Iωάννη , για να μην παρεξηγούμαστε συμφωνώ μαζί σου .Δεν είπα ότι είσαι υπέρ της αγοραπωλησίας βρεφών ούτε ότι να πας σε μια Ουκρανίδα και να πεις πόσο!
Τώρα λιγα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ.
Για τον Σεργουλόπουλο .Νομίζω ότι δεν ακολούθησε την διαδικασία της παρένθετης μια που αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο γυνάικες στην Ελλάδα για μονογονεϊκή οικογένεια .Αυτός τα έσκασε σε μια γυναίκα και το πήγε σαν να είχε σχέση μαζί της και το παιδί το παίρνει αυτός ..... Εδώ φυσικά υπάρχει ρίσκο γιατί αν αυτή αλλάξει γνώμη μπορεί να τον εκβιάσει και αν καταλήξουν στη δικαιοσύνη και πει ότι της έδωσε λεφτά για το παιδί θα πάμε στις αγοραπωλησίες που λέγαμε .....Φυσικά αυτός έχει και άλλο πρόβλημα μια που είναι ομοφυλόφιλος και άρα αυτή μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν είναι κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί της κτλπ.Θα κλαίει τα λεφτά του και μπορεί να πάει και φυλακή! Δεν ξέρω λοιπόν πόσο σε εξασφαλίζουν τα συμφωνητικά σε δικηγόρο .
Η πρόταση σου είναι σε αρχικό επίπεδο σωστή. Ένας Έλληνας που δεν μπορεί να βρει κατάλληλη γυναίκα (Ελλεϊνίδα ) είτε γιατί δεν ταιριάζει στα θέλω του σήμερα είτε γιατί φοβάται δαπανηρά διαζύγια είτε γιατί δεν μπορεί να κοινωνικοποιηθεί και να μπει στα κυκλώματα είτε ...., μπορεί να αναζητήσει την λύση του Σεργουλόπουλου αλλά θα πρέπει να προσέξει την όλη φάση και κυρίως αν η γυναίκα θα του τα γυρίσει.
Ουκρανέζες . Μακρυά, όσο πιο όμορφες είναι τόσο πιο υπολογίστριες και σκληρές .Το χρήμα μετράει μόνο και τίποτα άλλο .Πολλοί που όχι μόνο κάναν παιδί μαζί τους αλλά και τις παντρεύτηκαν την πάτησαν άγρια.Συνηθής κατάληξη να φύγουν πίσω στην Ουκρανία με το παιδί και άντε να τους βρεις. Αυτό το κάνουν και Ρωσίδες , Πολωνές και γενικά όλο το ανατολικό μπλοκ .Συνεπώς θέλει προσοχή! Οι γυναίκες αυτές είναι μόνο για σεξ!
Ασιάτισσες .Οι καλύτερες για αυτές τις δουλειές. Άσε που μπορεί να στο χαρίσουν για να το ξεφορτωθούν. Το μειονέκτημα είναι ότι το παιδί θα βγει σχιστομάτικο και θα βγουν άλλα προβλήματα.
Τέλος θα κλείσω με μια ιστορία .Γνωστός μου απο το νομό Ηλείας που βγάζει συνήθως δύστροπους ανθρώπους για να μην πω και τίποτα πιο βαρύ , μέγας εγωιστής, άφιλος και μισάνθρωπος (αν μπορούσε να ξεφορτωθεί και τον εαυτό του θα το έκανε ) δεν είχε εμπιστοσύνη σε καμιά γυναίκα .Ίσως φταίει ότι είναι έμπορος .Ασχολιόταν με το δικό μας άθλημα .Όμως τα χρόνια πέρναγαν και οι δικοί του τον πιέζαν να κάνει παιδί.Κατέληξε σε μια Ουκρανή πουτάνα που γάμαγε και της έκανε συμφωνητικό στα ελληνικά μια που δεν ήξερε την γλώσσα μας όπου αυτή υπέγραψε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα στο παιδί χωρίς να γνωρίζει τι υπέγραψε. Τελικά την σπίτωσε στο σπίτι του με την μάνα του , της έκανε και δεύτερο παιδί και ακόμη ζουν μαζί. Σκεφτείτε να μάθει κάποτε τι της έκανε ο δικός μας. Η άλλη όψη του νομίσματος!
Πάντως το πρόβλημα υπάρχει.Πολλοί Έλληνες είναι μόνοι και θέλουν παιδί .Το ότι είναι μόνοι δεν είναι πάντοτε δικό τους λάθος . Ελλαδική κοινωνία της σαπίλας και παρακμής.