Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Παραδόξως μετά τη κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης το έργο το συνεχίζουνε πολύ πιο πετυχημένα οι πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες θέλουν μια παγκόσμια κοινωνία καταναλωτών. Ως δούρειο ίππο χρησιμοποιούν τη γυναίκα που είναι πιο χειραγωγίσιμη από τους ειδικούς του marketing.
Για την οικονομία της συζήτησης συμφωνώ πως όλα είναι αληθινά. Το Τείχος έπεσε εδώ και 4 δεκαετίες και η πρωην ΕΣΣΔ κατέρρευσε, οι Ρωσίδες έφυγαν και πηδιόντουσαν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είχε (έχει) η Ρωσία τη δύναμη και τα μέσα να συνεχίσει αυτή την προπαγάνδα. Και μην ξεχνάς πως ο Πούτιν έχωσε μέσα τις Φέμεν όταν του παρακουνήθηκαν, ενώ εδώ στην Ευρώπη κανένας δεν τόλμησε να τις αγγίξει

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Η περίπτωση της διαφήμισης της Gillette είναι ενδιαφέρουσα αφού εκατομμύρια άνδρες (μαζί και εγώ) μποϊκοτάραμε τα προϊόντα της με αποτέλεσμα να χάσει 8 δις το συγκεκριμένο τρίμηνο. Απόφαση που πείρε ο καθένας μονός του, ούτε κίνημα ούτε metoo ούτε τίποτα. Απλώς υπερασπιστήκαμε την ανδρική μας τιμή. Με τον ίδιο τρόπο που υπερασπιζόμαστε το δίκαιο τη πατρίδα το σωστό κτλ.
Τι λέτε αυτές το κάτω video μπορούν να πάρουν τέτοια πρωτοβουλία;
Ναι, εγώ πήρα τηλέφωνο στην Εταιρεία και είπα στον (άντρα) υπάλληλο πως ξέρω ότι δεν μπορεί να μου απαντήσει κατάλληλα, αλλά να πει στους πιο πάνω ότι δεν θα ξανααγοράσω ποτέ τα προιόντα τους

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Ναι, έβαλα το μικρό για να μη κουράσω. Όσα λέει για << ideological subversion >> θυμίζουν πολύ τη σημερνή κατάσταση.
Πράγματι. Θα ήταν πάντως η μεγαλύτερη σύμπτωση της ιστορίας αν αυτά που γίνονται τώρα δεν έχουν παρθεί από αυτή τη θεωρία.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Για την οικονομία της συζήτησης συμφωνώ πως όλα είναι αληθινά. Το Τείχος έπεσε εδώ και 4 δεκαετίες και η πρωην ΕΣΣΔ κατέρρευσε, οι Ρωσίδες έφυγαν και πηδιόντουσαν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είχε (έχει) η Ρωσία τη δύναμη και τα μέσα να συνεχίσει αυτή την προπαγάνδα. Και μην ξεχνάς πως ο Πούτιν έχωσε μέσα τις Φέμεν όταν του παρακουνήθηκαν, ενώ εδώ στην Ευρώπη κανένας δεν τόλμησε να τις αγγίξει
Ααααααα εδώ μπερδεύεις τους Ρώσους με την ιδεολογία. Η ιδεολογία απέτυχε και επαναπροσδιορίστηκε γι αυτό και σήμερα εκτός από "πολιτικά ορθή" ονομάζεται και "πολιτιστικός μαρξισμός".

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ο Ροναλντο ειναι μαλακας που δεν γκαστρωσε ποτε καμια μεσω γαμου...?

Εχει 4 παιδια μεσω παρενθετων γυναικων ... με απλα λογια πληρωσε τα πουτανακια ενα μικρο ποσο και αγορασε την πληρη κυριοτητα του παιδιου ...

Οποτε τα παιδια του ανηκουν ... χωρις οι πουτανες να εχουν δικαιωματα ουτε στο παιδι ... ουτε στα λευτα ...

Αυτο ειναι το μελλον ...!
Ναι ετσι ειναι . Ενας τυπος αμερικανος που λεει πως να προφυλαχτεις απο τις σημερινες γυναικες
εδω εισαι λεει οτι εαν θες να εχεις παιδια υπαρχει το Μεξικο η Ουκρανια η Ελλαδα και η ταιλανδη . Πας δινεις σπερμα και λεφτα και σε 9 μηνες παραλαμβανεις το παιδι χωρις την πουτανα.
Ξερεις ποσες μοντερενες πουτανες κανουν παιδια για 10.000 .
εγω το σκεφτομαι γιατι δεν με βλεπω με καμμια να κανω παιδι. λιγο ακομα και μαλλον η Ουκρανια η Μεξικο. οι αλλες χωρες ειναι πιο ακριβες Ελλαδα δηλαδη ειναι καμμια 50.000 ταιλανδη παιδι με σχιστα ματια δεν θα μου αρεσε .
Μςξικο και ουκρανια πανω κατω μοιαζουμε.
Για σκεψου το

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.071
Πόντοι
7.195
Για το παιδί, υπάρχει λύση. Συμφωνία με δίμετρη ξανθιά γαλανομάτα Ουκρανίδα με υγιή γονίδια να τη χρησιμοποιήσεις ως δότρια. Θα σου στοιχίσει ίσως 20.000€ και πολλά λέω, θα πάρεις το παιδί, και θα το μεγαλώσεις χωρίς να διακινδυνεύεις να στο πάρει κάποια μέρα και αφού σε αρμέγει για δεκαετίες να το δηλητηριάζει εναντίον σου
Σωστός Μπόκολε, να προσθέσω να είναι προς σαραντάρα η (πρώην) μουνάρα και να έχει κάνει άλλα 4-5 παιδιά

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Φενεται οτι προσπαθουν να μας πεισουν οτι αν στη Δυση αναλαβουν θεσεις δοιικησεις περισοτερες γυναικες, στη κυβερνηση στο στρατο, στις επιχηρησεις ... ο κοσμος θα γινει καλυτερος ...

Στην πραγματικοτητα η Δυση θα γινει λιγοτερο ανταγωνιστικη ...

Ρωσια και Κινα που δεν θα εχουν γυναικες επικεφαλης θα παρουν την πρωτια ...

Στην πρωτη παγκοσμια κριση η Δυση θα αποτυχει ... οι γυναικες θα κανουν αυτο που εκαναν παντα ... θα το παιξουν θυματα για να καλυψουν την αποτυχια τους...

Και θα κληθουμαι παλι εμεις να χτισουμε στα συντρημια ... η ιστορια επαναλαμβανεται ...!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.071
Πόντοι
7.195
Η περίπτωση της διαφήμισης της Gillette είναι ενδιαφέρουσα αφού εκατομμύρια άνδρες (μαζί και εγώ) μποϊκοτάραμε τα προϊόντα της με αποτέλεσμα να χάσει 8 δις το συγκεκριμένο τρίμηνο. Απόφαση που πείρε ο καθένας μονός του, ούτε κίνημα ούτε metoo ούτε τίποτα. Απλώς υπερασπιστήκαμε την ανδρική μας τιμή.
Μπράβο. Κι εγώ σχόλασα τον ΑΒ Βασιλόπουλο μετά τη βιντεομαλακία για τη μέρα του πατέρα πέρσι.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
897
Πόντοι
96
Ρε μεγάλε, με πεθαίνεις με τις απορίες σου. Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις πως συμβουλεύω νοήμονες ανθρώπους να πάνε μια βόλτα στην Ουκρανία, να δούνε μια ωραία γκόμενα και να της πούνε, πόσα θέλεις για να γεννήσεις ένα παιδί και να μου το δώσεις; εννοείται ότι θα κάνεις μια πολύ μεγάλη έρευνα, θα έρθεις σε επαφή με κατάλληλους ανθρώπους κλπ. Δηλαδή με ποιο τρόπο βρήκε την παρένθετη μητέρα ο γνωστός ομοφυλόφιλος της τηλεόρασης, (δεν θέλω να αναφερθεί το όνομά του, ίσως έχουμε πρόβλημα και εμείς και το σάιτ); όταν αποφασίσεις κάτι αρχίζεις και το ψάχνεις και ΤΕΛΙΚΑ μπλέκονται και Δικηγόροι, και ανάλογα συμφωνητικά. Αυτό έκανε και ο Ρονάλντο, όπως κάποια μέλη ανέφεραν παραπάνω
Iωάννη , για να μην παρεξηγούμαστε συμφωνώ μαζί σου .Δεν είπα ότι είσαι υπέρ της αγοραπωλησίας βρεφών ούτε ότι να πας σε μια Ουκρανίδα και να πεις πόσο!
Τώρα λιγα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ.
Για τον Σεργουλόπουλο .Νομίζω ότι δεν ακολούθησε την διαδικασία της παρένθετης μια που αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο γυνάικες στην Ελλάδα για μονογονεϊκή οικογένεια .Αυτός τα έσκασε σε μια γυναίκα και το πήγε σαν να είχε σχέση μαζί της και το παιδί το παίρνει αυτός ..... Εδώ φυσικά υπάρχει ρίσκο γιατί αν αυτή αλλάξει γνώμη μπορεί να τον εκβιάσει και αν καταλήξουν στη δικαιοσύνη και πει ότι της έδωσε λεφτά για το παιδί θα πάμε στις αγοραπωλησίες που λέγαμε .....Φυσικά αυτός έχει και άλλο πρόβλημα μια που είναι ομοφυλόφιλος και άρα αυτή μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν είναι κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί της κτλπ.Θα κλαίει τα λεφτά του και μπορεί να πάει και φυλακή! Δεν ξέρω λοιπόν πόσο σε εξασφαλίζουν τα συμφωνητικά σε δικηγόρο .
Η πρόταση σου είναι σε αρχικό επίπεδο σωστή. Ένας Έλληνας που δεν μπορεί να βρει κατάλληλη γυναίκα (Ελλεϊνίδα ) είτε γιατί δεν ταιριάζει στα θέλω του σήμερα είτε γιατί φοβάται δαπανηρά διαζύγια είτε γιατί δεν μπορεί να κοινωνικοποιηθεί και να μπει στα κυκλώματα είτε ...., μπορεί να αναζητήσει την λύση του Σεργουλόπουλου αλλά θα πρέπει να προσέξει την όλη φάση και κυρίως αν η γυναίκα θα του τα γυρίσει.
Ουκρανέζες . Μακρυά, όσο πιο όμορφες είναι τόσο πιο υπολογίστριες και σκληρές .Το χρήμα μετράει μόνο και τίποτα άλλο .Πολλοί που όχι μόνο κάναν παιδί μαζί τους αλλά και τις παντρεύτηκαν την πάτησαν άγρια.Συνηθής κατάληξη να φύγουν πίσω στην Ουκρανία με το παιδί και άντε να τους βρεις. Αυτό το κάνουν και Ρωσίδες , Πολωνές και γενικά όλο το ανατολικό μπλοκ .Συνεπώς θέλει προσοχή! Οι γυναίκες αυτές είναι μόνο για σεξ!
Ασιάτισσες .Οι καλύτερες για αυτές τις δουλειές. Άσε που μπορεί να στο χαρίσουν για να το ξεφορτωθούν. Το μειονέκτημα είναι ότι το παιδί θα βγει σχιστομάτικο και θα βγουν άλλα προβλήματα.
Τέλος θα κλείσω με μια ιστορία .Γνωστός μου απο το νομό Ηλείας που βγάζει συνήθως δύστροπους ανθρώπους για να μην πω και τίποτα πιο βαρύ , μέγας εγωιστής, άφιλος και μισάνθρωπος (αν μπορούσε να ξεφορτωθεί και τον εαυτό του θα το έκανε ) δεν είχε εμπιστοσύνη σε καμιά γυναίκα .Ίσως φταίει ότι είναι έμπορος .Ασχολιόταν με το δικό μας άθλημα .Όμως τα χρόνια πέρναγαν και οι δικοί του τον πιέζαν να κάνει παιδί.Κατέληξε σε μια Ουκρανή πουτάνα που γάμαγε και της έκανε συμφωνητικό στα ελληνικά μια που δεν ήξερε την γλώσσα μας όπου αυτή υπέγραψε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα στο παιδί χωρίς να γνωρίζει τι υπέγραψε. Τελικά την σπίτωσε στο σπίτι του με την μάνα του , της έκανε και δεύτερο παιδί και ακόμη ζουν μαζί. Σκεφτείτε να μάθει κάποτε τι της έκανε ο δικός μας. Η άλλη όψη του νομίσματος!
Πάντως το πρόβλημα υπάρχει.Πολλοί Έλληνες είναι μόνοι και θέλουν παιδί .Το ότι είναι μόνοι δεν είναι πάντοτε δικό τους λάθος . Ελλαδική κοινωνία της σαπίλας και παρακμής.:undecided:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Iωάννη , για να μην παρεξηγούμαστε συμφωνώ μαζί σου .Δεν είπα ότι είσαι υπέρ της αγοραπωλησίας βρεφών ούτε ότι να πας σε μια Ουκρανίδα και να πεις πόσο!
Τώρα λιγα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ.
Για τον Σεργουλόπουλο .Νομίζω ότι δεν ακολούθησε την διαδικασία της παρένθετης μια που αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο γυνάικες στην Ελλάδα για μονογονεϊκή οικογένεια .Αυτός τα έσκασε σε μια γυναίκα και το πήγε σαν να είχε σχέση μαζί της και το παιδί το παίρνει αυτός ..... Εδώ φυσικά υπάρχει ρίσκο γιατί αν αυτή αλλάξει γνώμη μπορεί να τον εκβιάσει και αν καταλήξουν στη δικαιοσύνη και πει ότι της έδωσε λεφτά για το παιδί θα πάμε στις αγοραπωλησίες που λέγαμε .....Φυσικά αυτός έχει και άλλο πρόβλημα μια που είναι ομοφυλόφιλος και άρα αυτή μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν είναι κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί της κτλπ.Θα κλαίει τα λεφτά του και μπορεί να πάει και φυλακή! Δεν ξέρω λοιπόν πόσο σε εξασφαλίζουν τα συμφωνητικά σε δικηγόρο .
Η πρόταση σου είναι σε αρχικό επίπεδο σωστή. Ένας Έλληνας που δεν μπορεί να βρει κατάλληλη γυναίκα (Ελλεϊνίδα ) είτε γιατί δεν ταιριάζει στα θέλω του σήμερα είτε γιατί φοβάται δαπανηρά διαζύγια είτε γιατί δεν μπορεί να κοινωνικοποιηθεί και να μπει στα κυκλώματα είτε ...., μπορεί να αναζητήσει την λύση του Σεργουλόπουλου αλλά θα πρέπει να προσέξει την όλη φάση και κυρίως αν η γυναίκα θα του τα γυρίσει.
Ουκρανέζες . Μακρυά, όσο πιο όμορφες είναι τόσο πιο υπολογίστριες και σκληρές .Το χρήμα μετράει μόνο και τίποτα άλλο .Πολλοί που όχι μόνο κάναν παιδί μαζί τους αλλά και τις παντρεύτηκαν την πάτησαν άγρια.Συνηθής κατάληξη να φύγουν πίσω στην Ουκρανία με το παιδί και άντε να τους βρεις. Αυτό το κάνουν και Ρωσίδες , Πολωνές και γενικά όλο το ανατολικό μπλοκ .Συνεπώς θέλει προσοχή! Οι γυναίκες αυτές είναι μόνο για σεξ!
Ασιάτισσες .Οι καλύτερες για αυτές τις δουλειές. Άσε που μπορεί να στο χαρίσουν για να το ξεφορτωθούν. Το μειονέκτημα είναι ότι το παιδί θα βγει σχιστομάτικο και θα βγουν άλλα προβλήματα.
Τέλος θα κλείσω με μια ιστορία .Γνωστός μου απο το νομό Ηλείας που βγάζει συνήθως δύστροπους ανθρώπους για να μην πω και τίποτα πιο βαρύ , μέγας εγωιστής, άφιλος και μισάνθρωπος (αν μπορούσε να ξεφορτωθεί και τον εαυτό του θα το έκανε ) δεν είχε εμπιστοσύνη σε καμιά γυναίκα .Ίσως φταίει ότι είναι έμπορος .Ασχολιόταν με το δικό μας άθλημα .Όμως τα χρόνια πέρναγαν και οι δικοί του τον πιέζαν να κάνει παιδί.Κατέληξε σε μια Ουκρανή πουτάνα που γάμαγε και της έκανε συμφωνητικό στα ελληνικά μια που δεν ήξερε την γλώσσα μας όπου αυτή υπέγραψε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα στο παιδί χωρίς να γνωρίζει τι υπέγραψε. Τελικά την σπίτωσε στο σπίτι του με την μάνα του , της έκανε και δεύτερο παιδί και ακόμη ζουν μαζί. Σκεφτείτε να μάθει κάποτε τι της έκανε ο δικός μας. Η άλλη όψη του νομίσματος!
Πάντως το πρόβλημα υπάρχει.Πολλοί Έλληνες είναι μόνοι και θέλουν παιδί .Το ότι είναι μόνοι δεν είναι πάντοτε δικό τους λάθος . Ελλαδική κοινωνία της σαπίλας και παρακμής.:undecided:
απο οσο ξερω ο τυπος θα επρεπε να τις εχει δωσει χαρτι στα ουκρανικα και να τις το εξηγησει γιατι αυτη μετα μπορει να ισχυριστει οτι δεν ξερει ελληνικα ηταν υπο πιεση κτλ κτλ . χωρις να ειμαι σιγουρος

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Λοιπόν επειδή το νήμα τρέχει ωραία ας κάνω λίγο μάθημα (no offense).

Συστημικός ρατσισμός ή σεξισμός. Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε μόλις ακούσετε κάποιον να εκφέρει το παραπάνω ώς αιτία για οτιδήποτε θα είναι να τον αγνοήσετε εντελώς. Το δεύτερο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε στη μνήμη σας τον παρακάτω συνειρμό (ισχύει σήμερα λόγω του πολιτιστικού μαρξισμού):

Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι = εφόσον είναι ίδιοι και το αποτέλεσμα της εργασίας τους είναι το ίδιο. Αν δεν ισχύει το παραπάνω ΔΕΝ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ αλλά το σύστημα (aka συστημικός ρατσισμός ή σεξισμός ή λευκή πατριαρχία) = η λύση είναι η θέσπιση νόμων ή κανονισμών που να ΕΥΝΟΟΎΝ τους ευπαθείς εις βάρος του συνόλου ή του υποσυνόλου.

Και voilà μόλις γεννήθηκε ο πραγματικός συστημικός ρατσισμός ή σεξισμός που όμως ονομάζεται ισότητα.

Τέλος μαθήματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τα εχετε μπερδεψει λιγο.
Παρενθετη μητροτητα σημαινει οτι μια γυναικα προσφερει τα ωαρια της, και μια αλλη κυοφορει. Και νομικα μητερα θεωρειται αυτη που εδωσε τα ωαρια, ενω η αλλη (παρενθετη) δεν εχει κανενα δικαιωμα επι του παιδιου. Και αυτο θεσμοθετηθηκε για τις περιπτωσεις που μια γυναικα εχει ωαρια αλλά δεν μπορει για καποιο λογο να κυοφορησει επιτυχημενα.
Πού το βρηκατε τωρα εσεις οτι ειναι παρενθετη μητροτητα να κανει παιδι ενας αντρας με μια γυναικα; Πού ειναι η "παρενθετη"? Κανονικα μητερα του παιδιου ειναι, και δικα της ειναι τα ωαρια και κυοφορει.
Για τον Ροναλντο δεν ξερω τι συμφωνια εκανε, παντως "παρενθετη μητροτητα" δεν ειναι αυτο, ούτε να ονειρευεστε οτι θα γινει ποτέ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το παιδι ειναι ο Δουρειος Υππος προς την τσεπη του Ανδρα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ...!

Οι κωλο-φεμηνηστριες προωθουν νομους που ουτε οι κουμουνιστες δεν τολμησαν να εφαρμοσουν.

Ανδρας στον Καναδα αναγκαζεται να πληρωσει 50.000 USD/μηνα
για 3-ετη σχεση που ειχε με γκομενα

... χωρις να ειναι παντρεμενοι
... χωρις παιδια
... χωρις να μενουν στο ιδιο σπιτι ...!

πλουσιος Καναδος, ανω των 40, με εμπειρια διαζυγιου ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜΟΣ???

αυτος φταιει και καλα του κανουν για παραδειγματισμο, για να μαθουν οι συμπατριωτες του να μην κανουν ανω των 3 ετων σχεση με φτωχωτερη τους. θα χαρω με αυτα τα λεφτα να παει με τον καινουριο της γκομενο διακοπες στην ιδια παραλια. να την βλεπει που την κουτουπωνει αλλος με εξοδα δικα του.

μακροχρονια μονο με πλουσιοτερη, να μπορουν μονο οι αντρες να ζητησουν διατροφη και οχι οι γυναικες αφου φτιαχθηκαν τετοιοι νομοι. (περιπτωση Πεπονακη στην σειρα Ρετιρε στο μεγκα αν θυμαστε)

την κυβερνηση που εφτιαξε αυτους τους νομους αυτοι δεν την ψηφισαν? ας την λουστουν.

...επισης δεν λυπαμαι κανεναν αριστερο αν κλαφτει οτι τον ληστεψαν τσιγγανοι ή αλλοδαποι ή του βγει το παιδι ομοφυλοφιλο και θελει να ντικινταν ντικινταν στον δρομο ή ερωτευτει η κορη του οικονομικο μεταναστη κλπ καταστασεις που οι κυβερνησεις που ψηφισε ανεχονται ή στηριζουν.

αν ζηλευετε το ισλαμ να ψηφιζετε κομματα που στηριζουν παρομοιες αρχες, οχι αποχη ,ακυρο, και να βγαινει πχ κυβερνηση συριζα με βιολετι , φεμινιστικες σημαιες. ξερω ενα σωρο ελευθερους επαγγελματιες που αντι να ψηφισουν κομματα που στηριζουν την ιδιωτικη πρωτοβουλια ψηφιζουν σοσιαλισμο, αριστερα, μεχρι και κκε ετσι απο παραδοση!!!!

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Φενεται οτι προσπαθουν να μας πεισουν οτι αν στη Δυση αναλαβουν θεσεις δοιικησεις περισοτερες γυναικες, στη κυβερνηση στο στρατο, στις επιχηρησεις ... ο κοσμος θα γινει καλυτερος ...

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναλάβουν διοικητικές θέσεις περισσότερες γυναίκες αν είναι αυτό να γίνει αξιοκρατικά. Έχω αρκετές θετικές εντυπώσεις από γυναίκες σε διάφορες επαγγελματικές θέσεις και δεν θεωρώ ότι υστερούν σε κάτι. Επίσης δυστυχώς έχω πολλές κακές εντυπώσεις από μαλάκες άντρες σε διάφορους χώρους: στρατό, αστυνομία, δικαιοσύνη κτλ. Είναι καθαρά θέμα ατόμου και όχι θέμα φύλλου.
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται πάντως, στην μορφή που έχει η κοινωνία ο χειρότερος εχθρός του άντρα ήταν και είναι ο άλλος άντρας. Και αυτό διότι οι περισσότεροι άντρες κατά βάθος λειτουργούν κομπλεξικά απέναντι στον άλλο και είναι διατεθειμένοι να πατήσουν και στο πτώμα του αν χρειαστεί, ενώ παράλληλα λόγω της μουνοδουλίασης που είναι ριζωμένη στον τρόπο σκέψης τους είναι πάντα υποτακτικοί απέναντι στις γυναίκες (όσο κι αν αυτό δεν φαίνεται στην επιφάνεια) και θα ευνοήσουν μια γυναίκα χωρίς δεύτερη σκέψη αν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτήν και σε κάποιον άλλο άντρα - φυσικά εξαιρούνται περιπτώσεις όπου παίζουν σχέσεις δούναι-λαβείν, εκατέρωθεν εξυπηρετήσεις, ειδικές συνθήκες κτλ.
Έχω ακούσει άντρες να λένε «Εγώ δεν θα προσλάμβανα ποτέ άντρα στην δουλειά μου, οι γυναίκες είναι καλύτερες», επίσης έχει τύχει να πάω σε συνέντευξη για δουλειά και ο άντρας υπεύθυνος να με απορρίψει λέγοντας ότι «ψάχνει κοπέλα».
Όπως λέει και ένα εύστοχο μαρξιστικό ρητό: «Ο χειρότερος εχθρός του φτωχού δεν είναι ο πλούσιος, αλλά ο φτωχός που δεν έχει ταξική συνείδηση και λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον» - και ο νοών νοείτω.

Τελευταία τροποποίηση:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Θα διαφωνισω μαζι σου...

Σε ερευνα στη αμερικη το 70% των γυναικων δηλωσαν οτι δεν θελουν να δουλεψουν ξανα για αλλη γυναικα ...

Ξεχνας επισεις οτι παρολο που τα τυπικα προσοντα μπορει να τα εχει η γυναικα, με το που κανει παιδι ...
τα γραφει ολα στο μουνι της ...

απειρα τα παραδειγματα ...!

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
πλουσιος Καναδος, ανω των 40, με εμπειρια διαζυγιου ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜΟΣ???

αυτος φταιει και καλα του κανουν για παραδειγματισμο, για να μαθουν οι συμπατριωτες του να μην κανουν ανω των 3 ετων σχεση με φτωχωτερη τους. θα χαρω με αυτα τα λεφτα να παει με τον καινουριο της γκομενο διακοπες στην ιδια παραλια. να την βλεπει που την κουτουπωνει αλλος με εξοδα δικα του.

μακροχρονια μονο με πλουσιοτερη, να μπορουν μονο οι αντρες να ζητησουν διατροφη και οχι οι γυναικες αφου φτιαχθηκαν τετοιοι νομοι. (περιπτωση Πεπονακη στην σειρα Ρετιρε στο μεγκα αν θυμαστε)

Μακροχρόνια σχέση με πλουσιότερη είναι σπάνιο να προκύψει. Όχι ακατόρθωτο βέβαια, αλλά γενικά η γυναικεία υπεργαμία ωθεί τις γυναίκες να επιλέγουν πλουσιότερους άντρες ή τουλάχιστον οικονομικά ίσους με αυτές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
obi, αυτο που λες αφορα γυναικες που δεν δουλευουν, ή ειναι αρκετα μικροτερες απο σενα,

ενας μιλφακιας καλοπερναει.

εμενα οι μισες ηταν μεγαλυτερες μου και με μεγαλυτερο εισοδημα, και εχω την εντυπωση επειδη οι αντρες την πεφτουν πολυ στις 20χρονες φοιτητριες με αδειες τσεπες (ειχα και τετοιες κατα καιρους) οι αλλες 30-40-.... ειναι ασφαλες μονοπατι για τα οικονομικα τουλαχιστον.

ε αν μια γυναικα σε θελει για τα λεφτα σου ε φυσικα θα προσπαθησει να σε εκμεταλλευτει οικονομικα, δεν ζητησε διατροφη η κορη του λατση και του βαρδινογιαννη , δεν την εχουν αναγκη αυτες. αμα ο αλλος ειναι εκατομυριουχος γιατι νομιζει οτι του καθονται πιο ευκολα? για τις ρυτιδες του?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Απο εδω ξεκινανε ολα....

#whitegenocide

Συνημμένα

• Screenshot_2021-03-01 Feed LinkedIn.png
    Screenshot_2021-03-01 Feed LinkedIn.png
    327,6 KB · Εμφανίσεις: 46

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Ξερω Ελλε-ι-νιδες μπαζα 40+ που εμειναν στο ραφι γιατι το επεζαν πολυ απετητικες ...

Οταν περασε η μπογια τους πηγαν σε τραπεζα σπερματος ΑΓΟΡΑΣΑΝ τα χυσια ενος αγνωστου, πληρωσαν λευτα για να γκαστρωθουν ... και θα πληρωσουν και ενα σκασμο λευτα να μεγαλωσουν το παιδι μονες τους ...

Φενεται οτι οι μαλακες ξυπνησαν ...
οι γκομενες πληρωσουν τα γαμησιατικα ...

Τα παντα ειναι στο χερι μας...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom