Νέα

Ο Τελικός στο ΟΑΚΑ 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sunlight
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Sunlight

Sunlight

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν είναι να τις αφηνεις τις γυναικες μονες τους σημερα ουτε λεπτο, πουτσα θα ψαξουν να βρουν αμεσως...
το καλυτερο είναι να μην εχεις γυναικα..
να έχεις γυναίκα είναι καλό, αλλά αν την βρεις μόνη της ποτέ  :booty:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χαχα... του χεριού μου είναι δεν είναι είναι και τόσο εύκολο, αλλά και πάλι ότι και να μου κάνει θα έχει το δικιο του ο άνθρωπος, αν και δεν νιομίζω να γίνει σασιρμας καθότι η κυρία είναι του καλού κόσμου να ούμε....και δεν θα θελήσει να γίνουν σκάνδαλα, για την ιστορία μου ξεκαθάρισε πως ότι έγινε έγινε και συνέχεια δεν θα υπάρξει  :idiot:

Τυπε αυτοι οι παοκτσηδες ερχονται τεσσερις-τεσσερις για φασαρια...εχε το νου σου.!

OP
OP
Sunlight

Sunlight

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα... του χεριού μου είναι δεν είναι είναι και τόσο εύκολο, αλλά και πάλι ότι και να μου κάνει θα έχει το δικιο του ο άνθρωπος, αν και δεν νιομίζω να γίνει σασιρμας καθότι η κυρία είναι του καλού κόσμου να ούμε....και δεν θα θελήσει να γίνουν σκάνδαλα, για την ιστορία μου ξεκαθάρισε πως ότι έγινε έγινε και συνέχεια δεν θα υπάρξει  :idiot:
άκυρο... η κυρία μου έστειλε μήνυμα στο κινητό και θέλει συνέχεια, βρίσκομαι σε δίλημα, καλά είχα την ησυχία μου με τις πουτανίτσες.... :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε τυπε? Και σοβαρα εχασες τον τελικο Κυπελλου για ενα γαμησι? Πλακα κανεις?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δυναμικά ξεκίνησε η Κυριακή  ;)

dimis74