Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι θες εδω εσυ ρε αποβολη
θες να τον δειρεις τυπε?
τι θες εδω εσυ ρε αποβολη
ε μα μου τη λες απο πανω. με πνιγει το δικιο.
υ.γ. εγραφαν και οτι εκανες ζηλιες μανουρες δεν ηθελες να πηγαινουνε οι φιλοι σου με αυτη
θες να τον δειρεις τυπε?
ρε παεζαα βλεπεις κατι πραγματα? με αυτους παλι αγκαλιες φιλια ειναι και τον πειραζω εγω που τα διαβαζα
ρε παεζαα βλεπεις κατι πραγματα? με αυτους παλι αγκαλιες φιλια ειναι και τον πειραζω εγω που τα διαβαζα
Λυκοφιλίες κ. Λόπεθ.
Και τον κ. Λαγονήσιο έβριζαν, αλλά τώρα τον έχουν στα ώπα-ώπα.
που χαθηκε ο μπολντης;μηπως του κοψανε το νετ στο σπιτι;δε θα λες μαλακιες ψεμματα για τον αρχηγο γιατι θα σου χαστουκισω τα γυναικεια μαγουλακια
που χαθηκε ο μπολντης;μηπως του κοψανε το νετ στο σπιτι;
πουτσα και ξυλο στους καραβαναδες μαν,εγω θα δειρω τον ναυαρχο παρε εσυ τον μπολντη που ναι ευκολοςαλλο πουστρακι αυτο εκραζε τους δμ υπαληλους και εγινε δημοσιος υπαληλοσ
πουτσα και ξυλο στους καραβαναδες μαν,εγω θα δειρω τον ναυαρχο παρε εσυ τον μπολντη που ναι ευκολος
πουτσα και ξυλο στους καραβαναδες μαν,εγω θα δειρω τον ναυαρχο παρε εσυ τον μπολντη που ναι ευκολος
Δεν τα ξέρεις καλά...ποια φιλιά ρε τρελέ... Διάβαζε καλύτερα και τα 2 σάιτ να βγάλεις συμπέρασμα... ;)
εσυ δειρε τον εκτοραΕγω ποιον θα δείρω;
Την κοπάνησαν όλοι? Και είχα όρεξη,είμαι σε καλή κατάσταση.....ωραία τα Tribulus που κουμπώνω.....
δεν εχω παρτιδες στο αλλο σαιτ ο,τι μαθαινω ειναι απο εδω και απο κουτσομπολιο στους διαδρομους
Ναι ρε και για άλλη έγραφαν από στούντιο...τι μλκς είσαι και σε έχω για πιο τσάκαλο...
20+ έχω πάει με Μπάρμπαρα/Λάουρα - Αλεξάνδρα τσουτσούνι - Νικολέτα - Ηλέκτρα κτλ...
Κανένας δεν έγραψε κάτι,δεν σου φαίνεται περίεργο? ;)