Νέα

«Όχι» του ΣτΕ για πάγωμα της επιστράτευσης των καθηγητών !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγώ το περίμενα. Ούτε πονταλάκια δίνω.είπα την γνώμη μου για τα συνδικάτα. Κομματικά τσιράκια που τα χουν "μιλημένα ξηγημενα." 

E αφου δε δινεις πονταλακια εσυ ενταξει μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν το περιμενε,οπως δεν το περιμενα ουτε εγω.

Το ζητημα ομως ειναι οτι οι παλιες συνδικαλολογικες,οι προ μνημονιου,πλεον δεν περνανε γιατι οσοι ειναι στα κουμαντα απαντουν με στρατιωτικο τροπο(επιστρατευση,στρατιωτικος ορος,τυχαιο?).

Αλλο ενα μαθημα λοιπον μετα την Κυπρο,για οσους θελουν να βλεπουν μπροστα τους.Και τα ποντακια πανε στο ΠΑΜΕ για τη σταση του,πλην ορισμενων μαλλον ατυχων δηλωσεων,απο τον Σοφιανο πχ.

το ΚΚΕ θα ειναι σημαντικα ενισχυμενο στις επομενες εκλογες (η στις ευρωεκλογες) μαζι και η Χρυση Αυγη οσο για τον Ξυριζα κοιτα μην παει στο 1.8% του κυρκου....
απο κει και περα οι νεοφιλελευθεροι ειχανε σαφως δικιο οταν γραφουν ουσιαστικα οτι "μαγκες τον τροπο που συνδικαλιζοζασταν μεχρι το 2008 ξεχαστε τον τωρα εχει πουτσα μεχρι τα παπουτσια και αμα σας αρεσει"

Επισκέπτης
απο κει και περα οι νεοφιλελευθεροι ειχανε σαφως δικιο οταν γραφουν ουσιαστικα οτι "μαγκες τον τροπο που συνδικαλιζοζασταν μεχρι το 2008 ξεχαστε τον τωρα εχει πουτσα μεχρι τα παπουτσια και αμα σας αρεσει"
Δεν ειναι θεμα δικιου η αδικου,ετσι ειναι αποφασισμενοι να λειτουργουν πλεον,για οσο δεν εχουν αντιπαλο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν ειναι θεμα δικιου η αδικου,ετσι ειναι αποφασισμενοι να λειτουργουν πλεον,για οσο δεν εχουν αντιπαλο.

αυτο εννοω ρε τυπε :thumbsup: ....δικιο απο την δικια τους ταξικη σκοπια  
παντως και οι παρεμβασιαδες που ειναι η "ακρα αριστερα" στους καθηγητες την κοτα κανανε χτες το βραδυ.....μιλαμε για το πληρες ξεβρακωμα της συνδικαλιστικης γραφειοκρατιας ολων των αποχρωσεων....

Επισκέπτης
το ΚΚΕ θα ειναι σημαντικα ενισχυμενο στις επομενες εκλογες (η στις ευρωεκλογες) μαζι και η Χρυση Αυγη οσο για τον Ξυριζα κοιτα μην παει στο 1.8% του κυρκου....
Αμα ειναι τα υπολοιπα απο το 1.8% να πανε κατα Περισσο μερια δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.

Το πολιτικο τελος των ντεμι παντως ειναι αναμενομενο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αμα ειναι τα υπολοιπα απο το 1.8% να πανε κατα Περισσο μερια δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.

Το πολιτικο τελος των ντεμι παντως ειναι αναμενομενο.

ρε τυπε βλεπω την φωτογραφια και φαντασιωνομαι τον Πασχο να τρολαρει γραφωντας αρθρα του στυλ "το τελος του ρεφορμισμου και η επερχομενη παλη των εργατων για την εξουσια"  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο τραβατρομπας δε χρειάζεται καθοδήγηση.
Θα γίνει αριστερός οταν το προσταξει το συμφερον του..

έχεις απόλυτο δίκιο.. (αν και χλωμό το βλέπω να ταυτιστεί το συμφέρον μου με λαμόγια και τεμπέληδες)....

ευθαρσώς έχω δηλώσει ότι ιδεολογία=συμφέρον...

κατά τα λοιπά εσείς οι ιδεολογοι κάντε τα κουμάντα σας..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο τραβατρομπας δε χρειάζεται καθοδήγηση.
το συμφερον

ολη η πολιτικη λογικη του "μεσαιου χωρου" ετσι και αλλιως εκει στηριζεται.... "φρονιμα και ταπεινα παω με κεινον που νικα"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ολη η πολιτικη λογικη του "μεσαιου χωρου" ετσι και αλλιως εκει στηριζεται.... "φρονιμα και ταπεινα παω με κεινον που νικα"

μέγιστον λάθος... δεν ταυτίζεται πάντα το συμφέρον με αυτον που νικά... το συμφέρον είναι αυτό πουη έχω εγώ θέσει ως καλό και σωτό για τον εαυτόν μου

εξάλλου αυτή η πρακτική είναι γνώρισμα πλείστων προοδευτικών τους οποίους αν επιθυμείς σου κάνω μία ενδεικτική απαρίθμηση...

και για να συμπληρώσω...

για παράδειγμα εαν ποτέ έρθει η περίφημη διακυβέρνηση της χώρας δεν πρόκειται να ταχθώ μετ αυτής διαμοιράζοντας τα ιμάτια μου προκειμένου να επωφεληθώ από τα ιμάτια άλλων.. απλά θα απέχω της χώρας ταύτης ...

ομοίως εαν έρθει εις την εξουσίαν καθεστώς τύπου ΧΑ θα πράξω ομοίως...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μέγιστον λάθος... δεν ταυτίζεται πάντα το συμφέρον με αυτον που νικά... το συμφέρον είναι αυτό πουη έχω εγώ θέσει ως καλό και σωτό για τον εαυτόν μου

εξάλλου αυτή η πρακτική είναι γνώρισμα πλείστων προοδευτικών τους οποίους αν επιθυμείς σου κάνω μία ενδεικτική απαρίθμηση...

καταλαβες πολυ καλα τι ειπα νομιζω αλλα δε γαμιεται κουβεντα να γινεται να σκοτωνουμε την ωρα μας....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καταλαβες πολυ καλα τι ειπα νομιζω αλλα δε γαμιεται κουβεντα να γινεται να σκοτωνουμε την ωρα μας....

εγω κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες.. εσύ κατάλαβες τι απάντησα ???

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες.. εσύ κατάλαβες τι απάντησα ???

ναι μονο που τα λογια ειναι τσαμπα και δεν δεσμευουνε κανεναν μας...ουτε εμενα ουτε εσενα ουτε τον παραδιπλα...εσυ μπορει να λες τωρα θα σηκωθω να φυγω απο την χωρα αν ερθουν οι κομμουνιστες στα πραγματα η θα κανω αντισταση....τοτε μπορει να λες αλλα, οπως και εγω κτλ κτλ....

Επισκέπτης
για παράδειγμα εαν ποτέ έρθει η περίφημη διακυβέρνηση της χώρας δεν πρόκειται να ταχθώ μετ αυτής διαμοιράζοντας τα ιμάτια μου προκειμένου να επωφεληθώ από τα ιμάτια άλλων.. απλά θα απέχω της χώρας ταύτης ...

Μην αγχώνεσαι τζάμπα, δεν κινδυνεύουν τα ιμάτιά σου απ'τα κουμούνια.
Μόνο εσύ θεωρείς τον εαυτό σου άρχουσα τάξη,άντε και κανας φπ..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]http://pitsirikos.net/2013/05/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF/[/url]

το σημαντικοτερο κομματι του κειμενου ειναι αυτο εδω

"Η απεργία που θα πετύχει θα είναι αυτή που οι απεργοί δεν θα παίρνουν σβάρνα τα κανάλια των νταβατζήδων –σαν ζητιάνοι- αλλά τις γειτονιές και τις πλατείες για να μιλήσουν με τους συνανθρώπους τους."

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
"Η απεργία που θα πετύχει θα είναι αυτή που οι απεργοί δεν θα παίρνουν σβάρνα τα κανάλια των νταβατζήδων –σαν ζητιάνοι- αλλά τις γειτονιές και τις πλατείες για να μιλήσουν με τους συνανθρώπους τους."

Σώπα μωρέ...
Οι απεργοί που έριξαν το Σάχη είχαν μεγάλη έγνοια αν θα κριθούν παράνομοι. Και οι Αθηναίοι διαδηλωτές κατά της επιστράτευσης το 1943 σκεφτόντουσαν να την κάνουν σε μισή λωρίδα μην τυχόν και διαταράξουν την (ναζιστική) τάξη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σώπα μωρέ...
Οι απεργοί που έριξαν το Σάχη είχαν μεγάλη έγνοια αν θα κριθούν παράνομοι. Και οι Αθηναίοι διαδηλωτές κατά της επιστράτευσης το 1943 σκεφτόντουσαν να την κάνουν σε μισή λωρίδα μην τυχόν και διαταράξουν την (ναζιστική) τάξη.

Εχουν ξεμαθει απο τετοιες καταστασεις οι εργατες αλλα καιρος να τις ξαναθυμηθουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλοκαιρακι ξεκιναει τυπε...εχουνε να πανε σε καμπινγκ ρε να ψησουνε καμια μπριζολα και να καμακωσουν κανα μουνι....ο μπολσεβικισμος απο Σεπτεμβρη παλι  :jerking: :jerking: :jerking:
οπως το κινημα των αγανακτησμενων τυπε?
οταν επιασαν οι ζεστες πηγαν για φρεντοτσινο στην μυκονο? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom