Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ειναι λιγο μπαχαλακιας ομως μαν

αυτο ειναι το καλο  :grin: :grin:
αγωνιας για τη ζωη για τα λεφτα για τις γυναικες κτλ κτλ
μπαινεις εδω κ  διαβαζεις μια ατακα του κ κλαις απο τ γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και λες δν γαμιουνται ολοι κ ολα,μια ζωη την εχουμε σιγα μην κλαψουμε σιγα μην στεναχωρηθουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μήπως με θέλει μόνο για τον κ*λο μου?

από Κλεοπάτρα97 » Παρ Σεπ 12, 2014 4:42 am
Καλημέρααααααα! Θα ήθελα να μου δώσετε μια συμβουλή σε κάτι που περνάω την τελευταία βδομάδα και με ανησυχεί υπερβολικά πολύ θα έλεγα!
Το αγόρι μου θέλει να με πάρει από πίσω αλλά εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμη και μου λέει ότι αν δεν δεχτώ τελειώσαμε...    
Τα έχουμε κοντά στους 5μιση μήνες αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον εμπιστευτώ, έχουμε περάσει αρκετές ωραίες στιγμές μαζί και τον νοιάζομαι και δεν θέλω να τον χάσω για έναν τέτοιο ανόητο λόγο!

από Τινα_Γεω_96 » Παρ Σεπ 12, 2014 4:48 am
Καλημερα και σε σενα και καλως ηλθαμε στο φορουμ!    

Για το θεμα σου πρεπει να σκεφτεις αρκετα πραγματα γιατι μου ειχε πει και εμενα ο πρωην μου (μεγαλο γουρουνι) να ολοκληροσουμε αλλιως θα χωριζαμε..Και εμεις 5 μηνες τα ειχαμε κοντα και δεν μου ειχε δωσει αφορμη οτι με ηθελε μονο για σεξ και τετοια.Να φανταστεις τον κ*λο μου τον επιασε μετα τους 2,5 μηνες.Οταν το καναμε ομως μου ειπε οτι δεν ημουνα καλη και με χωρισε ετσι απλα.Το χειροτερο ηταν οτι μου ειπε οτι ημουνα αξυριστη και με χωρισε γι'αυτον τον λογο..Οκ δεν εχω ξυριστει ποτε στην ζωη μου αλλα επρεπε να μου το πει τοσο αποτομα?Το χειροτερο ειναι οτι ξυριστηκα και οτι ειχα περασει μια περιοδο βασανων και σπυριων...    

Το θεμα σου ειναι απλο.Πες του ΟΧΙ μεσα στην μουρη και αν δεις οτι φευγει μακρια τοτε εχεις ηδη την απαντηση σου.Αν νιωθεις ετοιμη να το κανεις καν'το αλλα να ξερεις οτι τσουζειι

Apo cosmo.....

Βατραχε τη γνωμη σου

σατραπη κλαιωω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Καλημέρααααααα! Θα ήθελα να μου δώσετε μια συμβουλή σε κάτι που περνάω την τελευταία βδομάδα και με ανησυχεί υπερβολικά πολύ θα έλεγα!
Το αγόρι μου θέλει να με πάρει από πίσω αλλά εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμη και μου λέει ότι αν δεν δεχτώ τελειώσαμε...    
Τα έχουμε κοντά στους 5μιση μήνες αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον εμπιστευτώ, έχουμε περάσει αρκετές ωραίες στιγμές μαζί και τον νοιάζομαι και δεν θέλω να τον χάσω για έναν τέτοιο ανόητο λόγο!

Για το θεμα σου πρεπει να σκεφτεις αρκετα πραγματα γιατι μου ειχε πει και εμενα ο πρωην μου (μεγαλο γουρουνι) να ολοκληροσουμε αλλιως θα χωριζαμε..Και εμεις 5 μηνες τα ειχαμε κοντα και δεν μου ειχε δωσει αφορμη οτι με ηθελε μονο για σεξ και τετοια.Να φανταστεις τον κ*λο μου τον επιασε μετα τους 2,5 μηνες.Οταν το καναμε ομως μου ειπε οτι δεν ημουνα καλη και με χωρισε ετσι απλα.Το χειροτερο ηταν οτι μου ειπε οτι ημουνα αξυριστη και με χωρισε γι'αυτον τον λογο..Οκ δεν εχω ξυριστει ποτε στην ζωη μου αλλα επρεπε να μου το πει τοσο αποτομα?Το χειροτερο ειναι οτι ξυριστηκα και οτι ειχα περασει μια περιοδο βασανων και σπυριων...    

Το θεμα σου ειναι απλο.Πες του ΟΧΙ μεσα στην μουρη και αν δεις οτι φευγει μακρια τοτε εχεις ηδη την απαντηση σου.Αν νιωθεις ετοιμη να το κανεις καν'το αλλα να ξερεις οτι τσουζειι

Apo cosmo.....

Βατραχε τη γνωμη σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Apo cosmo.....

Βατραχε τη γνωμη σου
Πρέπει να αρχισω παλι να μπαινω στο κοσμο. Βλεπω υπαρχει νέο αιμα, ταλαντουχο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μη συγκρινετε τα διαφορετικα sites........Αλλοs κοσμοs εκει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom