Νέα

Ο στίβος της ηδονής...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Για όλους εμάς του "οπαδούς" του πληρωμένου σεξ, θεωρώ ότι τα CT είναι η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της εμπερίας... :rockon:

ΟΜΩΣ για να τα εκτιμήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει περάσει απ' όλο τον στοίβο της ηδονής... ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ - STUDIO - CG... και ΜΕΤΑ, όταν πλέον θα έχει αποκτήσει ΠΕΙΡΑ και φυσικά θα έχει την οικονομική δυνατότητα, ν' αρχίσει ν' ασχολείται και με τα CT... :dancing:

Ας κουβεντιάσουμε λοιπόν σχετικά μ' αυτές τις εμπειρίες μας... :boobies:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Προτεινω η δοκιμη να γινει απο ενα ατομο, να του βαλουν ολα τα εξοδα για μια βδομαδα και να κανει ενα fuck test σε ολους τους τομεις.
Αντε, βαλτε τα φραγκα να κανω τη θυσια.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Προτεινω η δοκιμη να γινει απο ενα ατομο, να του βαλουν ολα τα εξοδα για μια βδομαδα και να κανει ενα fuck test σε ολους τους τομεις.
Αντε, βαλτε τα φραγκα να κανω τη θυσια.

Πέρα από την πλάκα...

1 εβδομάδα είναι πολύ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ για ν' αποκτήσει κάποιος την εμπειρία να κρίνει...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ρε μαζεψτε το χρημα και θα βγαλω ροδες.
Να ξερετε ομως, οτι το πληρωμενο γαμησι φτανει μεχρι ενα οριο, το οποιο αυτο οριο το περνα το "κανονικο".

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εχεις τη σχετικη πειρα και απο τα 2 να καταλαβεις.
Ας παρουμε ενα παραδειγμα.
Κανεις παρτουζα με πουτανες και κανεις παρτουζα με φιλες σου. Εννοιωσες το ιδιο?
Και τα λεω αυτα γιατι στο τιτλο που εβαλες χρησιμοποιησεις την λεξη ¨ηδονη".
Ε, λοιπον εγω ηδονη εχω νοιωσει ελαχιστες φορες με πουτανα (αλλο ηδονη, αλλο χυσιμο). Ενω με "κανονικα γαμησια" ελαχιστες φορες εχω περασει ασχημα.
Υπαρχει αυτο το κατι, το οτι δλδ εισαι "επιθυμητος" στο κανονικο, κατι το οποιο δεν ειναι στο πληρωμενο. Εκει ειναι "εξαναγκαστικο".
Αυτο λοιπον πιστευω οτι σε κανεις να μη περνας στο μυαλο του αλλου και να μη στο μεταδιδει μετα για να περασεις οπως πρεπει.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Εχεις τη σχετικη πειρα και απο τα 2 να καταλαβεις.
Ας παρουμε ενα παραδειγμα.
Κανεις παρτουζα με πουτανες και κανεις παρτουζα με φιλες σου. Εννοιωσες το ιδιο?
Και τα λεω αυτα γιατι στο τιτλο που εβαλες χρησιμοποιησεις την λεξη ¨ηδονη".
Ε, λοιπον εγω ηδονη εχω νοιωσει ελαχιστες φορες με πουτανα (αλλο ηδονη, αλλο χυσιμο). Ενω με "κανονικα γαμησια" ελαχιστες φορες εχω περασει ασχημα.
Υπαρχει αυτο το κατι, το οτι δλδ εισαι "επιθυμητος" στο κανονικο, κατι το οποιο δεν ειναι στο πληρωμενο. Εκει ειναι "εξαναγκαστικο".
Αυτο λοιπον πιστευω οτι σε κανεις να μη περνας στο μυαλο του αλλου και να μη στο μεταδιδει μετα για να περασεις οπως πρεπει.

Κατάλαβα τι θες να πεις...

Εγώ όμως το ξεχωρίζω λίγο διαφορετικά... κάνοντας έρωτα ή σεξ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αγαπητε μου duracell θα στο ξεκινησω αντιστροφα,ποιο ειναι το καλυτερο,το καλυτερο ειναι να εχεις μια πολυ ωραια γκομενα στο σπιτι
σου,η' σ ενα ξενοδοχειο ,ανετα και να το ευχαριστηθεις,επομενως η εμπειρια ct ειναι η κορυφαια,ομως ειναι πολυ ακριβο σπορ και μπορει οικονομικα να μπεις σ επικυνδυνα μονοπατια,αρα ενδεικνυται για λιγους
που ασχολουνται σε συχνη βαση
για τους ερασιτεχνες η συνηθης διαδικασια ειναι αυτη που περιεγραψες,εχει γραψει και ο lalak σχετικα,οσο εισαι μικρος ξεκινας
απ τα μπουρδελα και οσο βελτιωνεται η οικονομικη σου δυνατοτητα προχωρας(studio,cg,ct)
το μονο που εχω να πω για τα μπουρδελα ειναι οτι εχω καταφερει οσο και αν φαινεται παραξενο,να περνω  καλα και μερικες φορες να βρισκω κοπελες και συμπεριφορα στο δωματιο που με αφηνουν πολυ ικανοποιημενο

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι αλλα αν η πληρωμενη ειναι σε καμμια ταυλανδη η παρεμφερες μερος ελαχιστα διαφορα απο την κοπελα σου εχει...μη σου πω και καλυτερα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom