Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Γαμα απο το SKYPE τωρα και οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.Ναι, ναι. Οπωσδήποτε.
Γαμα απο το SKYPE τωρα και οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.Ναι, ναι. Οπωσδήποτε.
Δεν πειραζει μην του κατσεις!!!Φυσικα ξυπνησα με τετοια γουρουνοφατσα που εχεις...Πεταχτηκα.
Εσυ γιατι ζορίζεσαι τοσο δεν καταλαβα. Σου φαγαμε την γκομενα και δεν το ξερω?Γαμα απο το SKYPE τωρα και οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.
Τι εχασα??Μάλιστα.![]()
Κανε μας την χαρη ρε πατσαβουρα.Δεν πειραζει μην του κατσεις!!!
Εσυ ειδικα το μονο που μπορεις να μου φας ειναι την μπουγατσα μου Κοπανε.Εσυ γιατι ζορίζεσαι τοσο δεν καταλαβα. Σου φαγαμε την γκομενα και δεν το ξερω?
δειγμα παιδειας ειναι και η σωστη συνταξη πιρφορεΕσυ γιατι ζορίζεσαι τοσο δεν καταλαβα. Σου φαγαμε την γκομενα και δεν το ξερω?
Εσυ δε μας την κανεις!!!Κανε μας την χαρη ρε πατσαβουρα.
Ψοφα.Εσυ δε μας την κανεις!!!
αγριο πραμα ο ασσλακτα :S θα τον σπασει τον αλεξ σημερα κι ολας![]()
δειγμα παιδειας ειναι και η σωστη συνταξη πιρφορε![]()
πρεπει να τον θεραπευσει τωρα που ειναι νωρις ο δρ απολυτος με κλυσματα και ηλεκτροσοκ, μη τον χασουμε και αυτον σαν τον ΠιΠη ;)Εχει αρχίσει και γράφει για τον εαυτό του στον πληθυντικό, οπως ο κ. Πούπης. ;)
Με ταπωσες τωρα!!! Αντε πανε για φαλαφελ κ συ!!!
τα φαλαφελ να μη τα πιανεις στο στομα σου βρωμομουνο καταλαβες?Με ταπωσες τωρα!!! Αντε πανε για φαλαφελ κ συ!!!
Ανησυχεις για την υγεια μου?πρεπει να τον θεραπευσει τωρα που ειναι νωρις ο δρ απολυτος με κλυσματα και ηλεκτροσοκ, μη τον χασουμε και αυτον σαν τον ΠιΠη ;)
Και εσυ πηγαινε να φας καμια μπαμια γιατι μεχρι εκει εισαι.Με ταπωσες τωρα!!! Αντε πανε για φαλαφελ κ συ!!!
τα φαλαφελ να μη τα πιανεις στο στομα σου βρωμομουνο καταλαβες?![]()
Μην κρινεις με βαση τα προσοντα σου, ετσι κ αλλιως βεβαια δεν περιμενα κατι παραπανω απο καποιον με νικ λακτα!!!Και εσυ πηγαινε να φας καμια μπαμια γιατι μεχρι εκει εισαι.