Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειδα κ το 55 ερασιτεχνκο σιρινα μολις

τι μαλακια ηταν αυτη καθοταν η αλλη κ ρευοταν πανω στο πουτσο του αλλου

ελεος με την γυφτια τους

Ποια ήταν η έκπληξή μας όταν ακούσαμε τον Τουρκο-Κρητικό να λέει: «Δεν θα σας σκοτώσω, θα σας σώσω. Απόψε θα θανατωθούν όλοι όσοι είναι στο μπουντρούμι, γιατί έφεραν και άλλους που δεν έχουμε χώρο να τους στοιβάξουμε. Θα σας σώσω σήμερα, γιατί ελπίζω αυτό να με βοηθήσει νά λησμονήσω μια τρομερή σκηνή που αντίκρυσαν τα μάτια μου, σκηνή στην οποία έλαβα μέρος».
Και συνέχισε: «Παρακολούθησα το χάλασμα του Δεσπότη σας. Ήμουν μ’ εκείνους που τον τύφλωσαν, που του ‘βγάζαν τα μάτια και αιμόφυρτο, τον έσυραν από τα γένεια και τα μαλλιά στα σοκάκια του Τουρκομαχαλά,τον ξυλοκοπούσαν, τον έβριζαν και τον πετσόκοβαν. Βαθειά εντύπωση μου έκανε και αξέχαστος παραμένει η στάση του. Στα μαρτύρια που τον υπέβαλαν δεν απήντα με φωνές, με παρακλήσεις, με κατάρες.
Το πρόσωπό του το κατάχλωμο, το σκεπασμένο με το αίμα των ματιών του, το πρόσωπό του είχε εστραμμένο προς τον Ουρανό και διαρκώς κάτι ψιθύριζε που δεν ηκούετο πέρα από την περιοχή του. Ξέρεις εσύ, δάσκαλε, τι έλεγε;»
– «Ναι ξέρω» του απήντησα. «Έλεγε: Πάτερ Άγιε, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι».
– «Δεν σε καταλαβαίνω, δάσκαλε, μα δεν πειράζει. Από καιρού σε καιρό, όταν μπορούσε, ύψωνε κάπως το δεξί του χέρι και ευλογούσε τους διώκτες του. Κάποιος πατριώτης μου αναγνωρίζει την χειρονομία της ευλογίας, μανιάζει, μανιάζει και με το τρομερό μαχαίρι του κόβει και τα δυό χέρια του Δεσπότη. Εκείνος σωριάστηκε στη ματωμένη γη με στεναγμό που φαινόταν ότι ήταν μάλλον στεναγμός ανακουφίσεως παρά πόνου. Τόσο τον λυπήθηκα τότε που με δύο σφαίρες στο κεφάλι τον αποτελείωσα. Αυτή είναι η ιστορία μου. Τώρα που σας την είπα ελπίζω πως θα ησυχάσω. Γι’ αυτό σας χάρισα τη ζωή ».
«Και πού τον έθαψαν;» ρώτησαμε αγωνία.
«Κανείς δεν ξέρει πού έριξαν το κομματιασμένο του κορμί»

:)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτο το θρεντ πρεπει να παει στη χοανη   ;)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.237
Πόντοι
506
η μυρωδια του αιματος

Όταν αλλάζω σερβιέτες παρατηρώ ότι έχω αρκετό αίμα το οποίο μυρίζει τόσο άσχημα που με πιάνει τάση προς εμετό.....Όταν μπαίνει ο αδελφός μου και γενικώς τα μέλη της οικογένειας μου μέσα στο μπάνιο λένε ότι κάποιος έχει αφοδεύσει και ανοίγουν το παράθυρο για να αεριστεί ο χώρος...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Όταν αλλάζω σερβιέτες παρατηρώ ότι έχω αρκετό αίμα το οποίο μυρίζει τόσο άσχημα που με πιάνει τάση προς εμετό.....Όταν μπαίνει ο αδελφός μου και γενικώς τα μέλη της οικογένειας μου μέσα στο μπάνιο λένε ότι κάποιος έχει αφοδεύσει και ανοίγουν το παράθυρο για να αεριστεί ο χώρος...

δε μιλαμε για το σκωτομενο αιμα απο τα βρωμομουνα των βρωμοελλεηνιδων αλλα για ζωντανο ζεστο αιμα που βγαινει απο μια πληγη λ.χ. η μυρωδια του οποιου κανει τους γεννημενους δολοφονους να σεληνιαζονται και να ζητουν θανατο  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κάποιος έχει αφοδεύσει λέει :2funny: :2funny:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
batraxe πες μας καμια ιστορια απο εξερευνησεις στο χωριο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

Ποια ήταν η έκπληξή μας όταν ακούσαμε τον Τουρκο-Κρητικό να λέει: «Δεν θα σας σκοτώσω, θα σας σώσω. Απόψε θα θανατωθούν όλοι όσοι είναι στο μπουντρούμι, γιατί έφεραν και άλλους που δεν έχουμε χώρο να τους στοιβάξουμε. Θα σας σώσω σήμερα, γιατί ελπίζω αυτό να με βοηθήσει νά λησμονήσω μια τρομερή σκηνή που αντίκρυσαν τα μάτια μου, σκηνή στην οποία έλαβα μέρος».
Και συνέχισε: «Παρακολούθησα το χάλασμα του Δεσπότη σας. Ήμουν μ’ εκείνους που τον τύφλωσαν, που του ‘βγάζαν τα μάτια και αιμόφυρτο, τον έσυραν από τα γένεια και τα μαλλιά στα σοκάκια του Τουρκομαχαλά,τον ξυλοκοπούσαν, τον έβριζαν και τον πετσόκοβαν. Βαθειά εντύπωση μου έκανε και αξέχαστος παραμένει η στάση του. Στα μαρτύρια που τον υπέβαλαν δεν απήντα με φωνές, με παρακλήσεις, με κατάρες.
Το πρόσωπό του το κατάχλωμο, το σκεπασμένο με το αίμα των ματιών του, το πρόσωπό του είχε εστραμμένο προς τον Ουρανό και διαρκώς κάτι ψιθύριζε που δεν ηκούετο πέρα από την περιοχή του. Ξέρεις εσύ, δάσκαλε, τι έλεγε;»
– «Ναι ξέρω» του απήντησα. «Έλεγε: Πάτερ Άγιε, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι».
– «Δεν σε καταλαβαίνω, δάσκαλε, μα δεν πειράζει. Από καιρού σε καιρό, όταν μπορούσε, ύψωνε κάπως το δεξί του χέρι και ευλογούσε τους διώκτες του. Κάποιος πατριώτης μου αναγνωρίζει την χειρονομία της ευλογίας, μανιάζει, μανιάζει και με το τρομερό μαχαίρι του κόβει και τα δυό χέρια του Δεσπότη. Εκείνος σωριάστηκε στη ματωμένη γη με στεναγμό που φαινόταν ότι ήταν μάλλον στεναγμός ανακουφίσεως παρά πόνου. Τόσο τον λυπήθηκα τότε που με δύο σφαίρες στο κεφάλι τον αποτελείωσα. Αυτή είναι η ιστορία μου. Τώρα που σας την είπα ελπίζω πως θα ησυχάσω. Γι’ αυτό σας χάρισα τη ζωή ».

Έχει τέτοια σκηνή το τόι στόρι;  :think:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.237
Πόντοι
506
Οι γυναίκες γουστάρουν να είναι "υπεράνω" σε σύζυγο, φίλους, φίλες
ΕΝΑς ΑΠΌ ΤΟΥς λόγους που προτιμάει σπίτι της
Είμαι σίγουρος ότι διεγείρεται όταν είναι με τον άντρα της και θυμάται τα μέρη στο σπίτι που πηδιόσασταν

Παλιά είχα μπλέξει με μία που μου τηλεφωνούσε  πρωί πρωί και μούλεγε "Ειμαι μόνη στο κρεββάτι και το κρεββάτι είναι ζεστό. Ερχεσαι?" Τι να κάνω,πήγαινα

Φίλος τάχε με παντρεμένη και πηδιόντουσαν πριν βγεί αυτή βόλτα με σύζυγο και φίλους. Του τόλεγε ότι το φχαριστιόταν που οι άλλοι δεν φανταζόντουσαν τίποτα.

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μπαίνει ο αδερφός της σαπιομούνας στο μπάνιο και μονολογεί "κάποιος έχει αφοδεύσει" :2funny:

mpes σε γυνακειες τουαλετες σε σινεμα βιβλιοθηκες καφετεριες να δεις τι γινεται

κουραδες επιπλεουν διαρροιες κολλημενες στη λεκανη ματωμενα κωλοχαρτα να ζεχνουν στους καδους

οι τουρκικες στο στρατο φανταζουν ευλογια μπροστα στις ελλεινιδες

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βατραχε, διπλα λενε τα παιδια πως ο μπολντης ειναι δροσερο αγορι και εχει κατσει σε εναν μανατζερ, τη γνωμη σου

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βατραχε, διπλα λενε τα παιδια πως ο μπολντης ειναι δροσερο αγορι και εχει κατσει σε εναν μανατζερ, τη γνωμη σου

στο διπλα φορουμ λες η στο διπλα θρεντ η στο διπλα σπιτι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Γρηγόριος ο Ε΄ ή Χρυσόστομος Σμύρνης?

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ελα να μου το χωσεις .. και φερε και τον φιλο σου τον τσιλιμπιθρα τον Αλπουλα !!!
Και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και θα μπορουσα να σου γραψω οτι το κωλαντερο της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ δεν ξεκολλαει απο την ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ (ελα να την μαζεψεις σπιτι σου την ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ), δεν θα το κανω και σε προκαλω να βρεθουμε ΤΩΡΑ να κανεις πραγματικοτητα τις απειλες σου !!!

Σου δινω την Ευκαιρια ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑ !!!

απλα το βαζω κ εδω παιδια στη χοανη  :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom