Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
επιασα καποτε μια γκομενα και στο τριτο ραντεβου καναμε σεξ και τα καταπιε......την γνωμη σου

Μαλακισμενη γκομενα χτυπησες και στο επαιζε δυσκολη για τοσο καιρο. Σε λιγο θα μας πεις οτι κανατε σεξ μετα απο μια βδομαδα να χαρακτηριστεις πιρφορος. Παρθενα ηταν μηπως;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
funny-Milhouse-art-Skrillex.jpg

Που το βρήκες αυτό ρε μλκ..... :tooth: :tooth: :tooth:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φιλε εγω εχω διαχωρισει πληρως την θεση μου,ενιψα τας χειρας μου και ειπα και ελαλησα και αμαρτιαν ουκ εχω

δεν μπορει χτες να κραταμε θρεντ με αιμομιξια ανοικτο επι ωρες και να κανουμε απλα τροποποιηση στο εισαγωγικο ποστ απο γκρικλις σε ελληνικα  :priest:

οσο για τον αλεξ καλο παιδι δεν λεω αν και μας τα ειχε ζαλισει με τον σαμαρα αλλα ειναι b class nickname εδω μεσα

ρε ξυπνατε......εδω ειναι σαιτ για τυπους που γαμανε αβερτα ,γαμανε πουτανες,γαμανε γενικως

να ξαναθυμησω τις 450 κριτικες,τις απειρες ενημερωσεις συναθλητων με πμ και σεντονια στην μπουρδελοκατασταση,τα δεκα και πλεον θρεντ κριτικων που ανοιξαν για επαρχια με δικες μου προσωπικα τραβηγμενες φωτογραφιες;οταν μπαινετε και βλεπετε  φωτο απο μαγαζια λαρισας και καρδιτσας  κλπ τι νομιζετε οτι βγηκαν μονες τους ;ή τις εβγαλε ο φουφουτος;

ο αλεξ δεν ειχε καμια σχεση με την βασικη θεματολογια του σαιτ αλλα παρολαυτα τον αγαπαμε και τον θελουμε πισω.....εν αναγκη του ζηταμε και συγγνωμη

αν θυμωσε να πιει ξυδη....γιωργο ξυδη

Σόρρυ μαν,αλλά σαν μίνι κατάθεση ψυχής μοιάζει το ποστ σου... :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τωρα ολοι γνωριζουμε απο που εμπνευστηκε ο αντ1 για τον χαρακτηρα του τζιμυ του γυαλακια  ;)

Milhouse_Future.png

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
φιλε εγω εχω διαχωρισει πληρως την θεση μου,ενιψα τας χειρας μου και ειπα και ελαλησα και αμαρτιαν ουκ εχω

δεν μπορει χτες να κραταμε θρεντ με αιμομιξια ανοικτο επι ωρες και να κανουμε απλα τροποποιηση στο εισαγωγικο ποστ απο γκρικλις σε ελληνικα  :priest:

οσο για τον αλεξ καλο παιδι δεν λεω αν και μας τα ειχε ζαλισει με τον σαμαρα αλλα ειναι b class nickname εδω μεσα

ρε ξυπνατε......εδω ειναι σαιτ για τυπους που γαμανε αβερτα ,γαμανε πουτανες,γαμανε γενικως

να ξαναθυμησω τις 450 κριτικες,τις απειρες ενημερωσεις συναθλητων με πμ και σεντονια στην μπουρδελοκατασταση,τα δεκα και πλεον θρεντ κριτικων που ανοιξαν για επαρχια με δικες μου προσωπικα τραβηγμενες φωτογραφιες;οταν μπαινετε και βλεπετε  φωτο απο μαγαζια λαρισας και καρδιτσας  κλπ τι νομιζετε οτι βγηκαν μονες τους ;ή τις εβγαλε ο φουφουτος;

Ο κοσμος ειναι κακος

Φουφουτος 2013

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom