και γιατι λεγανε τοτε οτι ειχες καψουρα με μια ψυχη?![]()
Πάλι τις μλκς άρχισες? Ξεκόλλα λέμε...
Πάλι τις μλκς άρχισες? Ξεκόλλα λέμε...
στο ταγμα πινατε καμια ρουχλα το βραδυ?
re file pos grafeis etsi simera hpies kamia royxla?
Ηρέμησε ρε μλκ...να τα πω ακόμα μια φορά...εγω ρε μαλακα? ρε δε γαμιεστε λεω γω. αρπαζεστε και βγαζετε τα απλυτα σας και μετα αγαπιεστε παλι και σας φταινε οι θεατες οχι αυτοι που τα λεγατε
de sou fanhke asteio to sxolio mou me to kinezo kai de gelases
Ρούχλα όχι ρε τύπε (τουλάχιστον απο οσο ξέρω). Κανα μπαφακι ναι.
o προφητης σου ρε μαλακα παραδεχθηκε δημοσια οτι τον εφαγε απο εναν μανατζερ, δε ντρεπεστε λιγο ρε που θελετε να κανετε και θρησκεια?εγω ρε μαλακα? ρε δε γαμιεστε λεω γω. αρπαζεστε και βγαζετε τα απλυτα σας και μετα αγαπιεστε παλι και σας φταινε οι θεατες οχι αυτοι που τα λεγατε
Ηρέμησε ρε μλκ...να τα πω ακόμα μια φορά...
Απλά είχα περάσει σε μικρό χρονικό διάστημα 20 φορές με την κορασίδα που λες...
Το ίδιο έχω κάνει με πολλές και τα έχω γράψει όλα...
Τυχαίο ότι έγραφαν για την συγκεκριμένη μόνο?![]()
στη σκοπια παιζατε κανα παιχνιδι με λεξεις γριφους κ τετοια?
o προφητης σου ρε μαλακα παραδεχθηκε δημοσια οτι τον εφαγε απο εναν μανατζερ, δε ντρεπεστε λιγο ρε που θελετε να κανετε και θρησκεια?![]()
οι φυσαλιδες στη φωτο απο τι λες να προερχονται :Sειμαι ρατσιστης κ μισογυνης
o προφητης σου ρε μαλακα παραδεχθηκε δημοσια οτι τον εφαγε απο εναν μανατζερ, δε ντρεπεστε λιγο ρε που θελετε να κανετε και θρησκεια?![]()
δε κραταω τεφτερια τυπε, το λεει ενας νωντοτυπος αρα εγινε, με πιανεις ;)Για δώσε λινκ.
Δεν εκανα σκοπιές, ημουν δνεας.
Για δώσε λινκ.
ε μα μου τη λες απο πανω. με πνιγει το δικιο.
υ.γ. εγραφαν και οτι εκανες ζηλιες μανουρες δεν ηθελες να πηγαινουνε οι φιλοι σου με αυτη
αληθειες λεω...μονο αληθειεςδε θα λες μαλακιες ψεμματα για τον αρχηγο γιατι θα σου χαστουκισω τα γυναικεια μαγουλακια
Αλήθεια λέγανε.![]()