Επισκέπτης
Ενοχλείς.
Καλα που μου το ειπες για να μαζευτω
Συγνωμη προκομενο που κανουμε πουτανα τα σπαμοπουτανιλικια σου
Ενοχλείς.
Καλα που μου το ειπες για να μαζευτω
Συγνωμη προκομενο που κανουμε πουτανα τα σπαμοπουτανιλικια σου
Γλίτωσα από τον Κυνηγό, μου φορτώθηκες εσύ? Τράβα πιο κει μωρέ.
Πλακα πλακα, εχεις δικιο.Έχω να μπω πολύ καιρό, αλλά δε μου κάνει αίσθηση πια με όλα τα ζαβά που μπαίνουν και το γαμάνε.
και η ρακή ζεστή. Αίσχοςλες; σκατα πρωτεινες επρεπε να παρουμε το σκουμπρι ητο τιγκα στο λαδι αχαχχαχχχχχχαχ
Το τυρί μας μουχλιασμένο, το κρασί μας παλιό.και η ρακή ζεστή. Αίσχος
και η ρακή ζεστή. Αίσχος
Κεράστε ρε και τον Σταύρο, τσιγκούνηδες.Το τυρί μας μουχλιασμένο, το κρασί μας παλιό.
Γάματα..
ανέχειαΤο τυρί μας μουχλιασμένο, το κρασί μας παλιό.
Γάματα..
Δε μας χεζεις ρε Νταλαρα.Να μπαίνεις πιο συχνά καύλα μου να μαθαίνουμε τέτοια ωραία κουτσομπολάκια
Τι ρατσίστρια είν'αυτή ρε??και δεν έφταναν όλα αυτά, η κουαρ άφησε μόνο την ερη να της πιάσει τον κώλο
φασιστόμουτραΤι ρατσίστρια είν'αυτή ρε??
φασιστόμουτρα
άσε ρε μαλάκα τζάμπα η έξοδος. Ούτε ένα κωλαράκι δεν χουφτώσαμεΝα τους πεις πως εμείς οι κομΜΟΥΝΙστές είμαστε της κοινοκτημοσύνης..
άσε ρε μαλάκα τζάμπα η έξοδος. Ούτε ένα κωλαράκι δεν χουφτώσαμε
μαζεμένος είμαι ρεΜαζέψου μωρή.
μαζεμένος είμαι ρε
αν δεν ήμουν θα είχα χουφτώσει
μόνο η γυναίκα μου μου κάθεται ρε αλέκο, ζω μεγάλο δράμαγια πες τι παιχτηκε. δε σου καθησε καμια ελλεεινιδα?
Βρε χαζε βρε χαζε εγω γιατι νομιζεις εκατσα διπλα σου ;) τς τς εσυ ομως χαμπαρι...ανέχεια
και δεν έφταναν όλα αυτά, η κουαρ άφησε μόνο την ερη να της πιάσει τον κώλο
φεμινιστριαΤι ρατσίστρια είν'αυτή ρε??
είναι γνωστό ότι είμαι λίγο μουρόχαβλοςΒρε χαζε βρε χαζε εγω γιατι νομιζεις εκατσα διπλα σου ;) τς τς εσυ ομως χαμπαρι...
και εγω γιαυτο τον εδωσα στην ερι το κοριτσακι μου που μου τον ζητησε με τοσο παθος