nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εκτιμητής εργαλείων έγραψε:τον νικ07 φερτον σε μενα , πληρωνω οσο κι οσο για το τομαρι του
Τα καλά εργαλεία καλοπληρώνονται.
εκτιμητής εργαλείων έγραψε:τον νικ07 φερτον σε μενα , πληρωνω οσο κι οσο για το τομαρι του
αστον αυτον ,ειναι καμενο χαρτι.....τον φτυνουν και αυτος λεει βρεχειΤα καλά εργαλεία καλοπληρώνονται.
Όποιος μπήκε στο στόχαστρο της νωντοσία εξαφανίστηκε. Ρώτα και τον Αχαχούχα σκουλίκι.
παν τα λαχεια?Καλά ο Μήτσος στα @@ του,πουλάει κόμικς στο ίντερνετ με αγγελίες και "κονομάει"... ;)
παν τα λαχεια?
Μανινα κ σουπερ κατερινα μπιλυ?Έξτρα € είναι τα κόμικς ρε μαν...έχει πολύ πράμα,τα έχω δει σε φωτό...τρελή συλλογή...
Μανινα κ σουπερ κατερινα μπιλυ?
αυτα τα χω κ γω ρε μαν...+Κοναν (εκδοσεις Κομπρα πρεςς),Ποπαϋ,μικυ τα παλια κτλΈχει πολλά ρε....Περιπέτεια...Μπλεκ...κτλ...
Τα έχεις βάλει στην δημοπρασία τύπε;αυτα τα χω κ γω ρε μαν...+Κοναν (εκδοσεις Κομπρα πρεςς),Ποπαϋ,μικυ τα παλια κτλ
Είχα και εγώ τα άντερα μου,αλλά μου τα πέταξε ο γαμημένος ο γέρος μου πριν χρόνια.....πάνω από 500 κομμάτια...αυτα τα χω κ γω ρε μαν...+Κοναν (εκδοσεις Κομπρα πρεςς),Ποπαϋ,μικυ τα παλια κτλ
Ομπραξ....αυτα τα χω κ γω ρε μαν...+Κοναν (εκδοσεις Κομπρα πρεςς),Ποπαϋ,μικυ τα παλια κτλ
αστον αυτον ,ειναι καμενο χαρτι.....τον φτυνουν και αυτος λεει βρεχει
οχι μαν.τα χω ακομη.Τα έχεις βάλει στην δημοπρασία τύπε;
Τα καλά εργαλεία καλοπληρώνονται.
Είχα και εγώ τα άντερα μου,αλλά μου τα πέταξε ο γαμημένος ο γέρος μου πριν χρόνια.....πάνω από 500 κομμάτια...
αυτα τα χω κ γω ρε μαν...+Κοναν (εκδοσεις Κομπρα πρεςς),Ποπαϋ,μικυ τα παλια κτλ
έχω έναν φίλο συλλέκτη μιλάμε για πολύ πράμα τα μάζευε από πιτσιρίκια που ήμασταν είχα δανειστεί παλιά αρκετά για να διαβάσω και του τα επέστρεφα δεν μπήκα ποτέ στην λογική του συλλέκτη όμως είχα καβατζωθεί άσχημα ;)
έχω έναν φίλο συλλέκτη μιλάμε για πολύ πράμα τα μάζευε από πιτσιρίκια που ήμασταν είχα δανειστεί παλιά αρκετά για να διαβάσω και του τα επέστρεφα δεν μπήκα ποτέ στην λογική του συλλέκτη όμως είχα καβατζωθεί άσχημα ;)
μηπως ηταν ο αχαχουχας τυπε?έχω έναν φίλο συλλέκτη μιλάμε για πολύ πράμα τα μάζευε από πιτσιρίκια που ήμασταν είχα δανειστεί παλιά αρκετά για να διαβάσω και του τα επέστρεφα δεν μπήκα ποτέ στην λογική του συλλέκτη όμως είχα καβατζωθεί άσχημα ;)