Νέα

Ο Τελικός στο ΟΑΚΑ 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sunlight
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Sunlight

Sunlight

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κατι σαν ελευθερος σκοπευτης τυπε :rockon:

Δεν είναι ακριβώς έτσι απόλυτε, ο σκοπευτής (ελεύθερος) κτυπά το θύμα του άμα τη θεάσει του, εγώ το δούλευα καιρό και όταν βρήκα την ευκαιρία κτύπησα  :zfuck:

OP
OP
Sunlight

Sunlight

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Νύχτες, γράφτε ότι θέλετε, σε όλα θα απαντήσω το πρωι  :humpleg:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν είναι ακριβώς έτσι απόλυτε, ο σκοπευτής (ελεύθερος) κτυπά το θύμα του άμα τη θεάσει του, εγώ το δούλευα καιρό και όταν βρήκα την ευκαιρία κτύπησα  :zfuck:
ηταν μελετημενο το χτυπημα δηλαδη τυπε :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Θέλω κ γω τέτοια emoticons!!!
:)

www.sherv.net/] [/URL]

Come, oh, songs! come, oh, dreams!
Soft the gates of day close,
Sleep, my birds, sleep, streams!
Sleep, my wild rose!

Pool and bud, hill and deep,
You who wore my robes, sleep!
Droop, East! die, West!
Let my land rest.

Woods, I woke your boughs!
Hills, I woke your elf-throngs!
Land, All thy hopes and woes
Rang from me in songs!

Come, oh, songs! come, oh,dreams!
In our house is deep rest,
Through the pines gleams, gleams,
Bright the gold West,

There the flutes shall cry,
There the viols weep,
Laugh, my dreams, and sigh!
Sing, and vigil keep,
Awake, wild rose.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
www.sherv.net/] [/URL]

Come, oh, songs! come, oh, dreams!
Soft the gates of day close,
Sleep, my birds, sleep, streams!
Sleep, my wild rose!

Pool and bud, hill and deep,
You who wore my robes, sleep!
Droop, East! die, West!
Let my land rest.

Woods, I woke your boughs!
Hills, I woke your elf-throngs!
Land, All thy hopes and woes
Rang from me in songs!

Come, oh, songs! come, oh,dreams!
In our house is deep rest,
Through the pines gleams, gleams,
Bright the gold West,

There the flutes shall cry,
There the viols weep,
Laugh, my dreams, and sigh!
Sing, and vigil keep,
Awake, wild rose.
:-*

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Οι άμυνες της κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, είδαμε τον τελικό παρεϊτσα και αγκαλίτσα στο σαλόνι, της έριξα τρία μανίκια ένα λιγότερο από όσα έριξε ο αντιπαθέστατος αντίπαλος στην ομάδα του συζύγου, για να είμαι ειλικρινής ένιωσα και κάποιες οπαδικές τύψεις μιας που κατά βάθος δεν ήθελα να το σηκώσει ο βάζελος, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,

Μάλλον κανένα μπάζο ολκής θ ταν, 4 έπρεπε να της ρίξεις και ένα στοματικό για να γίνει το σκορ 1-4. Ελα τώρα που δεν χάρηκες... αφού κατά βάθος ο βάζελος ήθελες να το ασκόσει. Θέλω λεπτομερέστατη περιγραφή: Τι είπες, τι σ πε, με κάθε λεπτομέρεια. Μ ένδιαφέρει.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον εχουμε και λεμε:μεγαλυτερη οπαδικη εκδρομη των αρειανων αφου ο μπαοκ πηρε λιγοτερα εισιτηρια!Και με λιγοτερα εισιτηρια ο μπαοκ δεν εκανε το sold out αφου μεινανε πανω απο 1500 εισιτηρια απουλητα ενω ο Αρης ειχε κανει sold out στα περισσοτερα εισιτηρια που ειχε παρει!οι τιμες των εισιτηριων με τον αρη το ακριβοτερο ηταν 50€ με μπαοκ 30€!Ο Αρης ερχοταν να αντιμετωπισει τον πρωταθλητη Παο με πολυ ηχηρα ονοματα και ηταν αουτσαΐντερ ενω ο μπαοκ σε συναρτηση και με το πρωταθλημα που βγηκε 2ος ηρθε με περισσοτερες πιθανοτητες αφου ο Παο του 2010 ειχε σισε,λετο ζιλμπερτο σιλβα και ηταν πρωταθλητης ενω τωρα ο Παο ειναι σε τροχια ανακαμψης με πολυ λιγοτερο γνωστους παικτες!Σαν κερκιδα;;καλα εδω και αν η διαφορα ειναι χαωδης!οι Αρειανοι με παρα πολλα καπνογονα και σημαιες και πολυ φωνη σε ολο το ματς ενω τα μπαοκια ανυπαρκτα δεν ακουστηκαν παρα ελαχιστα με ελαχιστα καπνογονα και καθολου σημαιες!Η συγκριση λοιπον των 2 λαων που ηρθαν στην Αθηνα για το κυπελλο ειναι με
Μεγαλη διαφορα καλυτερος ο κοσμος του Αρη και να μην ξεχασω να πω οτι ο Αρης ειναι εκτος τιτλων πανω απο 40 χρονια ενω ο μπαοκ οχι και παρολαυτα ουτε τα εισιτηρια που ειχαν δικαιωμα δεν διαθεσαν και η εκδρομη τους ευτυχως το θυμηθηκα και αυτο ηταν δωρεαν!οταν οι αρειανοι ειχαν πληρωσει ολο το πακετο που συνεπαγεται για μια εκδρομη στην αθηνα αφου δεν ειχαν επενδυτη να τους πληρωσει την εκδρομη οπως ειχαν τα μπαοκια!να μην ξανακουσω ποτε απο κανεναν λοιπον κατι διοτι η διαφορα υπερ του Αρη ειναι χαωδης ακομα και σε εποχες που ο Αρης ειναι σε ασχημη φαση!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Γεια σας παιδια. Τελικα πηγα και βρηκα την καριολιτσα χτες σε ενα κλαμπακι κωμοπολης της θεσ/νικης. Ηταν μαζι με μια φιλη της η οποια ηταν πολυ καλο!! Δυστυχως ομως φανηκε απο την αρχη  οτι δεν υπηρχαν περιθωρια για την καλη γιατι το μπαζακι με στριμωξε απο την αρχη. Γυρω στις 4 αποφασισαμε να φυγουμε. Η καλη ειχε αυτοκινητο και την εκανε μονη της κι εγω εφυγα με το μπαζακι. Σταματησα σε ενα κλειστο βενζιναδικο και μου πηρε πιπα. Εγειρα το κεφαλι πισω και με λιγη φαντασια εχυσα στο στομα της. Ανοιξε την πορτα και τα εφτυσε εξω. Δεν της αρκουσε αυτο και ηθελε να τη γαμησω. Επειδη ομως ειχα ξεχασει να παρω πετσετα για το πισω καθισμα μιας και εφυγα βιαστικα δεν ηθελα να τη γαμησω μεσα στο αμαξι. Παρολαυτα επεμενε οποτε πηγα το αμαξι λιγο παραδιπλα που ειχε το βενζιναδικο πλυντηριο αυτοκινητων με βουρτσες. Πηγαμε αναμεσα στις βουρτσες οπου μου ξαναπηρε πιπα και τη γαμησα στα ορθια. Καταφερα να διατηρησω στυση γιατι την εβριζα την ελεγα πουτανα καργιολα βρωμοπουτανο και της εριχνα δυνατα σκαμπιλια στα κωλομερια. Επισης οταν ενιωθα οτι φτανω να χυσω της τον καρφωσα απροειδοποιητα στον κωλο και αντι να με βρισει και να χαλασει το παρτυ οπως περιμενα καραγουσταρε και μου ειπε ναι σκισε μου την κωλοτρυπιδα ανωμαλε :grin:. Στο χυσιμο εβγαλα την καποτα και τα πηρε παλι στο στομα αλλα δεν τα φτυσε αυτη τη φορα :sunglasses:
Υστερα την πηγα σπιτι. Για τον γκομενο της δεν τη ρωτησα αν πηγε στην εκδρομη απλα ειδα το προφιλ του στο φβ και φαινοταν οτι ηταν παοκι. Και σχετικα εμφανισιμος για τη συγκεκριμενη, οχι ομως τοσο αλανι και ομορφαντρας οπως εγω :sunglasses: :sunglasses: :P :P
Αυριο γυρναει απο διακοπες πασχα η δικια μου η 18χρονη οποτε δυσκολα θα ξανασχοληθω με τη βρωμιτσα αυτην παροτι μου αρεσε το οτι την εκανα οτι ηθελα και με αφησε να τη δειρω και να τη βριζω.
αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom