kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
:o
αγρια και περιεργα τα πραγματα στο βατραχοθρεντ σημερα
σκατά όλα φίλε δεν υπάρχει τίποτα
:o
αγρια και περιεργα τα πραγματα στο βατραχοθρεντ σημερα
batraxe ξερει οτι ο τεω θεωδοριδης μπηκε εξι χρονια φυλακη για διακινηση ναρκωτικων κ αποφυλακιστηκε?
πως λες να περασε μεσα?
ζωη μετα θανατο εννοεις, γιατι εμενα μονο αυτο μ αφορα πλεον ;)σκατά όλα φίλε δεν υπάρχει τίποτα![]()
σεξ βια μυστηριο και σκατο ;)διάλξε τι θέλεις να έχει μέσα φίλε μου εποπ ρουπού σκατό από ανώτερο ρουφιάνους μαγειρεία τουαλέτες αναφορά πες μου τι θες![]()
ζωη μετα θανατο εννοεις, γιατι εμενα μονο αυτο μ αφορα πλεον ;)
σεξ βια μυστηριο και σκατο ;)
σεξ βια μυστηριο και σκατο ;)
το εθεσες καλυτερα ομολογω, αλλα το ποιντ μου στοχευε ατην απαξιωση του Tωρα ;)μαν μετά τον θάνατο δεν μπορεί να υπάρχει ζωή αφού έχει τελειώσει με τον θάνατο άρα μόνο για κάποια άλλη κατάσταση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε![]()
αληθινο σκατο μαν, απο αυτο που εφαγες στο στρατο ;)από ανώτερους το σκατό ή κυριολεκτικό σκατό σε τουαλέτες από φαντάρο διευκρίνισε ;)
το εθεσες καλυτερα ομολογω, αλλα το ποιντ μου στοχευε ατην απαξιωση του Tωρα ;)
αληθινο σκατο μαν, απο αυτο που εφαγες στο στρατο ;)
υ.γ. παω να γαμησω με τον ΝΩΝΤΑ τον πραγματικο, θα επιστρεψω αργοτερα να διαβασω την ιστορια σου με μεγαλο ενδιαφερον. Κανονισε να γραψεις καμια μπουρδα σαν τον γλιτσα θα σε γαμησω βατραχε στις κλωτσες να το ξερεις ;)![]()
σκατά το τώρα το πριν και το μετά εγώ δεν τα διαχωρίζω σκατά όλα στην χοάνη![]()
μαν μετά τον θάνατο δεν μπορεί να υπάρχει ζωή αφού έχει τελειώσει με τον θάνατο άρα μόνο για κάποια άλλη κατάσταση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε![]()
στο καλό να πας φίλε να προσέχεις τον εαυτό σου![]()
Like a circle in a spiral
Like a wheel within a wheel
Never ending or beginning
On an ever-spinning reel
As the images unwind
[size=15pt]Like the circles that you find
In the windmills of your mind [/size]
στα αγγλικά έχουν γούστο οι ομοιοκαταληξίες στα ελληνικά ποιήματα μου ακούγονται σαν παιδικά τραγουδάκια![]()
γιατι?μαν δεν πρέπει να είσαι τόσο απαισιόδοξος![]()