Νέα

Ο Τελικός στο ΟΑΚΑ 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sunlight
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ελπίζω να εβρεξε την ωρα του παιχνιδιου και να εγιναν μουσκεμα και τα βαζελια και τα μπαοκια .

ΥΓ Ασχετο Λινο  λέγανε τον αορατο φιλο (imaginary friend) ενος τυπου σε εκεινο το σηριαλ που ο Μπεζος ειναι χειρουργος και φοβαται το αιμα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.042
Πόντοι
2.606
άκυρο... η κυρία μου έστειλε μήνυμα στο κινητό και θέλει συνέχεια, βρίσκομαι σε δίλημα, καλά είχα την ησυχία μου με τις πουτανίτσες.... :grin:
Θα χρειαστεί όμως να περημενεις καμία δεκαριά χρονια για να ξαναπάει τελικό ο μπαοκ και να βρεις ευκαιρία ξανά να την μανικωσεις :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
εγω μιλαω φεισμπουκ με ενα καλο πουτανακι και μου ειπε να παω να τη βρω σε ενα μαγαζι που ειναι με μια φιλη της. ξερω οτι εχει γκομενο γιατι εχει φωτογραφιες μαζι του. λετε ο τυπος να ειναι παοκι και να πηγε οακα? να παω? εχω λιγο πονοκεφαλο νυσταζω και βρεχει. και η γκομενα ειναι 6αρι επιεικως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω μιλαω φεισμπουκ με ενα καλο πουτανακι και μου ειπε να παω να τη βρω σε ενα μαγαζι που ειναι με μια φιλη της. ξερω οτι εχει γκομενο γιατι εχει φωτογραφιες μαζι του. λετε ο τυπος να ειναι παοκι και να πηγε οακα? να παω? εχω λιγο πονοκεφαλο νυσταζω και βρεχει. και η γκομενα ειναι 6αρι επιεικως.
μαλλον η γκομενα ειναι βιζιτου και ψαχνει πελατακια τυπε

OP
OP
Sunlight

Sunlight

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τυπε για κανε μια περιγραφη της

για πάρτη σου......

Κοντή με μεγάλο κώλο βυζί 2αρακι σε καλή κατάσταση, μαλί καρέ βαμένο μεζ, δεν την λες busty αλλά δεν είανι και αδυνατούλα, κάτι τις το ενδιάμεσο, η μεγάλη της καύλα έιναι τα χείλη της όμως σαρκώδει και μεστά , αν και δεν τα εκμεταλεύεται στο έπακρο , αν ήταν πουτανίτσα με τα βίας θα της έβαζα ένα 5αρι, αλλά καθότι γειτόνεισα δεν θα είμαι και τόσο αμεροληπτος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για πάρτη σου......

Κοντή με μεγάλο κώλο βυζί 2αρακι σε καλή κατάσταση, μαλί καρέ βαμένο μεζ, δεν την λες busty αλλά δεν είανι και αδυνατούλα, κάτι τις το ενδιάμεσο, η μεγάλη της καύλα έιναι τα χείλη της όμως σαρκώδει και μεστά , αν και δεν τα εκμεταλεύεται στο έπακρο , αν ήταν πουτανίτσα με τα βίας θα της έβαζα ένα 5αρι, αλλά καθότι γειτόνεισα δεν θα είμαι και τόσο αμεροληπτος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εφαγες καλα τυπε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom