memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποιον εννοειςχέζω τον φίλο και κολαούζο του νώντα το άλλο του μισό τον ετερόφωτο ακόλουθο που κάποτε όταν είδε τα σκούρα "κρύφτηκε κάτω από τα φουστάνια του"![]()
ποιον εννοειςχέζω τον φίλο και κολαούζο του νώντα το άλλο του μισό τον ετερόφωτο ακόλουθο που κάποτε όταν είδε τα σκούρα "κρύφτηκε κάτω από τα φουστάνια του"![]()
ένταξη αφού επιτρέπετε ΕΔΩ να τα ποσταρο και εδώ μανΕλα ρε μαν που ησουν;
Να βαζεις και εδω εξωγηινους,τανκς,γοργονες,αεροπλανα,μεδουσες κτλ. Του αρεσουν του βατραχου αυτα
Να και ο κοτοΣταμάτης με το ωραίο το μαγιουδάκι από πίσω.
Να και ο κοτοΣταμάτης με το ωραίο το μαγιουδάκι από πίσω.
Συναντιωμαστε με καποιους εκει κατω.
θαυμα!Χωρις alex71 το θρεντ αυτο ειναι καταδικασμενο.
Δεξιος και να κρατησει το λογο του... δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. Φουστες φορατε ρεΧωρις alex71 το θρεντ αυτο ειναι καταδικασμενο.
kostakiss vale k edo foto me to gyftario
Περσονα προφανως δεν εχεις καταλαβει γρι απο αυτα που εχω γραψει και νομιζεις οτι μιλαω με βαση κανενα αποσπασμα απο το πινκ γουμαν που μιλαει για ταντρικο σεξ....τες παν επειδη βαριεμαι να μιλαω με ατομα τα οποια δεν εχουν την παραμικρη διαθεση να σκεφτουν λιγο και αυτο που λεει ο αλλος σταματαω την κουβεντα εδω![]()
(σορρυ που ανακινησα το θεμα αυτο αλλα τωρα μπηκα και ειδα τις απαντησεις)
υ.γ. την πρωτη φορα που το εκανα απο πισω τελειωσα τοσο δυνατα πρωκτικα που πρεπει να με ακουσε ολοκληρος ο πειραιας.....και εκει μαλλον δε μιλαμε για κωλο χωνι προφανως....
το κοινο συμπερασμα λοιπον ειναι οτι αν υπαρχει η σωστη προετοιμασια ολα γινονται και τον βαζεις χωρις να το παρει και χαμπαρι η αλλη καν....γκλουππππ.... ;) ;)
μπαι δε γουει...επειδη ολοι γραφετε οτι ΑΜΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ σου δινει κωλο......δηλαδη υπαρχει περιπτωση η γκομενα να σου κατσει γενικοτερα εαν δε σε γουσταρει? (αρα και να σου δωσει κωλο) και εαν υπαρχει σε τι ποσοστο πια ειναι αυτο? ποσες ειναι αυτες που κανουν το ψυχικο? ή εννοειτε να υπαρχει "συναισθημα"?![]()
![]()
υ.γ.2 μακ βλεπω επιασες ενεργα συμμετοχη παλι και τους εκανες ολους μπαχαλο ε???? χαχαχαχαχα σμουτς
Τραμυ πως απο δω νέε μου?καλησπέρα κοριτσάκια αγοράκια και βατραχάκια...
καλησπέρα κοριτσάκια αγοράκια και βατραχάκια...
καλπαζει το θρεντΤραμυ πως απο δω νέε μου?![]()
πορνοπαπικος καλπασμός μαν του θρεντ για θρεντ της χρονιάςκαλπαζει το θρεντ