Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το μεγαλο γελιο, ηταν ότι γουσταρε το προσωπο της και την πλακωσε στα γλωσσοφιλα, αλλά όταν του πεταξε το παλαμαρι εξω, από "καυλιαρα" εγινε "σιχαμενος μεταλλαγμένος σκατοτράβελος".

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Σιαλις γιατι πηρες τύπε? Για διαρκεια? Αποδιδει?

Ψηθηκα απο την εμπειρια του μαβερικ ακα γλιτσα και ειπα να δοκιμασω.
Και τελικα ειχε δικιο, ενιωθα να ειμαι σαν μια μιξη απο ροκο σιφρεντι και μανουελ φεραρα.
Μιλαμε για μεγαλη ανακαλυψη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ψηθηκα απο την εμπειρια του μαβερικ ακα γλιτσα και ειπα να δοκιμασω.
Και τελικα ειχε δικιο, ενιωθα να ειμαι σαν μια μιξη απο ροκο σιφρεντι και μανουελ φεραρα.
Μιλαμε για μεγαλη ανακαλυψη
Θεωρεις ότι πραγματι δουλεψε ή αυθυποβλήθηκες?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρό μου εσένα δε σου χρειάζεται  :-* :-* :-*
ακριβως, αυτοι που παιρνουν τετοια βοηθηματα γαμανε  ;) ειναι παντελως αχρηστο για τον χασοδικη  :sunglasses:

υ.γ. βατραχε μια συμβουλη δωσε μου για να διωχνω τις γκομενες....δε μπορω αλλο να γαμαω τοσο πολυ....  :'(

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ακριβως, αυτοι που παιρνουν τετοια βοηθηματα γαμανε  ;) ειναι παντελως αχρηστο για τον χασοδικη  :sunglasses:

υ.γ. βατραχε μια συμβουλη δωσε μου για να διωχνω τις γκομενες....δε μπορω αλλο να γαμαω τοσο πολυ....  :'(

Everybody fucks in this town except alex man :sunglasses:

Ο βατραχος ειναι απο μονος του αιτια μη γαμισιου. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τον εχεις διπλα σου και δεν θα παταει ουτε θηλυκη μυγα. Εχει φοβερα αμυντικα συστηματα απεναντι συα βρωμομουνα που τα απεχθανεται

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Everybody fucks in this town except alex man :sunglasses:

Ο βατραχος ειναι απο μονος του αιτια μη γαμισιου. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τον εχεις διπλα σου και δεν θα παταει ουτε θηλυκη μυγα. Εχει φοβερα αμυντικα συστηματα απεναντι συα βρωμομουνα που τα απεχθανεται
πρεπει να παμε για καφε τουλαχιστο εκεινο το απογευμα να μη γαμησω να ξεκουραστω....δεν αντεχεται φιλε αυτο που ζω.... τωρα καταλαβαινω γιατι πηγε στο θιβετ ο νωντας  :-

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Με συνταγή ή ανευ?

Ακομα στις συνταγες εχεις μεινει; Πας μεσα ζητας το παιρνεις και εφυγες.
Αλλα εδω εσυ καποτες ντρεπεσαι να ζητησεις σιαλις θα πας να παρεις; Γελαει ο κοσμος

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αλλα εδω εσυ καποτες ντρεπεσαι να ζητησεις σιαλις θα πας να παρεις; Γελαει ο κοσμος
φανταζεσαι τι γελιο εχει να ριξει ο φαρμακοποιος αμα δει τον αλεξ να ζητα σιαλις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα του λεει οτι δεν τον πιστευει οτι θα γαμησει  :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
φανταζεσαι τι γελιο εχει να ριξει ο φαρμακοποιος αμα δει τον αλεξ να ζητα σιαλις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα του λεει οτι δεν τον πιστευει οτι θα γαμησει  :2funny: :2funny:

ρωταει τον αλλον αν δουλευει.. ουτε καν του σηκωνεται !!!

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
φανταζεσαι τι γελιο εχει να ριξει ο φαρμακοποιος αμα δει τον αλεξ να ζητα σιαλις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα του λεει οτι δεν τον πιστευει οτι θα γαμησει  :2funny: :2funny:

Θα του πει για ποιον τα θες αγορι μου; Ο αλεξ θα του πει "για μενα" και θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Θα ερθουν και οι γειτονες απο γυρω να γελανε δυνατα :2funny: σαν τη βλεπω μπροστα μου τη σκηνη. Τον καημενο ουτε η ροζα δεν θα μπορει να τον συνεφερει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μα δεν θα το αγορασω εγω τύπε.
Και τις καποτες και το σιαλις, την γκομενα θα στειλω να τα παρει. Εισαι σοβαρος?
Εχουμε και ένα ιματζ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μα δεν θα το αγορασω εγω τύπε.
Και τις καποτες και το σιαλις, την γκομενα θα στειλω να τα παρει. Εισαι σοβαρος?
Εχουμε και ένα ιματζ.
αμα στειλεις τη ροουζ ο φαρμακοποιος θα της δωσει κανα κλυσμα να σου φερει οχι σιαλις, θα τον πεθανετε στο γελιο ρε τον ανθρωπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
αμα στειλεις τη ροουζ ο φαρμακοποιος θα της δωσει κανα κλυσμα να σου φερει οχι σιαλις, θα τον πεθανετε στο γελιο ρε τον ανθρωπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν στειλει την ροουζ να παρει καποτες και χαπια σηκωμαρας θα της πει .. ποιος μαλακας αρρωστος σε γαμαει εσενα !!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν στειλει την ροουζ να παρει καποτες και χαπια σηκωμαρας θα της πει .. ποιος μαλακας αρρωστος σε γαμαει εσενα !!
Υπαρχουν και γυναικες φαρμακοποιοι.
Μπορει να πιασει και καμια κουβεντα και να προκυψει κανενα τυχερο  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Υπαρχουν και γυναικες φαρμακοποιοι.
Μπορει να πιασει και καμια κουβεντα και να προκυψει κανενα τυχερο  ;)
πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο βατραχος να γαμησει τη φαρμακοποιο παρα εσεις  :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom