μπιλυ ειναι μεγαλη για σενα ρε...εσυ θες πιπινια,ξεχασες?
Για αυτήν κάνω την εξαίρεση...δεν έχεις δει πόσες φωτό έχω στο θρεντ της?
μπιλυ ειναι μεγαλη για σενα ρε...εσυ θες πιπινια,ξεχασες?
Μλκ,ειναι πολυ καυλα...αυτο ηθελα να ξερω αν κρατιεται καλα και δεν ειναι μουφα οι φωτο... ;)
τα χω δει. ;)δεν έχεις δει πόσες φωτό έχω στο θρεντ της?
θα σου σπάσει κανένα αγγείο και θα τρέχεις ;)
Καλά ο Μήτσος στα @@ του,πουλάει κόμικς στο ίντερνετ με αγγελίες και "κονομάει"... ;)
Για αυτήν κάνω την εξαίρεση...δεν έχεις δει πόσες φωτό έχω στο θρεντ της?
ισχύειΜερικοί άνθρωποι ό,τι πιάσουν στα χέρια τους γίνεται χρυσάφι. Βρήκε τρόπο να κονομήσει και από το χόμπυ του ο Μήτσος! Το μόνο που μένει είναι να παντρευτεί μια καλή κοπέλα από την επαρχία, παρθένα και με προίκα!
θα της κάνει μαλακία αυτός,να το θυμάσαι... ;)η φωτο ειναι καρακανονικες , απο κοντα ειναι σκετη καυλα ...αλλα αγαπαει το κοριτσι , τον αλλο τον μουσια τον dj , καπου εξωτερικο εχει παει με τον τυπο νομιζω τωρα , μιλαει μια γνωστη μου μαζι της .. αγοραζει κοσμηματα απο αυτην , κατι τετοιο κανει η τυπισα
Μερικοί άνθρωποι ό,τι πιάσουν στα χέρια τους γίνεται χρυσάφι. Βρήκε τρόπο να κονομήσει και από το χόμπυ του ο Μήτσος! Το μόνο που μένει είναι να παντρευτεί μια καλή κοπέλα από την επαρχία, παρθένα και με προίκα!
εσπασε μαν και ειναι κριμα ειναι καλο και ευαισθητο παιδι
τρελο μωρο μαν :-* :-* :-*τα χω δει. ;)
θα της κάνει μαλακία αυτός,να το θυμάσαι... ;)
φίλε πρέπει να ηρεμήσεις λίγο να βρεις τον εαυτό σου έχεις γαμηθεί για το καλό σου το λέω ;)
ειναι μουναρα , δεν σηκωνει συζητηση το θεμα ..θα παθεις πλακα μπιλυ
δυσκολο μαν, ο τυπος ειναι καψουρης μαζι της , τον εχει χορτατο
ισχύει
Έχω να την δω από κοντά,από εποχές Privilege... :S
Και να φανταστείς εμείς δεν είμαστε ρατσιστές με τους γκέυ...
Πες για ντεγκράσι χάι.
καλος ειναι ρε...αυτην ειναι το πουρο.Δεν ξέρω φίλε,δε μου αρέσουν τα μούτρα του... θα το απατήσει το μωρό... ;)
Και αντίστροφα άλλοι πιάνουν την οικογενειακή περιουσία και την κάνουν κάρβουνο σε αποτυχημένες επιχειρήσεις και σε πάθη.