Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Μηπως να ανοιξεις ενα νημα ειδικα για αυτο το θεμα; Δηλαδη αποκτηση παιδιου απο ανδρα, μεσω παρενθετης μητερας. Νομιζω ειναι ενα θεμα που αφορα και θα αφορα ολο και περισσοτερους στο μελλον.
Αναφέρω την άποψη ενός από τα πιο διακεκριμένα μέλη της MGTOW Κοινότητας, του Sandman, ο οποίος το είχε ψάξει για τον εαυτό του. Εγώ έχω δύο παιδιά, και δεν το έχω ψάξει, αφού δεν με ενδιαφέρει

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Το παιδι ειναι ο Δουρειος Υππος προς την τσεπη του Ανδρα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ...!

Οι κωλο-φεμηνηστριες προωθουν νομους που ουτε οι κουμουνιστες δεν τολμησαν να εφαρμοσουν.

Ανδρας στον Καναδα αναγκαζεται να πληρωσει 50.000 USD/μηνα
για 3-ετη σχεση που ειχε με γκομενα

... χωρις να ειναι παντρεμενοι
... χωρις παιδια
... χωρις να μενουν στο ιδιο σπιτι ...!

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Μηπως να ανοιξεις ενα νημα ειδικα για αυτο το θεμα; Δηλαδη αποκτηση παιδιου απο ανδρα, μεσω παρενθετης μητερας. Νομιζω ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει και θα ενδιαφερει ολο και περισσοτερους στο μελλον.
φιλε με αυτο το πρευρο να κοιμασε.
εχουν κανονισει ενας μονος αντρας να μην μπορει να το κανει.
βεβαια η γυναικα μπορει κανονικα

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.190
Πόντοι
206
Νομίζω ταιριάζει σε αυτό το thread άλλος ένας άντρας που έφαγε cancel πρόσφατα.

Θα το βάλω σε λίγο. Δεν θα φανταστείτε ποιος είναι.

Πάντως είναι ξεκάθαρο πως αργά αλλά σταθερά η υποδούλωση του λευκού ανδρός συνεχίζεται.

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
φιλε με αυτο το πρευρο να κοιμασε.
εχουν κανονισει ενας μονος αντρας να μην μπορει να το κανει.
βεβαια η γυναικα μπορει κανονικα
έχεις απόλυτο δίκιο, το έχουν φροντίσει, ΣΗΜΕΡΑ αυτό ισχύει.
Απλά αντιγράφω ένα κομμάτι από αυτό που ποστάρησες ......Είναι ωστόσο παράλογο και νομικά άτοπο σε μια εποχή όπου προκρίνεται η αρχή της κοινωνικοσυναισθηματικής συγγένειας και όπου εγκαθιδρύεται νομικά η μονογονεϊκή οικογένεια14 να μπορεί η μόνη άγαμη γυναίκα να αποκτήσει παιδί μέσω μιας παρένθετης μητέρας χρησιμοποιώντας όχι μόνο ξένο σπέρμα, αλλά και ξένα ωάρια (οπότε το παιδί δε θα έχει κανένα βιολογικό σύνδεσμο μαζί της) και να μην μπορεί να κάνει το ίδιο και ο μόνος άγαμος άνδρας. Η άρνηση ή η παράλειψη του νομοθέτη να συμπεριλάβει ρητά τους άγαμους μοναχικούς άνδρες στα πρόσωπα που δικαιούνται να προσφύγουν αυτοτελώς στη ΙΥΑ παραβιάζει πασίδηλα το δικαίωμα των τελευταίων στην αναπαραγωγή και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Το πορτοφόλι μας κυνηγάνε, τελεία

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.357
Πόντοι
2.036
Αρκετά ενδιαφέρον το νήμα και πολύ περισσότερο οι τοποθετήσεις των μελών!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446
Ολοι οι νομοι ειναι σχεδιασμενοι για να αφαιρεσουν χρημα απο τον Ανδρα.

Στο μελλον ακομα και μια σχεση 6 μηνων θα εχει νομικη υποσταση για να πληρωσεις διατροφη ...

Οι πουτανες οσο τρελο και αν φενεται ... προστατευουν κατι πολυτιμο ... την ανωνημια ...

οποτε γαματε μεχρι να ποινηκοποιησουν και το sex...!

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Ολοι οι νομοι ειναι σχεδιασμενοι για να αφαιρεσουν χρημα απο τον Ανδρα.

Στο μελλον ακομα και μια σχεση 6 μηνων θα εχει νομικη υποσταση για να πληρωσεις διατροφη ...

Οι πουτανες οσο τρελο και αν φενεται ... προστατευουν κατι πολυτιμο ... την ανωνημια ...

οποτε γαματε μεχρι να ποινηκοποιησουν και το sex...!
Δεν είναι τυχαίο που οι φεμινίστριες επιθυμούν διακαώς την ποινική δίωξη του πελάτη στην πορνεία.

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Pepe Le Pew βιαστής

Πραγματικά απίστευτο.

Προσοχή τύποι. Να έχετε ξεκάθαρη συναίνεση.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει για τους άφραγκους. (No offence)
Σε λίγο θα υπογράφουμε ενώπιον συμβολαιογράφου ότι τα συμβαλλόμενα μέρη συναινούν στην πράξη του σεξ.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
897
Πόντοι
96
Υπέθετα ότι ήταν σαφές αυτό που έγραψα. Πως σου φάνηκε ότι εννοούσα αγοραπωλησία βρεφών; Διαδικασία όμοια με παρένθετη μητέρα εννοούσα. Εξωσωματική, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΕΡΜΑ, ώστε να φαίνεται ύστερα από εξέταση DNA πως είναι δικό σου. Στην Ελλάδα το έχουν κάνει Διαβόητοι Ομοφυλόφιλοι, γιατί να μην γίνεται στο εξωτερικό;

Όχι μην με παρεξηγείς. Αλλά αν πας π.χ. σε μια Ουκρανή και της πεις πάρε τόσα για ένα παιδί και μετά δεν θα έχεις δικαιώματα πάνω του δεν ξέρω αν νομοθετικά θεωρείται εντάξει και είναι το ίδιο με τη παρένθετη μητέρα .Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται αν αυτή μετανιώσει (είτε λόγω του ότι είναι μητέρα του και το θέλει πίσω είτε κάνοντας πονηριά για να μπορεί μετά να σου ζητάει διάφορα) .Το χαρτί παραίτησης της από κάθε δικαίωμα πάνω στο παιδί που θα σου υπογράψει σε δικηγόρο δεν ξέρω αν πράγματι έχει τόση ισχύ στην περίπτωση που θέλει πίσω το παιδί. Όλα αυτά γιατί ο νόμος θεωρεί πάντα την μητέρα πρώτη. :huh:

Mr Heart

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
11.775
Πόντοι
2.256
Νομίσω ότι βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Ο πόλεμος είναι εναντίον του δυτικού πολιτισμού με όπλο τη διχόνοια. Γυναίκες εναντίων ανδρών, έγχρωμοι ενάντιων λευκών κτλ. Όταν οι Μαρξιστές καταλάβανε ότι ο διαχωρισμός σε έχοντες και μη έχοντες δε λειτουργεί το αλλάξανε σε καταπιεστές και καταπιεσμένους (με τον δυτικό άνδρα να παίρνει το ρόλο του καταπιεστή). Προσοχή, χρησιμοποιώ τη λέξη δυτικός άνδρας και όχι λευκός.

Mr Heart

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
11.775
Πόντοι
2.256
Παραδόξως μετά τη κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης το έργο το συνεχίζουνε πολύ πιο πετυχημένα οι πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες θέλουν μια παγκόσμια κοινωνία καταναλωτών. Ως δούρειο ίππο χρησιμοποιούν τη γυναίκα που είναι πιο χειραγωγίσιμη από τους ειδικούς του marketing.

Mr Heart

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
11.775
Πόντοι
2.256
Η περίπτωση της διαφήμισης της Gillette είναι ενδιαφέρουσα αφού εκατομμύρια άνδρες (μαζί και εγώ) μποϊκοτάραμε τα προϊόντα της με αποτέλεσμα να χάσει 8 δις το συγκεκριμένο τρίμηνο. Απόφαση που πείρε ο καθένας μονός του, ούτε κίνημα ούτε metoo ούτε τίποτα. Απλώς υπερασπιστήκαμε την ανδρική μας τιμή. Με τον ίδιο τρόπο που υπερασπιζόμαστε το δίκαιο τη πατρίδα το σωστό κτλ.
Τι λέτε αυτές το κάτω video μπορούν να πάρουν τέτοια πρωτοβουλία;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ας επιβεβαιώσω και εγώ τη θέση του νηματοθέτη. Η Λευκή φυλή εδώ και κάποια χρόνια υφίστανται προπαγάνδα με σκοπό την εξαφάνισή της. Κάποια στοιχεία παρακάτω :
- Διαφημίσεις με γυναίκα λευκή και αλλόφυλο άντρα σε συντριπτικό ποσοστό μαύρο.
- Πρότυπο γυναικείας χειραφέτησης η άτεκνη businesses woman.
- My body my choise και προώθηση των εκτρώσεων.
- Προώθηση λιγότερων ή καθόλου γεννήσεων λόγω επιβάρυνσης του κλίματος.
- Προώθηση των μαύρων πρωταγωνιστών με το λευκό άντρα σε θέση κακού, μπεκρή, αγύμναστου, χαζού, χωρίς αποφασιστικότητα.
- Προώθηση μαύρων (εντελώς βγαλμένα από τη φαντασία) ώς ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ του 20ου αιώνα.
- Νέες κινηματογραφικές εκδοχές ιστορικών σημαντικών περιόδων με πρωταγωνιστές μαύρους.
- Φεμιναζιστικό κίνημα και πόλεμος της Λευκής πατριαρχίας.
- ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ κινήματα (αντρικά και γυναικεία) που εχθρεύονται το αντίθετο φύλο (mgtow, incels, metoo, κλπ).
- Λευκό προνόμιο και ενοχοποίηση των Λευκών για το χρώμα του δέρματος τους.

Όλα τα παραπάνω έχουν ένα και μοναδικό σκοπό.

Το χάσμα μεταξύ των φύλων, τη μείωση των γεννήσεων ή το μπαστάρδεμα του αίματος των Λευκών.
Τι ανησυχείτε ρε παιδιά;
Στο εξωτερικό κανείς μα κανείς δε θεωρεί εμάς τους Έλληνες λευκούς, αλλά μπάσταρδους.
Οπότε αυτό που λες για σχέδιο μελλοντικό, στην Ελλάδα έχει ήδη γίνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ξένων.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και μη μου αρχίσετε για DNA και αρχιδιές.
Εγώ μπαίνω και σε ξένα site και σας λέω τι λένε οι ξένοι, όχι τι ισχύει.
Εμάς μας θεωρούν το ίδιο με Τούρκους, Αιγύπτιους Λιβανέζους κλπ. όλους τους κάτω Μεσόγειους.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Νομίσω ότι βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Ο πόλεμος είναι εναντίον του δυτικού πολιτισμού με όπλο τη διχόνοια. Γυναίκες εναντίων ανδρών, έγχρωμοι ενάντιων λευκών κτλ. Όταν οι Μαρξιστές καταλάβανε ότι ο διαχωρισμός σε έχοντες και μη έχοντες δε λειτουργεί το αλλάξανε σε καταπιεστές και καταπιεσμένους (με τον δυτικό άνδρα να παίρνει το ρόλο του καταπιεστή). Προσοχή, χρησιμοποιώ τη λέξη δυτικός άνδρας και όχι λευκός.
Υπάρχει και ένα άλλο βιντεάκι περίπου 1 ώρας με αυτόν τον τυπά, όπου εξηγεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία για την υπονόμευση της κοινωνίας. Είναι αρκετά ενδιαφέρον (και ίσως τρομακτικό), αν το συνδυάσουμε με τα τωρινά γεγονότα.

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Υπέθετα ότι ήταν σαφές αυτό που έγραψα. Πως σου φάνηκε ότι εννοούσα αγοραπωλησία βρεφών; Διαδικασία όμοια με παρένθετη μητέρα εννοούσα. Εξωσωματική, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΕΡΜΑ, ώστε να φαίνεται ύστερα από εξέταση DNA πως είναι δικό σου. Στην Ελλάδα το έχουν κάνει Διαβόητοι Ομοφυλόφιλοι, γιατί να μην γίνεται στο εξωτερικό;

Όχι μην με παρεξηγείς. Αλλά αν πας π.χ. σε μια Ουκρανή και της πεις πάρε τόσα για ένα παιδί και μετά δεν θα έχεις δικαιώματα πάνω του δεν ξέρω αν νομοθετικά θεωρείται εντάξει και είναι το ίδιο με τη παρένθετη μητέρα .Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται αν αυτή μετανιώσει (είτε λόγω του ότι είναι μητέρα του και το θέλει πίσω είτε κάνοντας πονηριά για να μπορεί μετά να σου ζητάει διάφορα) .Το χαρτί παραίτησης της από κάθε δικαίωμα πάνω στο παιδί που θα σου υπογράψει σε δικηγόρο δεν ξέρω αν πράγματι έχει τόση ισχύ στην περίπτωση που θέλει πίσω το παιδί. Όλα αυτά γιατί ο νόμος θεωρεί πάντα την μητέρα πρώτη. :huh:
Ρε μεγάλε, με πεθαίνεις με τις απορίες σου. Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις πως συμβουλεύω νοήμονες ανθρώπους να πάνε μια βόλτα στην Ουκρανία, να δούνε μια ωραία γκόμενα και να της πούνε, πόσα θέλεις για να γεννήσεις ένα παιδί και να μου το δώσεις; εννοείται ότι θα κάνεις μια πολύ μεγάλη έρευνα, θα έρθεις σε επαφή με κατάλληλους ανθρώπους κλπ. Δηλαδή με ποιο τρόπο βρήκε την παρένθετη μητέρα ο γνωστός ομοφυλόφιλος της τηλεόρασης, (δεν θέλω να αναφερθεί το όνομά του, ίσως έχουμε πρόβλημα και εμείς και το σάιτ); όταν αποφασίσεις κάτι αρχίζεις και το ψάχνεις και ΤΕΛΙΚΑ μπλέκονται και Δικηγόροι, και ανάλογα συμφωνητικά. Αυτό έκανε και ο Ρονάλντο, όπως κάποια μέλη ανέφεραν παραπάνω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μηπως να ανοιξεις ενα νημα ειδικα για αυτο το θεμα; Δηλαδη αποκτηση παιδιου απο ανδρα, μεσω παρενθετης μητερας. Νομιζω ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει και θα ενδιαφερει ολο και περισσοτερους στο μελλον.
ενδιαφέρον μπορεί να είναι, φθηνό δεν είναι σίγουρα. Γι'αυτό και είναι άθλημα των πλουσίων (?)

Mr Heart

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
11.775
Πόντοι
2.256
Υπάρχει και ένα άλλο βιντεάκι περίπου 1 ώρας με αυτόν τον τυπά, όπου εξηγεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία για την υπονόμευση της κοινωνίας. Είναι αρκετά ενδιαφέρον (και ίσως τρομακτικό), αν το συνδυάσουμε με τα τωρινά γεγονότα.
Ναι, έβαλα το μικρό για να μη κουράσω. Όσα λέει για << ideological subversion >> θυμίζουν πολύ τη σημερνή κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom