Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 668
- Πόντοι
- 656
glitsa πες μας καμια ιστορια ακομα
Που ειναι ο φίλος μου ο βάτραχος; Γκαμαι;
telika den ua pao parisi
μαλλον λονδινο αμστερνταμ κ βερολινο θα παω με το ματζικ μπας
Ποτε θα πας Άμστερνταμ να έρθω κι εγω; Θα πιούμε τα μπαφακια μας, θα φάμε τα μανιταρακια μας και θα πάρουμε παρτουζα και καμία πουτανα στη ρεντ λαιτ![]()
τις εχω κοψει τις πουτανες συναδελφε
Γιατι φίλε μου; Τι σου συνέβη;
σου βγαινει η μαγειρικη ομως? ;)δεν ξερω δεν μου βγαινει πλεον το σεξ με πορνες
δεν ξερω δεν μου βγαινει πλεον το σεξ με πορνες
Τύπε έχεις οξεία ελλεηνιτιδα, ποιος σε κόλλησε; Μήπως ο ξάδερφος σου;
απλα περναει φαση τυπε, μεχρι και το κρεας του το τρωςι καλοψημενο τωρα :SΤύπε έχεις οξεία ελλεηνιτιδα, ποιος σε κόλλησε; Μήπως ο ξάδερφος σου;
απλα σκεφτομαι ωρες ωρες οτι ειναι χαμενος χρονος οι πορνες περα απο το χρημα
δεν σου μενει τιποτα σαν εμπειρια
απλα περναει φαση τυπε, μεχρι και το κρεας του το τρωςι καλοψημενο τωρα :S
![]()
παιδια εκανα βαρη το απογευμα κ τωρα χαιδευω τα μπρατσα μου κ την πανεμορφη χαιτη μου
σκεφτομαι τι ωραια ειναι να χουχουλιαζεις με μια ελλεινιδα στο κρεβατι μιλωντας για την σχεση σας κ αυτη να φοραει βρακακι χελοου κιττυ κ ενα δικο σου μπλουζακι
και στην τηλεοραση να παιζει ρομαντικη κομεντι ε?παιδια εκανα βαρη το απογευμα κ τωρα χαιδευω τα μπρατσα μου κ την πανεμορφη χαιτη μου
σκεφτομαι τι ωραια ειναι να χουχουλιαζεις με μια ελλεινιδα στο κρεβατι μιλωντας για την σχεση σας κ αυτη να φοραει βρακακι χελοου κιττυ κ ενα δικο σου μπλουζακι
ελλεηνιδα μανα? το πολυ κανα κοκκινιστο με μακαρονια για τον πιρφορο σωγαμπρο ;)στην τηλεοραση θα παιζει μια βραδια στο νοτιν χιλ παιδια
κ το σαββατο θα με εχει καλεσει για φαγητο η μανα της
γλυκοξινο χοιρινο με ρυζι κ καροτα θα εχει φτιαξει
ελλεηνιδα μανα? το πολυ κανα κοκκινιστο με μακαρονια για τον πιρφορο σωγαμπρο ;)