πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ενώ εσύ είσαι μεγαλοδικηγόρος του κολωνακίου.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μάλιστα.Ξέρω τι κάνεις![]()
Μάλιστα.Ξέρω τι κάνεις![]()
η την εριναλ οτι ειναι υπαστυνομος β στην ΔΗΕ και τρωει καθε μερα ντονατς σερφαροντας στο μπου
Εδώ ο Νίπλ το παίζει εκατομυριούχος.η την εριναλ οτι ειναι υπαστυνομος β στην ΔΗΕ και τρωει καθε μερα ντονατς σερφαροντας στο μπου
Μάλιστα.
η τον εκτορα οτι ειναι στην τροχαια και γραφει κλησεις στην αλιντισσα που παρκαρει παρανομα το σμαρτ στο κολωνακι;Εδώ ο Νίπλ το παίζει εκατομυριούχος.![]()
βατραχε γτ οι ελλεινιδες βγαζουν την γλωσσα εξω σε ολες τις φωτογραφιες στα κλαμπς στο φβ?
ο νιπλ δουλευε σουσεφ σε γνωστα εστιατορια αλλα τον απολυσανε γιατι εχυνε στις σαλατες σεφΕδώ ο Νίπλ το παίζει εκατομυριούχος.![]()
Το μόνο σίγουρο.Μπορεί να ειναι και μαλακιες βέβαια![]()
η μονη αληθεια τελικα στο σαϊτ ειναι το νταμπλ φιστινγκ που σου εκανε το κελλακι ;) και η θεϊκη υποσταση του Νωντα βεβαιωςη τον εκτορα οτι ειναι στην τροχαια και γραφει κλησεις στην αλιντισσα που παρκαρει παρανομα το σμαρτ στο κολωνακι;
από αμηχανία οι ωραίες γκόμενες και για να παραμορφώσουν την φάτσα τους τα μπάζα ;)
φίλε ξέρεις ποιό ποστ σου από όλα τον τελευταίο μήνα μου έχει μείνει στο μυαλό ;)
και οτι ο αχαχουχας πουλουσε ληγμενα λαχεια και ξυμενα ξυσταη μονη αληθεια τελικα στο σαϊτ ειναι το νταμπλ φιστινγκ που σου εκανε το κελλακι ;) και η θεϊκη υποσταση του Νωντα βεβαιως![]()
επιασα καποτε μια γκομενα και στο τριτο ραντεβου καναμε σεξ και τα καταπιε......την γνωμη σουεντωμεταξυ η γλωσσα τους δεν ειναι ροδανη αλλα σαν σαπια ασπροκιτρινη κλπ
Θα διψούσε. ;)επιασα καποτε μια γκομενα και στο τριτο ραντεβου καναμε σεξ και τα καταπιε......την γνωμη σου
επιασα καποτε μια γκομενα και στο τριτο ραντεβου καναμε σεξ και τα καταπιε......την γνωμη σου
εντωμεταξυ η γλωσσα τους δεν ειναι ροδανη αλλα σαν σαπια ασπροκιτρινη κλπ
ποιο ποστ κ τι![]()
κατσικα γκομεναgkomena i katsika?
http://[URL unfurl="true"]www.deite-to.com/wp-content/uploads/2014/05/13.jpg[/img[/URL]] ;)
[/quote]
oτι θα τον ηθελα για πανω κρεβατι στο στρατο εννοεις :think:
εγω πολλες φορες μεσα στην καθημερινοτητα μου σκεφτομαι τον τζιμυ δεν κανω πλακα