Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και δεν ηταν αυτοματοι  ;)

πιτσιρικάς είχα προσπαθήσει πολύ να μάθω το μούνγουοκ του τζάκσον είχα πιάσει την λογική αλλά δεν μου βγήκε ποτέ το γαμημένο πιστεύω θα είχα ρίξει πολλές γκόμενες μ'αυτό το υπερόπλο ;)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
πιτσιρικάς είχα προσπαθήσει πολύ να μάθω το μούνγουοκ του τζάκσον είχα πιάσει την λογική αλλά δεν μου βγήκε ποτέ το γαμημένο πιστεύω θα είχα ρίξει πολλές γκόμενες μ'αυτό το υπερόπλο ;)
μακαρενα χορευες;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θα κατεληγες μπολντοτυπος αμα μαθαινες κολπα χορευτικα για να ριχνεις γκομενες...επρεπε να μαθεις καρατε, κατς ή απλα να μαθεις να κοιτας ψαρωτικα τον αλλο οπως εκανε ο σουγκλακος  ;)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
θα κατεληγες μπολντοτυπος αμα μαθαινες κολπα χορευτικα για να ριχνεις γκομενες...επρεπε να μαθεις καρατε, κατς ή απλα να μαθεις να κοιτας ψαρωτικα τον αλλο οπως εκανε ο σουγκλακος  ;)
μηπως να φοραγε και μαυρη καμπαρντινα σαν τον αντονιονι;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εκεί που μεγάλωσα εγώ με το που έπαιρνε κάποιος μηχανάκι (είτε αυτόματο σατανά είτε παπί) έβρισκε γκόμενα στα καπάκια οι υπόλοιποι πηγαίναμε για κανά μπασκετάκι κι έτσι με τα ποδήλατα :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βατραχε ποσο πολυ στεναχωρηθηκες οταν τελειωσαν τα φιλαρακια?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καθόλου είχε κουράσει η σειρά :think:
δεν δενεσαι με τους χαρακτηρες των σειρων που παρακολουθεις μαν?  :think: το μπιγκ μπανγκ θεορυ θες να μας πεις οτι δεν εχει μεσα αυτουσια περιγραφη της ζωης σου?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν δενεσαι με τους χαρακτηρες των σειρων που παρακολουθεις μαν?  :think: το μπιγκ μπανγκ θεορυ θες να μας πεις οτι δεν εχει μεσα αυτουσια περιγραφη της ζωης σου?

δεν το παρακολουθώ μου φαίνεται χαζομάρα γενικά πολύ φθηνό χιούμορ όλες αυτές οι σειρές και κλωνοποιημένες μόνο ο μαστοράκης είχε κάνει αξιόλογες δουλειές και δεν αντέγραφε ποτέ :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν το παρακολουθώ μου φαίνεται χαζομάρα γενικά πολύ φθηνό χιούμορ όλες αυτές οι σειρές και κλωνοποιημένες μόνο ο μαστοράκης είχε κάνει αξιόλογες δουλειές και δεν αντέγραφε ποτέ :grin:
αν πληρωνοταν ο νικο 1 σεντ για καθε ιδεα του για εκπομπη που αντεγραφαν οι αμερικανοι, θα ηταν ζαμπλουτος τωρα  :thumbsup:  επισης ειχε σκηνοθετησει και καποιες τρομερες ταινιες στην αμερικη  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο οποιος μαλιστα προσπαθησε να εισαγει σε ελληνικες σειρες ακομη και την βλακωδη κασετα με τα γελια, που παιζεται στις αμερικανικες σειρες, για να υποδεικνύει πού είναι το αστειο.

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Ο οποιος μαλιστα προσπαθησε να εισαγει σε ελληνικες σειρες ακομη και την βλακωδη κασετα με τα γελια, που παιζεται στις αμερικανικες σειρες, για να υποδεικνύει πού είναι το αστειο.
ηρθες δεν αντεξες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom