Νέα

Ο Samuel Eto στην Kuruvchi του Ουζμπεκιστάν!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stratigosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ουζμπεκιστάν Κιργισταν και τετοιες χωρες τι λεει?

Εχει παει κανεις?
πέρνα από κωλόμπαρο της παραλιακής........
στις 15 οι 4 είναι από κεί.......Και μάλιστα νο1 ονόματα......
δεν λέω άλλα.....

OP
OP
stratigosss

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Θα μας τρελάνει ο Ετό...

Ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν πρόκειται για «πρωταπριλιάτικο» αστείο, καταμεσής του καλοκαιριού, ο ίδιος ο Ετό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17 Ιουλίου) στο αεροδρόμιο της Τασκένδης, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πολύ καλή πρόταση από την Κουρούφτσι. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει αν έχει πάρει οριστική απόφαση για το αν τελικά θα αγνωνιστεί στην ομάδα του Ουζμπεκιστάν. Από τη μεριά του συλλόγου του πρώην σοβιετικού κράτους, υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία ότι θα [size=10pt][size=20pt]υπογράψει για τρεις έως έξι μήνες[/size][/size] και θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Πρωταθλητριών της Ασίας.

«Υπάρχει μία πραγματικά μεγάλη προσφορά από την Κουρούφτσι. Γι' αυτό το λόγο βρίσκομαι στην Τασκένδη. Ένας από τους λόγους είναι για να γνωρίσω τους ανθρώπους εδώ και οτιδήποτε ενδιαφέρον διαθέτει η χώρα. Θέλω, να τονίσω πως υπάρχουν πολλές προτάσεις και από άλλους συλλόγους και θα επιλέξω την πιο συμφέρουσα. Απόψε θα επιστρέψω στην Ισπανία για να καταλήξω στο τι θα πράξω. Έχω συμφωνήσει με τον αντιπρόεδρο της Κουρούφτσι, Ταβακάλ Ισομίλοφ, ότι θα είναι ο πρώτος που θα μάθει εάν θα έρθω στον σύλλογο», δήλωσε ο Καμερουνέζος επιθετικός.

«Βρίσκεται στην Τασκένδη και θα υπογράψει αύριο συμβόλαιο τριών ή έξι μηνών. Είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά και για το Ουζμπεκιστάν. Θα αγωνιστεί και στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετά θα δούμε αν συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», τόνισε εκπρόσωπος της Κουρούφτσι.

Τώρα, τι θα συμβεί, μόνο ο Ετό το γνωρίζει… Υπενθυμίζεται ότι έχει ειδοποιηθεί από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πέπε Γκουαρντιόλα, πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, οπότε η καταλανική ομάδα δεν θα πει όχι σε μια καλή πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά των Ουζμπέκων είναι άκρως ικανοποιητική (40 εκατομμύρια ευρώ), επομένως είναι, πλέον, στο «χέρι» του παίκτη να αποφασίσει. Πάντως, αν, τελικά, γίνει πραγματικότητα αυτή η μεταγραφή και με βάση τα ονόματα τόσο του παίκτη, αλλά και των συλλόγων που θα τον ήθελαν, θα είναι από τις πιο «τρελές» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Κι αυτό, διότι, από τη μία κάποιοι λένε ότι: «όταν μιλούν τα… λεφτά, όλα γίνονται», ενώ άλλοι πως: «ούτε στο «προ» ούτε στο «μάνατζερ» συμβαίνουν αυτά»...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
...ετσι ακριβως...ειχαμε μπουχτησει το παραμυθι Κοκκαλη-Βαρδηνογιαννη οτι τα μεγαλα ονοματα δεν ερχονται....δηλ.εαν καποιος απο εσας ειχε απο μια πολυ μικροτερη εταιρεια προσφορα  που ελεγε οτι θα παιρνατε τριπλασια φραγκα και θα περνατε και προαγωγη , δεν θα πηγαινατε ?

Moican , τι  εννοεις με αυτο που ειπες για Ουζμπεκισταν ?
εννοώ πως:
1. Απίστευτα ανοιχτοί άνθρωποι
2. Πολιτισμένη χώρα με πλούσιους ανθρώπους.
3. Μεθύσι από γυναίκες. Η περιοχή αυτή συνδυάζει Ασια και Ευρώπη...και έρχονται κάτι ασύλληπτες γκόμενες εκεί, ποιες Μολδαβίες και Αλβανίες και Κροατίες και Ταυλάνδες....
4. Φοβερό φαγητό και πολύ καλή χώρα για μπίσνα

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Το χουλιγκάνικο συμπέρασμα μου από αυτή τη μεταγραφή (αλλά και άλλες) :
Κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν. :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.229
Πόντοι
22.785
Παιδια η μεταγραφη εκλεισε... πω πω πολλα
λεφτα ρε παιδια ........ παντρευω τα 10 παιδια μου
και πρικηζω τα 20 εγκονια μου...... :headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδια η μεταγραφη εκλεισε... πω πω πολλα
λεφτα ρε παιδια ........ παντρευω τα 10 παιδια μου
και πρικηζω τα 20 εγκονια μου...... :headbang: :headbang: :headbang:
και τα κάνεις όλα αυτά σε 5 μήνες και σου μένει και για επενδύσεις. Και σκέψου πως τα παίρνει ένα παλικαράκι από την Αφρική επειδή έμαθε να κλωτσάει καλά ένα τόπι....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα δεν θα παει,αλλα και στην μπαρτσα ειναι ανεπιθυμητος....μηπως πρεπει να τον κτυπησεις ραφα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτσε θα τον χτυπήσουνε τώρα τα τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, ο Κόκκαλης και ο Πατέρας.
....
και 8α προτιμήσει το ελληνικό πρωτάθλημα για να παίξει αντίπαλος του Ροβάλντο και του Σίλβα...που πάντα του ςείχε πρότυπά του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom