gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
στο νεο σαιτ νικνειμς οπως του απολυτου θα τρωνε μπαν.....την γνωμη σουο χαστούρας θα μπει στο πρωτοσέλιδο ;)
στο νεο σαιτ νικνειμς οπως του απολυτου θα τρωνε μπαν.....την γνωμη σουο χαστούρας θα μπει στο πρωτοσέλιδο ;)
ειναι λιγο μπαχαλακιας ομως μαν
ειναι λιγο μπαχαλακιας ομως μανγιατι τυπε?ο απολυτος ειναι καλτ φιγουρα![]()
![]()
![]()
Μήπως με θέλει μόνο για τον κ*λο μου?
από Κλεοπάτρα97 » Παρ Σεπ 12, 2014 4:42 am
Καλημέρααααααα! Θα ήθελα να μου δώσετε μια συμβουλή σε κάτι που περνάω την τελευταία βδομάδα και με ανησυχεί υπερβολικά πολύ θα έλεγα!
Το αγόρι μου θέλει να με πάρει από πίσω αλλά εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμη και μου λέει ότι αν δεν δεχτώ τελειώσαμε...
Τα έχουμε κοντά στους 5μιση μήνες αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον εμπιστευτώ, έχουμε περάσει αρκετές ωραίες στιγμές μαζί και τον νοιάζομαι και δεν θέλω να τον χάσω για έναν τέτοιο ανόητο λόγο!
από Τινα_Γεω_96 » Παρ Σεπ 12, 2014 4:48 am
Καλημερα και σε σενα και καλως ηλθαμε στο φορουμ!
Για το θεμα σου πρεπει να σκεφτεις αρκετα πραγματα γιατι μου ειχε πει και εμενα ο πρωην μου (μεγαλο γουρουνι) να ολοκληροσουμε αλλιως θα χωριζαμε..Και εμεις 5 μηνες τα ειχαμε κοντα και δεν μου ειχε δωσει αφορμη οτι με ηθελε μονο για σεξ και τετοια.Να φανταστεις τον κ*λο μου τον επιασε μετα τους 2,5 μηνες.Οταν το καναμε ομως μου ειπε οτι δεν ημουνα καλη και με χωρισε ετσι απλα.Το χειροτερο ηταν οτι μου ειπε οτι ημουνα αξυριστη και με χωρισε γι'αυτον τον λογο..Οκ δεν εχω ξυριστει ποτε στην ζωη μου αλλα επρεπε να μου το πει τοσο αποτομα?Το χειροτερο ειναι οτι ξυριστηκα και οτι ειχα περασει μια περιοδο βασανων και σπυριων...
Το θεμα σου ειναι απλο.Πες του ΟΧΙ μεσα στην μουρη και αν δεις οτι φευγει μακρια τοτε εχεις ηδη την απαντηση σου.Αν νιωθεις ετοιμη να το κανεις καν'το αλλα να ξερεις οτι τσουζειι
Apo cosmo.....
Βατραχε τη γνωμη σου
Αν νιωθεις ετοιμη να το κανεις καν'το αλλα να ξερεις οτι τσουζειι
χαστουρεισονπρεπει να μπει και ο Χαστουρας
Πρέπει να αρχισω παλι να μπαινω στο κοσμο. Βλεπω υπαρχει νέο αιμα, ταλαντουχο.Μήπως με θέλει μόνο για τον κ*λο μου?
από Κλεοπάτρα97 » Παρ Σεπ 12, 2014 4:42 am
Καλημέρααααααα! Θα ήθελα να μου δώσετε μια συμβουλή σε κάτι που περνάω την τελευταία βδομάδα και με ανησυχεί υπερβολικά πολύ θα έλεγα!
Το αγόρι μου θέλει να με πάρει από πίσω αλλά εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμη και μου λέει ότι αν δεν δεχτώ τελειώσαμε...
Τα έχουμε κοντά στους 5μιση μήνες αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον εμπιστευτώ, έχουμε περάσει αρκετές ωραίες στιγμές μαζί και τον νοιάζομαι και δεν θέλω να τον χάσω για έναν τέτοιο ανόητο λόγο!
από Τινα_Γεω_96 » Παρ Σεπ 12, 2014 4:48 am
Καλημερα και σε σενα και καλως ηλθαμε στο φορουμ!
Για το θεμα σου πρεπει να σκεφτεις αρκετα πραγματα γιατι μου ειχε πει και εμενα ο πρωην μου (μεγαλο γουρουνι) να ολοκληροσουμε αλλιως θα χωριζαμε..Και εμεις 5 μηνες τα ειχαμε κοντα και δεν μου ειχε δωσει αφορμη οτι με ηθελε μονο για σεξ και τετοια.Να φανταστεις τον κ*λο μου τον επιασε μετα τους 2,5 μηνες.Οταν το καναμε ομως μου ειπε οτι δεν ημουνα καλη και με χωρισε ετσι απλα.Το χειροτερο ηταν οτι μου ειπε οτι ημουνα αξυριστη και με χωρισε γι'αυτον τον λογο..Οκ δεν εχω ξυριστει ποτε στην ζωη μου αλλα επρεπε να μου το πει τοσο αποτομα?Το χειροτερο ειναι οτι ξυριστηκα και οτι ειχα περασει μια περιοδο βασανων και σπυριων...
Το θεμα σου ειναι απλο.Πες του ΟΧΙ μεσα στην μουρη και αν δεις οτι φευγει μακρια τοτε εχεις ηδη την απαντηση σου.Αν νιωθεις ετοιμη να το κανεις καν'το αλλα να ξερεις οτι τσουζειι
Apo cosmo.....
Βατραχε τη γνωμη σου
Και τσούζει.Πρέπει να αρχισω παλι να μπαινω στο κοσμο. Βλεπω υπαρχει νέο αιμα, ταλαντουχο.
Βλέπω το ναυαγό,αν ήσουν ναυαγός και είχες επιλογή να διαλέξεις κάποιον μαζί σου ποιόν θα διάλεγες?για το γαμησι λεει ή το ξυρισμα;
τον router τον μοναδικό του φίλο .....Βλέπω το ναυαγό,αν ήσουν ναυαγός και είχες επιλογή να διαλέξεις κάποιον μαζί σου ποιόν θα διάλεγες?![]()
για το γαμησι λεει ή το ξυρισμα;ρε τι καμένες είναι αυτές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε με λίγες συμβουλές ντόπας απο εμπρανς θα σ είχα για τα αρχιδια μουτον βραβους για να τον ταραζα στην σφαλιαρα
Ο βάτραχος θα απντήσει στο ερώτημα?τον βραβους για να τον ταραζα στην σφαλιαρα
τον βραβους για να τον ταραζα στην σφαλιαραΒλέπω το ναυαγό,αν ήσουν ναυαγός και είχες επιλογή να διαλέξεις κάποιον μαζί σου ποιόν θα διάλεγες?![]()
τωρα σοβαρα μονο με κοσνικ θα μπορουσα να συνυπαρξω στο νησι...ολοι οι αλλοι ειναι χαμηλου επιπεδουΟ βάτραχος θα απντήσει στο ερώτημα?![]()
Και φυσικό!!!Πρέπει να αρχισω παλι να μπαινω στο κοσμο. Βλεπω υπαρχει νέο αιμα, ταλαντουχο.
βιλντε ροοουζ οι ελλεηνιδες δινουν κωλο τελικα;Και φυσικό!!!![]()
Εσύ δεν ξέρεις χαρά μου? Μόνο αλλοδαπές πηδάς ή δεν έχεις πάρει ποτέ εγχώριο?βιλντε ροοουζ οι ελλεηνιδες δινουν κωλο τελικα;