alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Να προτιμάς τριμμενο πεκορινο αμφιλοχιας.βεβαια το τοπ φαγητο ειναι κοκκινιστο μοσχαρι με κριθαρακι γιουβετσι και τριμμενο κεφαλοτυρι πανω ....ολα τα λεφτα
Να προτιμάς τριμμενο πεκορινο αμφιλοχιας.βεβαια το τοπ φαγητο ειναι κοκκινιστο μοσχαρι με κριθαρακι γιουβετσι και τριμμενο κεφαλοτυρι πανω ....ολα τα λεφτα
ωραιοι ειναι και οι γιγαντες με χορτα στον φουρνο
Ριξε ροδια αβερτα τυπε,καντα και χυμο ειναι γαματο.Πολυ δουλεια σε θεμα Κουκου κανει και η καυτερη πιπερια και το σκορδο,ωμα ομως.Βεβαια πρεπει για το πρωτο να γουσταρεις τα καυτερα και με το σκορδο να μην κυκλοφορεις μετα για κανα 8ωρο τουλαχιστον
βεβαια το τοπ φαγητο ειναι κοκκινιστο μοσχαρι με κριθαρακι γιουβετσι και τριμμενο κεφαλοτυρι πανω ....ολα τα λεφτα
και το σπετσοφάι ωραίο φαΐ
ποιο μαρκετ ρε μπιλυ...εγω εχω εδω στην αυλη,διπλα απο τον φοινικα.
δικα μου ειναι.
σπανακι λαπατο μαραθοτι χόρτα; Όλα μαζί τα βάζεις;
Εγώ μια φορά είχα φάει 10 πιάτα για μεσημεριανό,την συνέχεια βρες την μόνος σουκαι ελαφρυ τυπε
δυσκολα να με βρεις μαν.ροδιά δίπλα σε φοίνικα εντοπίζεσαι εύκολα ;)
εχω δικα μου τυπε...απο το χωριο.Άντε να φάμε και κανά κάστανο
δυσκολα να με βρεις μαν.
εχω δικα μου τυπε...απο το χωριο.
εχω φαει κανα 2 φορες.
Αν την βαλεις σταθερα στη διατροφη,μιλαμε για δειαρκεια ετσι,κανει πολυ δουλεια και στη στυση και στο μεταβολισμο,ειναι εργαλειοΓια την πιπερια μου το εχει πει ο εξωθεσμικος που τσαρκαρει φυλής...
Άμα δεν είχαν το χνούδι θα ήταν γαμηστερά τύπεεχω φαει κανα 2 φορες.
+τσιπουρο απο τον μπαρμπα+ζαχαροκοκκινουδα+μπαξε λαχανικα..ζηλευουμε ρε μαν
Οπότε να ξεκινήσει ο βάτραχος να βάζει και πιπεριά στο τοστάκι τύπε?Αν την βαλεις σταθερα στη διατροφη,μιλαμε για δειαρκεια ετσι,κανει πολυ δουλεια και στη στυση και στο μεταβολισμο,ειναι εργαλειο
Αν την βαλεις σταθερα στη διατροφη,μιλαμε για δειαρκεια ετσι,κανει πολυ δουλεια και στη στυση και στο μεταβολισμο,ειναι εργαλειο
Άμα δεν είχαν το χνούδι θα ήταν γαμηστερά τύπε
Τελικά η μασαμπούκα το χέσιμο και το γαμήσι είναι οι μοναδικές απολαύσεις της ζωής
+τσιπουρο απο τον μπαρμπα+ζαχαροκοκκινουδα+μπαξε λαχανικα..
πανω απ ολα καλοπεραση μαν....κ γω ζηλευω τα τσαρδια σας,τι να κανουμε ?
εχει πολλα καλα η επαρχια το κρεας το λαδι το κρασι το τσιπουρο το χορτο... ;)+τσιπουρο απο τον μπαρμπα+ζαχαροκοκκινουδα+μπαξε λαχανικα..
πανω απ ολα καλοπεραση μαν....κ γω ζηλευω τα τσαρδια σας,τι να κανουμε ?