You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σιαλις γιατι πηρες τύπε? Για διαρκεια? Αποδιδει?
Ψηθηκα απο την εμπειρια του μαβερικ ακα γλιτσα και ειπα να δοκιμασω.
Και τελικα ειχε δικιο, ενιωθα να ειμαι σαν μια μιξη απο ροκο σιφρεντι και μανουελ φεραρα.
Μιλαμε για μεγαλη ανακαλυψη
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Θεωρεις ότι πραγματι δουλεψε ή αυθυποβλήθηκες?Ψηθηκα απο την εμπειρια του μαβερικ ακα γλιτσα και ειπα να δοκιμασω.
Και τελικα ειχε δικιο, ενιωθα να ειμαι σαν μια μιξη απο ροκο σιφρεντι και μανουελ φεραρα.
Μιλαμε για μεγαλη ανακαλυψη
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θεωρεις ότι πραγματι δουλεψε ή αυθυποβλήθηκες?
Δουλεψε σαν καλοκουρδισμενη μηχανη 400 ιππων. Δεν επεφτε με τιποτα ουτε στο κατουρημα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μωρό μου εσένα δε σου χρειάζεται :-* :-* :-*Θεωρεις ότι πραγματι δουλεψε ή αυθυποβλήθηκες?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ακριβως, αυτοι που παιρνουν τετοια βοηθηματα γαμανε ;) ειναι παντελως αχρηστο για τον χασοδικηΜωρό μου εσένα δε σου χρειάζεται :-* :-* :-*
υ.γ. βατραχε μια συμβουλη δωσε μου για να διωχνω τις γκομενες....δε μπορω αλλο να γαμαω τοσο πολυ.... :'(
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Χαρά μου :-* :-* :-*Μωρό μου εσένα δε σου χρειάζεται :-* :-* :-*
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Με συνταγή ή ανευ?Δουλεψε σαν καλοκουρδισμενη μηχανη 400 ιππων. Δεν επεφτε με τιποτα ουτε στο κατουρημα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
κανόνισε να πας με τον τσελεμεντέ στο φαρμακείοΜε συνταγή ή ανευ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ακριβως, αυτοι που παιρνουν τετοια βοηθηματα γαμανε ;) ειναι παντελως αχρηστο για τον χασοδικη
υ.γ. βατραχε μια συμβουλη δωσε μου για να διωχνω τις γκομενες....δε μπορω αλλο να γαμαω τοσο πολυ.... :'(
Everybody fucks in this town except alex man
Ο βατραχος ειναι απο μονος του αιτια μη γαμισιου. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τον εχεις διπλα σου και δεν θα παταει ουτε θηλυκη μυγα. Εχει φοβερα αμυντικα συστηματα απεναντι συα βρωμομουνα που τα απεχθανεται
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πρεπει να παμε για καφε τουλαχιστο εκεινο το απογευμα να μη γαμησω να ξεκουραστω....δεν αντεχεται φιλε αυτο που ζω.... τωρα καταλαβαινω γιατι πηγε στο θιβετ ο νωντας :-Everybody fucks in this town except alex man
Ο βατραχος ειναι απο μονος του αιτια μη γαμισιου. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τον εχεις διπλα σου και δεν θα παταει ουτε θηλυκη μυγα. Εχει φοβερα αμυντικα συστηματα απεναντι συα βρωμομουνα που τα απεχθανεται
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με συνταγή ή ανευ?
Ακομα στις συνταγες εχεις μεινει; Πας μεσα ζητας το παιρνεις και εφυγες.
Αλλα εδω εσυ καποτες ντρεπεσαι να ζητησεις σιαλις θα πας να παρεις; Γελαει ο κοσμος
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
φανταζεσαι τι γελιο εχει να ριξει ο φαρμακοποιος αμα δει τον αλεξ να ζητα σιαλιςΑκομα στις συνταγες εχεις μεινει; Πας μεσα ζητας το παιρνεις και εφυγες.
Αλλα εδω εσυ καποτες ντρεπεσαι να ζητησεις σιαλις θα πας να παρεις; Γελαει ο κοσμος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
φανταζεσαι τι γελιο εχει να ριξει ο φαρμακοποιος αμα δει τον αλεξ να ζητα σιαλις![]()
![]()
![]()
θα του λεει οτι δεν τον πιστευει οτι θα γαμησει
![]()
![]()
ρωταει τον αλλον αν δουλευει.. ουτε καν του σηκωνεται !!!
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φανταζεσαι τι γελιο εχει να ριξει ο φαρμακοποιος αμα δει τον αλεξ να ζητα σιαλις![]()
![]()
![]()
θα του λεει οτι δεν τον πιστευει οτι θα γαμησει
![]()
![]()
Θα του πει για ποιον τα θες αγορι μου; Ο αλεξ θα του πει "για μενα" και θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Θα ερθουν και οι γειτονες απο γυρω να γελανε δυνατα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μα δεν θα το αγορασω εγω τύπε.Ακομα στις συνταγες εχεις μεινει; Πας μεσα ζητας το παιρνεις και εφυγες.
Και τις καποτες και το σιαλις, την γκομενα θα στειλω να τα παρει. Εισαι σοβαρος?
Εχουμε και ένα ιματζ.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αμα στειλεις τη ροουζ ο φαρμακοποιος θα της δωσει κανα κλυσμα να σου φερει οχι σιαλις, θα τον πεθανετε στο γελιο ρε τον ανθρωποΜα δεν θα το αγορασω εγω τύπε.
Και τις καποτες και το σιαλις, την γκομενα θα στειλω να τα παρει. Εισαι σοβαρος?
Εχουμε και ένα ιματζ.
αμα στειλεις τη ροουζ ο φαρμακοποιος θα της δωσει κανα κλυσμα να σου φερει οχι σιαλις, θα τον πεθανετε στο γελιο ρε τον ανθρωπο![]()
![]()
![]()
![]()
Αν στειλει την ροουζ να παρει καποτες και χαπια σηκωμαρας θα της πει .. ποιος μαλακας αρρωστος σε γαμαει εσενα !!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Υπαρχουν και γυναικες φαρμακοποιοι.Αν στειλει την ροουζ να παρει καποτες και χαπια σηκωμαρας θα της πει .. ποιος μαλακας αρρωστος σε γαμαει εσενα !!
Μπορει να πιασει και καμια κουβεντα και να προκυψει κανενα τυχερο ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο βατραχος να γαμησει τη φαρμακοποιο παρα εσειςΥπαρχουν και γυναικες φαρμακοποιοι.
Μπορει να πιασει και καμια κουβεντα και να προκυψει κανενα τυχερο ;)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K