quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαχαχ ε σε αυτο κολλησες??????θα βρεις αλλα 1000 απο εμεναΠόρνη το διόρθωσες!!!
χαχαχαχαχαχ ε σε αυτο κολλησες??????θα βρεις αλλα 1000 απο εμεναΠόρνη το διόρθωσες!!!
Θα κάνεις καριέρα.Εγω που ειμαι και τα δυο????
χο χο χο...
Δεν χανουμε τιποτα να κανουμε μια γνωριμια,ασε που ειμαι και τουμπανος (απ τις μπυρες)Και εγω επισης για το ανορθογραφη λεω λες να ειμαι το αλλο σου μισο
είπαμε την σιχαίνομαι αυτή τη λέξηηηηηηηηηηηησουτ βρε οικογενειαρχης ανθρωπος
Ας πρόσεχες τότε Πετράκη.είπαμε την σιχαίνομαι αυτή τη λέξηηηηηηηηηηηη
τι να προσέξω βρε βλακοτάγαρο?Ας πρόσεχες τότε Πετράκη.
Χάθηκαν οι άντρες οι σωστοί οι πρόστυχοι ναπούμε..Ναι γμτ αλλα μονο η ερι η γυναικαρα μου με καταχουφτωσε οι αλλοι οι δυο απλα χασκαν στον οριζντα
Την κουλούρα του γάμου ρε στούρνο.τι να προσέξω βρε βλακοτάγαρο?
Παρόν.Χάθηκαν οι άντρες οι σωστοί οι πρόστυχοι ναπούμε..
Ξναγράψε μαλακίες και παρασκευές και τα σχετικά και θα σου γαμήσω το ταμ τιριρί οικογενειάρχη..είπαμε την σιχαίνομαι αυτή τη λέξηηηηηηηηηηηη
τη λέξη σιχαίνομαι ρε ανεμοδαρμένο, όχι το γάμοΤην κουλούρα του γάμου ρε στούρνο.
Με δουλεύεις ρε μαλάκα;;;τη λέξη σιχαίνομαι ρε ανεμοδαρμένο, όχι το γάμο
Παρασκευούλα ζάχαρη, παρασκευούλα μέλιΞναγράψε μαλακίες και παρασκευές και τα σχετικά και θα σου γαμήσω το ταμ τιριρί οικογενειάρχη..
είσαι αλήθεια τόσο χαζός ή κάνεις πλάκα?Με δουλεύεις ρε μαλάκα;;;
Ο γάμος οδηγεί στην οικογένεια.
Γάμος->οικογένεια κ μετά λέγεσαι οικογενειάρχης.είσαι αλήθεια τόσο χαζός ή κάνεις πλάκα?
ας με βοηθήσει κάποιος, δεν την παλεύω
Ξναγράψε μαλακίες και παρασκευές και τα σχετικά και θα σου γαμήσω το ταμ τιριρί οικογενειάρχη..
οκ είσαι πραγματικά ηλίθιοςΓάμος->οικογένεια κ μετά λέγεσαι οικογενειάρχης.
Γιατί κράζεις,άδικο έχω;;;
τη λεξη δεν γουσταρει...τη Λ-Ε-Ξ-Η,τοσο απλαΓάμος->οικογένεια κ μετά λέγεσαι οικογενειάρχης.
Γιατί κράζεις,άδικο έχω;;;
Αιτιολόγηση κ μαζί σου.οκ είσαι πραγματικά ηλίθιος