The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Μόνο αυτό έχετε να παρατηρήσετε![]()
τον ψυχολογο του αναθετει ενας λοχιας απο ΣΜΥ καθαριοτητεςαληθινο σκατο μαν, απο αυτο που εφαγες στο στρατο ;)
υ.γ. παω να γαμησω με τον ΝΩΝΤΑ τον πραγματικο, θα επιστρεψω αργοτερα να διαβασω την ιστορια σου με μεγαλο ενδιαφερον. Κανονισε να γραψεις καμια μπουρδα σαν τον γλιτσα θα σε γαμησω βατραχε στις κλωτσες να το ξερεις ;)![]()
γιατι?
οι ανεμόμυλοι μου θύμισαν αμέσως ένα τραγουδάκι που μας έλεγαν τα μεγαλύτερα παιδιά όταν ήμασταν μικρά με έναν πατέρα που έψαχνε το παιδί του και ρωτούσε την γυναίκα του πού είναι και αυτή τον έστελνε από δω κι από κει και εκείνος την ξαναρωτούσε και τα λοιπά και στο τέλος ανακάλυπτε ότι αυτή είχε σκοτώσει το παιδί του και στο σημείο αυτό ενώ μέχρι εκεί ήταν όλο τραγουδιστό μετά γινόταν πεζό και έλεγε και μετά ο άντρας της την πήγε σε έναν μύλο και της έκοψε το κεφάλι και τελείωνε έτσι απότομα σου κάνει αυτό![]()
τον ψυχολογο του αναθετει ενας λοχιας απο ΣΜΥ καθαριοτητες
ειναι πολυ αστειο να βλεπεις εναν παχυσαρκο μπουλη να σφουγγαριζει το πατωμα του λοχου
καποιουνου του πηρανε τις αρβυλες και φωναζει
ο ψυχολογος μας καλει να δουμε στις τουαλετες ενα αποτροπαιο θεαμα
πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη κουραδα που εχω δει ποτε στην ζωη μου φτιαγμενη απο κωλαντερο ανθρωπου
και κειται εκει προσγειωμενη εξω απο την τρυπα καθως καποιος οπισθοβολος ευρυπρωκτος προφανως αγνοει την σωστη χρηση της τουρκικης τουαλετας
η κουραδα γινεται θεμα και στην ημερησια αναφορα και μας γινονται συστασεις
κριμα να μην εχει καμερα το σονι να την τραβηξω μια φωτογραφια
αυριο θα παμε για βολη
τον ψυχολογο του αναθετει ενας λοχιας απο ΣΜΥ καθαριοτητες
ειναι πολυ αστειο να βλεπεις εναν παχυσαρκο μπουλη να σφουγγαριζει το πατωμα του λοχου
καποιουνου του πηρανε τις αρβυλες και φωναζει
ο ψυχολογος μας καλει να δουμε στις τουαλετες ενα αποτροπαιο θεαμα
πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη κουραδα που εχω δει ποτε στην ζωη μου φτιαγμενη απο κωλαντερο ανθρωπου
και κειται εκει προσγειωμενη εξω απο την τρυπα καθως καποιος οπισθοβολος ευρυπρωκτος προφανως αγνοει την σωστη χρηση της τουρκικης τουαλετας
η κουραδα γινεται θεμα και στην ημερησια αναφορα και μας γινονται συστασεις
κριμα να μην εχει καμερα το σονι να την τραβηξω μια φωτογραφια
αυριο θα παμε για βολη
στη χοανη ολα μανη πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι λίγο πριν χαράξει και τα λοιπά ξέρω γω![]()
Καλύτερο.
η ειδικοτητα μου ηταν ελευθερος σκοπευτης αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μαςμαν λες και εσύ ότι ήσουν καλός στις βολές όπως όλοι μας ;) ;)![]()
από στινγκ μου αρέσει πολύ το ντέζερτ ρόουζ όμως καταλαβαίνω ότι είναι πολύ ντέκα ο κομμάτι και το ακούω κρυφά μόνο στο μπ3 πλέιερ στον δρόμο![]()
μου αρέσει πολύ η γουαιλντ ρόουζ όμως καταλαβαίνω ότι είναι πολύ μπαζο κομμάτι και λεω δεν τον βαζω καλυτερα στο μπλεντερ![]()
η ειδικοτητα μου ηταν ελευθερος σκοπευτης αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας
η ειδικοτητα μου ηταν ελευθερος σκοπευτης αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας
η γουαιλντ ροουζ ειναι για βρωμικα γαμησια,φιστινγκ απο κωλο,φτυσιματα στην μαπα,ξυλο και τσιμπηματα στις ρωγες