Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Στον αγγλοσαξωνικο κόσμο οι Έλληνες θεωρούνται wogs. Οπότε αυτά τα περί λευκής φυλης βάλτε τα στον κωλο σας. Η Ελλάδα είναι βαλκανο-ανατολιτικη χώρα. Σε καμμια περίπτωση δεν μπαίνει ο μέσος Έλληνας στο White supremacist club της κλουξ κλουξ κλαν. Αν δεν θέλετε λαθρο να βάλετε εθνικιστικά κόμματα στη βουλή. Με το τόξο θα γίνεται oriental... :shit:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Στον αγγλοσαξωνικο κόσμο οι Έλληνες θεωρούνται wogs. Οπότε αυτά τα περί λευκής φυλης βάλτε τα στον κωλο σας. Η Ελλάδα είναι βαλκανο-ανατολιτικη χώρα. Σε καμμια περίπτωση δεν μπαίνει ο μέσος Έλληνας στο White supremacist club της κλουξ κλουξ κλαν. Αν δεν θέλετε λαθρο να βάλετε εθνικιστικά κόμματα στη βουλή. Με το τόξο θα γίνεται oriental... :shit:
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ τί γνώμη έχουν οι οποίοι ξένοι για εμάς. Λευκοί ή άλλου χρώματος.

Εμείς ώς Έλληνες έχουμε την υποχρέωση να διατηρήσουμε το Έθνος μας. Και σήμερα που γενικότερα ο Λευκός άντρας βάλλεται ακόμα περισσότερο.

Η δική μας προσπάθεια διατήρησης του Έθνους μας δεν έρχεται σε αντίθεση με τα άλλα Έθνη ή φυλές. Δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε το δικό μας δύσκολο δρόμο να πορευτούμε.

Απορίες;;;;

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
Τύποι, τον πούλο και αυτός.

Συνεχίστε :rockon:
Είναι ένας ωραίος τρόπος για τις γυναίκες καριέρας να βγάλουν εκτός συναγωνισμού τους άντρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
χαχαχαχα για ριξε μια ματια σε αυτο το βιντεο για την κουκλουξ κλαν και μετα πες μας αν μας θεωρουν μεσανατολιτες ή μπασταρδους.
και οι ναζι και οι κουκλουξ κλαν για να δειξουν την ανωτεροτητα των λευκων απο την αρχαια ελλαδα ξεκινανε την προπαγανδα τους. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΞΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ. την συγχρονη ελληνικη σημαια εχουν μπροστα μπροστα οχι κανενα αρχαιοελληνικο συμβολο.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.363
Πόντοι
2.036
Και μη μου αρχίσετε για DNA και αρχιδιές.
Εγώ μπαίνω και σε ξένα site και σας λέω τι λένε οι ξένοι, όχι τι ισχύει.
Εμάς μας θεωρούν το ίδιο με Τούρκους, Αιγύπτιους Λιβανέζους κλπ. όλους τους κάτω Μεσόγειους.
Τι είναι αυτά που λες ρε τύπε. Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη και πουθενά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, πλην της πουτάνας της Γερμανίας. Εκεί είδα μία υποτιμητική αντιμετώπιση αλλά για άλλον λόγο. Επειδή χρωστάμε ως κράτος κι επειδή μας θεωρούν τεμπέληδες. Από τότε ορκίστηκα να μην ξαναγαμήσω τις γυναίκες τους. Τέρμα οι καργιόλες οι Γερμανίδες...

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.227
Πόντοι
3.656
1ον. Αν διάβαζες έστω στοιχειωδώς το αρχικό κείμενο, θα έβλεπες σε ποια χώρα μίλησε για απαγόρευση της κυκλοφορίας των αντρών η Βαρώνη. Και ποιο είναι το χρώμα της επιδερμίδας των ανθρώπων που κατοικούν εκεί
2ο. Αν νομίζεις ότι το Νομικό Σύστημα (αλλά και οτιδήποτε άλλο) στην Ελλάδα επηρεάζεται από τα αντίστοιχα της Κίνας, της Ινδίας ή των Αφρικανικών χωρών, μάλλον έχεις λάθος αντίληψη, και θα το καταλάβεις αν βρεθείς αντιμέτωπος με γυναίκα σε Δικαστήριο
3ον. Όλα όσα γράφεις παραπάνω, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το αρχικό μου μήνυμα. Γιατί θεωρείς ότι συνάδουν, είναι απορίας άξιον, θα έχεις τους λόγους σου.
4ον. Άν έχεις κάποια ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα ενάντια σε όσα θεωρώ πως συμβαίνουν σήμερα στη Δύση, γράψτα και απαντάει όποιος θέλει. Καλά Κούλουμα

• Like
Αντιδράσεις: obi1

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μποκολε, ολο μαρθα βουρτση εισαι.

Οι καστες ειναι απλες. Ουτε μαυροι ουτε ασπροι. Εχοντες και μη εχοντες, παικτες η πιονια. Γινε και εσυ παιχτης, να γαμας να εχεις λεφτα και να μη χρεωνεις τις αποτυχιες σου στους πιο εργατικους απο σενα μεταναστες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Τι μαλακιες, ακουω, δε γαμαει ο αλλος και βγαζει το κομπλεξ οτι η νεα ταξη πραγματων φταιει που δε καβλωνουν γκομενες για παρτυ του.
Η νέα τάξη πραγμάτων είχε παραδεχτεί σε κάποια φάση οτι προώθησαν τον φεμινισμό , με οτι αυτό συνεπάγεται ... άσε που μπορεί να μην έμειναν μόνο στην προώθηση του φεμινισμού :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Η νέα τάξη πραγμάτων είχε παραδεχτεί σε κάποια φάση οτι προώθησαν τον φεμινισμό , με οτι αυτό συνεπάγεται ... άσε που μπορεί να μην έμειναν μόνο στην προώθηση του φεμινισμού :confused:
Οι εξυπνοι τη βγαζουν την ακρη. Οι υπολοιποι, αχ μου φταιει ο φεμινισμος, και εχω περιοδο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Οι εξυπνοι τη βγαζουν την ακρη. Οι υπολοιποι, αχ μου φταιει ο φεμινισμος, και εχω περιοδο.
Δεν έχεις άδικο , οι έξυπνοι αν προσαρμοστουν μάλλον την βγάζουν την άκρη ... όπως μπορεί ο καθένας φυσικά ... εν το μεταξύ βρήκα και αυτό που έλεγα με την προώθηση του φεμινισμού , το βάζω εδω αν θέλει να το δει κανείς.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
χαχαχαχα για ριξε μια ματια σε αυτο το βιντεο για την κουκλουξ κλαν και μετα πες μας αν μας θεωρουν μεσανατολιτες ή μπασταρδους.
και οι ναζι και οι κουκλουξ κλαν για να δειξουν την ανωτεροτητα των λευκων απο την αρχαια ελλαδα ξεκινανε την προπαγανδα τους. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΞΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ. την συγχρονη ελληνικη σημαια εχουν μπροστα μπροστα οχι κανενα αρχαιοελληνικο συμβολο.

Θα μου πεις εσύ περί Κκκ και white suprmasist που ασχολούμαι με γενετικη και ανθρωπολογία κοντά στα.
7-8 χρόνια και μπαινοβγαινω σε τέτοια φόρουμ όλη μέρα, έχοντας συνομιλίες με Αμερικανούς, Αγγλους, Σλάβους και βορειοευρωπαιους? Σε κανένα white club δεν μπαίνουν οι meditterenean Wogs από την νοτια Ευρώπη. Εδώ καλά καλά δεν βαζουνε μέσα τους Γάλλους και κάποιους Βαλκάνιους που ο μέσος άνθρωπος εκεί είναι πιο ασπρος/ανοιχτόχρωμος από τον μέσο Ελληνα. Η λευκή φυλή σύμφωνα με τα standarts τους έχουν steppe genetics πρώτον και κύριον. Επίσης δεν βάζουν μέσα μεσογειακους, διναρικους ακόμα και αλπικους φαινοτυπους.Γι'αυτους πρότερον είναι οι βόρειοι φαινοτυποι που σχετίζονται με γερμανικούς λαούς, Κέλτες, Σλάβους, βαλτες κλπ. Στην Αμερική μέχρι και κάποια χρόνια οι Έλληνες και οι Ιταλοί ήταν ανεπιθύμητοι στις WASP γειτονιές και στο Νοτο έτρωγαν και κυνήγι για όσους γνωρίζουν και έχουν μηλισει και με ελληνο-αμερικανους. Απλά τώρα στην Αμερική ήρθανε πολύ πιο σκουροι από αυτούς, όπως Λατίνοι,Ασιάτες, άραβες κλπ και το θέμα με τους wog Med έχει ξεχαστεί. Στο ίδιο club με Εβραίους έμπαιναν οι Ελληνες. Οπότε όποιος εδώ μέσα νομίζει ότι είναι ίδιος με έναν WASP η έναν ανατολικοευρωπαιο εθνικιστη white suprmasist σλαβο είναι απλά καθυστερημένος.

Τελευταία τροποποίηση:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ τί γνώμη έχουν οι οποίοι ξένοι για εμάς. Λευκοί ή άλλου χρώματος.

Εμείς ώς Έλληνες έχουμε την υποχρέωση να διατηρήσουμε το Έθνος μας. Και σήμερα που γενικότερα ο Λευκός άντρας βάλλεται ακόμα περισσότερο.

Η δική μας προσπάθεια διατήρησης του Έθνους μας δεν έρχεται σε αντίθεση με τα άλλα Έθνη ή φυλές. Δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε το δικό μας δύσκολο δρόμο να πορευτούμε.

Απορίες;;;;

Τυπε η Ελλάδα σε 30 χρόνια θα έχει ένα Εκ μετανάστες με μουσουλμανικο background. Mark my Words.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
1ον. Αν διάβαζες έστω στοιχειωδώς το αρχικό κείμενο, θα έβλεπες σε ποια χώρα μίλησε για απαγόρευση της κυκλοφορίας των αντρών η Βαρώνη. Και ποιο είναι το χρώμα της επιδερμίδας των ανθρώπων που κατοικούν εκεί
2ο. Αν νομίζεις ότι το Νομικό Σύστημα (αλλά και οτιδήποτε άλλο) στην Ελλάδα επηρεάζεται από τα αντίστοιχα της Κίνας, της Ινδίας ή των Αφρικανικών χωρών, μάλλον έχεις λάθος αντίληψη, και θα το καταλάβεις αν βρεθείς αντιμέτωπος με γυναίκα σε Δικαστήριο
3ον. Όλα όσα γράφεις παραπάνω, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το αρχικό μου μήνυμα. Γιατί θεωρείς ότι συνάδουν, είναι απορίας άξιον, θα έχεις τους λόγους σου.
4ον. Άν έχεις κάποια ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα ενάντια σε όσα θεωρώ πως συμβαίνουν σήμερα στη Δύση, γράψτα και απαντάει όποιος θέλει. Καλά Κούλουμα
Δεν νομίζω ούτε εσύ να κατάλαβες τι έγραψα.Καταρχας δεν είσαι δύση. Πότε δεν ήσουν και ούτε θα είσαι. Είσαι κατάλοιπο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μια βαλκανοανατολιτικη νοοτροπία χώρα με έναν λαό που μέχρι πριν 200 χρόνια δεν είχε ούτε καν κράτος. Ούτε έχεις περάσει διαφωτισμό, ούτε αναγέννηση. Άλλο να έχεις τον δικό σου εθνικισμό βασιζόμενο στα ιδεώδη του 21 και άλλο να μου το παίζεις αδικημένος white straight male απο το Κάνσας που το πολεμάει ο κακός Σορός και η ελίτ των liberals. Σε καμμια περίπτωση ένας Έλληνας δεν μπορεί να μπει σε αυτό το club. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το χρώμα της επιδερμίδας αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους που ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να συγκριθεί με το μέσο Αμερικανό σε ότι αφορά κουλτούρα, παιδεία, ιδεώδη, τρόπος συμπεριφοράς ακόμα και πατριωτισμό αν θέλεις. Δείτε τι λάθη έχετε κάνει ως Έλληνες και Ελλάδα(πρώτα στον ίδιο σας τον εαυτό) και μετά πιάνετε και τους δυτικούς(με τους οποίους ουδεμία σχέση έχετε).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
baryy τα εχεις μπερδεμενα, στο μυαλο σου,

αλλο αρειος γερμαναρας κατα χιτλερ ξανθος γαλανοματης, και το ξανθο ανοικτο σαν του σκανδιναβους

και αλλο λευκος-ευρωπαιος που μεσα ειναι ΚΑΙ ο μελαχροινος πορτογαλλος, ελληνας , ιταλος,

το θεμα εδω ειναι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ, οχι για τους πρωτους που ειναι μια υποκατηγορια των δευτερων.

η φεμινιστρια και η δηθεν αντιρατσιστρια και αυτη που ζητα τρελες αποζημειωσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

σε ολο το δυτικο κοσμο ειναι που μεσα ειναι και οι ισπανοι, και γαλλοι και ελληνες.

εισαι εκτος θεματος.

...στην ΙΣΠΑΝΙΑ απαγορευσανε τις παραδοσιακες ταυρομαχιες και κανουν πραηντ παρεηντ ομοφυλοφιλων.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ . ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ λευκοι ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΞΑΝΘΟΥΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

λευκος ειναι και ο αλβανος μουσουλμανος και ο ελληνας ορθοδοξος και ο ιταλος καθολικος, ξεκολλα και μην ταυτιζεις το λευκος με το wasp

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
baryy τα εχεις μπερδεμενα, στο μυαλο σου,

αλλο αρειος γερμαναρας κατα χιτλερ ξανθος γαλανοματης, και το ξανθο ανοικτο σαν του σκανδιναβους

και αλλο λευκος-ευρωπαιος που μεσα ειναι και ο μελαχροινος πορτογαλλος, ελληνας , ιταλος,

το θεμα εδω ειναι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ, οχι για τους πρωτους που ειναι μια υποκατηγορια των δευτερων.

η φεμινιστρια και η δηθεν αντιρατσιστρια και αυτη που ζητα τρελες αποζημειωσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

σε ολο το δυτικο κοσμο ειναι που μεσα ειναι και οι ισπανοι, και γαλλοι και ελληνες.

εισαι εκτος θεματος.
Μαλλον εσυ εισαι εκτος θεματος διοτι εγω φεμινιστριες στο ελλαδισταν δεν εχω δει ακομα.Πουτανακια,ψευτοντιβες και κατι βιζιτες που ψαχνουν λεφταδες βλεπω καθε μερα....αλλα φεμινιστριες οχι.Γι'αυτο σου λεω οτι δεν εχεις καμμια σχεση με αυτα τα κρατη/χωρες και ουτε προκειται να γινεις.Φεμινιστριες εχει στο UK,Canada,Australia,USA,Scandinavia,France,Germany,Austria,Belgium,Netherlands κλπ κρατη.Εσυ φεμινιστριες μπορει να αποκτησεις σε 20-30 χρονια...γενικοτερα η μοδα παντα αργει να ερθει.Αν εχεις προβλημα με τους δικαστικους νομους μην παντρευεσαι και μην κανεις οικογενεια.Τραβα ενα συμφωνο συμβιωσης και ολα κομπλε.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Μαλλον εσυ εισαι εκτος θεματος διοτι εγω φεμινιστριες στο ελλαδισταν δεν εχω δει ακομα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Eνταξει τυπε μου εκανες λινκ το 3% των απλυτων του συριζα και του κεερφα.Ουτε 1000 τσοκαρα σε 10εκ χωρα.Τραβα μια βολτα στη Σουηδια να δεις τι παιζει και μετα ελα να μου κανεις συγκριση με το Ελλαδισταν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μαλλον εσυ εισαι εκτος θεματος διοτι εγω φεμινιστριες στο ελλαδισταν δεν εχω δει ακομα.Πουτανακια,ψευτοντιβες και κατι βιζιτες που ψαχνουν λεφταδες βλεπω καθε μερα....αλλα φεμινιστριες οχι.Γι'αυτο σου λεω οτι δεν εχεις καμμια σχεση με αυτα τα κρατη/χωρες και ουτε προκειται να γινεις.Φεμινιστριες εχει στο UK,Canada,Australia,USA,Scandinavia,France,Germany,Austria,Belgium,Netherlands κλπ κρατη.Εσυ φεμινιστριες μπορει να αποκτησεις σε 20-30 χρονια...γενικοτερα η μοδα παντα αργει να ερθει.Αν εχεις προβλημα με τους δικαστικους νομους μην παντρευεσαι και μην κανεις οικογενεια.Τραβα ενα συμφωνο συμβιωσης και ολα κομπλε.
επιμενεις , τρελαρες φεμινιστριες, αλληλεγγυες, βηγκαν, που διαδηλωνουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ???? σε αλλη χωρα ζεις τοτε.

και οταν ημουν ισπανια το ιδιο ειδα, την κουλτουρα του αλμοδοβαρ να κυβερνα, κλειστη η παραδοσιακη αρενα ταυρομαχιων που ειναι το χαρακτηριστικοτερο στην ιστορια τους γιατι θιγονται οι ζωοφιλοι , οι αριστεροι, οι ομοφυλοφιλοι οι οποιοι πλεον κανουν κουμαντο και παρελασεις κλπ και οταν ειναι κατι αντρικιο πολυ οπως το να τα βαζεις με ταυρο το καταργουνε

και στην γαλλια που απαγορευουν το καμακι κλπ

δεν ειναι μονο για του ξανθους των ηπα και της σουηδιας

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Τι είναι αυτά που λες ρε τύπε. Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη και πουθενά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, πλην της πουτάνας της Γερμανίας. Εκεί είδα μία υποτιμητική αντιμετώπιση αλλά για άλλον λόγο. Επειδή χρωστάμε ως κράτος κι επειδή μας θεωρούν τεμπέληδες. Από τότε ορκίστηκα να μην ξαναγαμήσω τις γυναίκες τους. Τέρμα οι καργιόλες οι Γερμανίδες...
Ισα ισα τωρα ειναι που τους χρειαζεται πηδημα να ισιωσουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Eνταξει τυπε μου εκανες λινκ το 3% των απλυτων του συριζα και του κεερφα.Ουτε 1000 τσοκαρα σε 10εκ χωρα.Τραβα μια βολτα στη Σουηδια να δεις τι παιζει και μετα ελα να μου κανεις συγκριση με το Ελλαδισταν...
εγω ειδα περισσοτερο φεμινισμο και παρελασεις ομοφυλοφιλων στην ισπανια των μελαχροινων και οχι στην ελβετια των ξανθων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom