alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
:-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-*
Δραγάτη στο μουνί της θα σε βαλει?Μας δηλώνεις ότι σ'έχει γαμήσει δλδ.![]()
Δεν θέλω μπλέξίματα με το μουνί της.Δραγάτη στο μουνί της θα σε βαλει?
Επιτρέψτε μου να γνωριζω τον εαυτο μου λιγο καλυτερα από εσας.
δεν ήταν κλασική περίπτωση γιατί εδώ ένα πλήθος ατόμων κατουρούσαμε και χέζαμε το άψυχο κουφάρι του θύματος εν χορώ δε νομίζω ότι συναντάται αυτό στην βιλβιογραφία ;)
Αποδεχομαι το συμπλεγμα ανωτερότητας που μου καταλογίζετε.Όπως επιθυμείτε.
Να σας επισημάνω πάντως, πως ουδείς συμπλεγματικός παραδέχεται την κατάστασή του.![]()
Σε πιστεψαμε.Δεν θέλω μπλέξίματα με το μουνί της.![]()
Κλασικότατη. Δεχόταν ανάλγητη επίθεση με ασύστολα ψεύδη και χωρίς κανενα αποδείκτικό στοιχείο, και εσείς και η λεκανατζού θολώνατε συνεχώς τα νερά, και συνάμα φροντίζατε να αποκρούετε με φαυλολογίες όλες τις προσπάθειες προς την αποκατάσταση της αλήθειας.![]()
μπορει να τις γαμουσε ρε τυπε λογαριασμο θα μας δωσει;
Ολοι απο συμπλεγμα ανωτερωτητας πασχουμε,ακομα και αυτοι που φαινεται να πασχουν απο το αντιθετο,γιατι και η αυτολυπηση προερχεται απο μια ιδεα σπουδαιοτητας που εχουμε για τον εαυτο μαςΑποδεχομαι το συμπλεγμα ανωτερότητας που μου καταλογίζετε.
Αποτελεί διαρκη μαχη με τον εαυτο μου η καταπολεμηση του.
Συνηθως ανευ ουσιαστικης επιτυχιας.
Είτε θέλει, είτε όχι ....Σε πιστεψαμε.
Είτε θέλει, είτε όχι ....![]()
Καλώς σας βρήκα Λατρεία!!! ;)Καλώς την πρόεδρο της ελλανοδίκου.![]()
Καλώς σας βρήκα Λατρεία!!! ;)
Ρε παιδια τι ασχολειστε με τον μπουρδα?Ειχε τυχει να τον δω σε μια φωτο που κυκλοφορουσε εδω σε π.μ. και εκλαιγα 20 λεπτα με την γουρουνοφατσα του.Με τα μαγουλα του μπορει να κανει ισπανικο ο κουραδας.Και γλυφτης και ρουφιανος και τυροκροκετας και χασοδικης.Δεν εχει λογο υπαρξης το σκουπιδι.43 χρονων ανθρωπος και χαιρετε επειδη μιλαει με μουνακια στο SKYPE φοβερη πρωσοπικοτητα.ΟΥΣΤ τυροκροκετα.43 ειναι ;)
Απουσιαζα, τι σκαλισατε??Κατά την διάρκεια του "περιστατικού", καταληφθήκατε και εσείς από σύνδρομο Genovese ή απλώς απουσιάζατε;
Λάβετε υπ΄ όψιν σας, ότι εκείνη την ώρα "σκάλιζα" πολλά πράγματα...![]()
Δικη μου φωτογραφια σε πμ. Και μετα ξυπνησες.Ρε παιδια τι ασχολειστε με τον μπουρδα?Ειχε τυχει να τον δω σε μια φωτο που κυκλοφορουσε εδω σε π.μ. και εκλαιγα 20 λεπτα με την γουρουνοφατσα του.Με τα μαγουλα του μπορει να κανει ισπανικο ο κουραδας.Και γλυφτης και ρουφιανος και τυροκροκετας και χασοδικης.Δεν εχει λογο υπαρξης το σκουπιδι.43 χρονων ανθρωπος και χαιρετε επειδη μιλαει με μουνακια στο SKYPE φοβερη πρωσοπικοτητα.ΟΥΣΤ τυροκροκετα.
Φυσικα ξυπνησα με τετοια γουρουνοφατσα που εχεις...Πεταχτηκα.Δικη μου φωτογραφια σε πμ. Και μετα ξυπνησες.
Ναι, ναι. Οπωσδήποτε.Φυσικα ξυπνησα με τετοια γουρουνοφατσα που εχεις...Πεταχτηκα.