You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΌΧΙ στην αποχή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Φυλήςυχος Πολίτης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ετσι ακριβως οπως το λες:Το 65ωρο(που ειναι 78ωρο,το 65ωρο ειναι για πενθημερη εργασια),την οδηγια Μπολκενσταιν κλπ,ΟΛΑ θα τα περασουν και με 1% συμμετοχη,η,και 0.5% συμμετοχη ακομη.Οπως θα τα περασουν,ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΤΑ,με 100% συμμετοχη.Καλά τα 65ωρα κλπ θα τα περάσουν και με συμμετοχή 2%.Θυμάσαι τι έλεγε ο κ.Μίχαλος πριν την "κρίση" για ελαστικα ωράρια;Αντέδρασαν οι πάντες,αλλά με την έλευση της "κρίσης" όλοι είπαν "εντάξει μωρέ,από το να χάσω τη δουλειά μου θα δουλεύω 3-4 ημέρες".Έτσι θα τα περνάνε όλα στον χρόνο τους.
Το ζητημα ειναι να απονομιμοποιηθουν σε κοινωνικο επιπεδο,να μην μπορουν να επικαλεστουν την ανα 4ετια"Λαικη ετυμηγορια",ΟΤΑΝ και ΕΑΝ θα γινεται της πουτανας στους δρομους.
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 216
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις για τους απέχοντες.Αυτά τα περί αποχής περισσότερο ως μόδα και ως "μαγκιά" τα εκλαμβάνω.
Εγώ θα προχωρήσω λίγο τη σκέψη σου και θα προτείνω να τιμωρούνται αυτοί που ψηφίζουν κλέφτες, λωποδύτες και λοιπούς αγιογδύτες (όχι ότι πιάνουν ποτέ κανέναν, αλλά λέμε τώρα).
Μόλις κάποιος πιάνεται να βάζει το χέρι στο βάζο με το γλυκό, δημόσιο μαστίγωμα από όλους εμάς και για τους ψηφοφόρους του γιαούρτωμα, χλευασμός και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για να μην ξαναλουστούμε τη βλακεία τους.
Μάλλον το να ψηφίζεις έχει γίνει μόδα, γι αυτό τα κόμματα γυαλίζουν τις βιτρίνες τους για να τσιμπήσουν πελατάκια κι ας είναι σάπιο το εμπόρευμά τους.
Ας μη συνεχίσω, γιατί δε θα σταματάω σε λίγο.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Οχι στην αποχή - Οχι και στην απόχη όμως! ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποση περιπου θαναι η αποχη ξερει κανενας?
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 216
ποση περιπου θαναι η αποχη ξερει κανενας?
Ο ίδιος ο Σουφλιάς είπε: "Σήμερα 1 στους 2 έλληνες δεν πήγαν να ψηφίσουν. Το πήραμε το πολιτικό μήνυμα"
Βασικά αυτός έχει πάρει το ΥΠΕΧΩΔΕ παραμάσχαλα και φοβάται μην του παραπέσει πουθενά.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ήταν "Πρώτα ο πολίτης".
Μήπως εννοούσε αυτό; από πίσω ο Γιωργάκης <--- ---> πρώτα ο πολίτης
Μήπως εννοούσε αυτό; από πίσω ο Γιωργάκης <--- ---> πρώτα ο πολίτης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε γιωργακη μεγαλε
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Α ρε μεγάλε βυζολάγνε ζωγράφισες !
Πρώτα ο πολίτης μετά η πωλήτρια !
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Α ρε μεγάλε βυζολάγνε ζωγράφισες !
Έτσι μεγάλε μεγάλε, υπάρχει παχύτερη γελάδα και τη θέλουμε.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εγώ θα προχωρήσω λίγο τη σκέψη σου και θα προτείνω να τιμωρούνται αυτοί που ψηφίζουν κλέφτες, λωποδύτες και λοιπούς αγιογδύτες (όχι ότι πιάνουν ποτέ κανέναν, αλλά λέμε τώρα).
Μόλις κάποιος πιάνεται να βάζει το χέρι στο βάζο με το γλυκό, δημόσιο μαστίγωμα από όλους εμάς και για τους ψηφοφόρους του γιαούρτωμα, χλευασμός και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για να μην ξαναλουστούμε τη βλακεία τους.
Μάλλον το να ψηφίζεις έχει γίνει μόδα, γι αυτό τα κόμματα γυαλίζουν τις βιτρίνες τους για να τσιμπήσουν πελατάκια κι ας είναι σάπιο το εμπόρευμά τους.
ετσι,ετσι!πες τα!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Δηλαδή και τα 27 κόμματα που συμμετείχαν στις σημερινές εκλογές κλέφτες είναι;Και δεν είναι κλέφτης ο "επιχειρηματίας" που σου πούλησε σήμερα την ξαπλώστρα 10€,ή που σου επέβαλε είσοδο στην ακτή;Δεν είναι κλέφτης αυτός που έφτιαξε το μπαράκι στην παραλία;Γιατί πας σε αυτούς και τους πληρώνεις αφού προφανώς είναι κλέφτες;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δηλαδή και τα 27 κόμματα που συμμετείχαν στις σημερινές εκλογές κλέφτες είναι;Και δεν είναι κλέφτης ο "επιχειρηματίας" που σου πούλησε σήμερα την ξαπλώστρα 10€,ή που σου επέβαλε είσοδο στην ακτή;Δεν είναι κλέφτης αυτός που έφτιαξε το μπαράκι στην παραλία;Γιατί πας σε αυτούς και τους πληρώνεις αφού προφανώς είναι κλέφτες;
Το κόμμα αυτή είναι η δουλειά του! Να το κόβει στους κλέφτες! Και έχει την εξουσία να το κάνει! Εκτός αν δίνει αβάντα σε αυτούς τους κλέφτες που περιγράφεις με αντίτιμο μοιρασιά στα κλοπιμαία ;)
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Δεν είπα το αντίθετο.Απλώς είναι παράδοξο να λες δεν πάω να ψηφίσω τους κλέφτες και την ίδια ώρα να τα "ακουμπάς" στους αυλικούς τους.
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 216
Φίλε μου δεν πήγα σήμερα στην παραλία (το άσκησα χθες αυτό το δικαίωμά μου) και δεν πάω ποτέ σε παραλίες που πληρώνεις "είσοδο" αν αυτό είναι το θέμα.
Μάλλον δεν με πιάνεις.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Δηλαδη ρε πικο μας χωριζει αβυσσος !