pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πφφφ Αντισθένη δες τι συνεργάτες έχεις ρε μαλάκα που όποτε σου ζητάω να με κάνεις mod με γράφεις.Eτσι ρε, πουτσα και βιτσα .Εδω περα δε θα το κανουμε κολοχανειο
Πφφφ Αντισθένη δες τι συνεργάτες έχεις ρε μαλάκα που όποτε σου ζητάω να με κάνεις mod με γράφεις.Eτσι ρε, πουτσα και βιτσα .Εδω περα δε θα το κανουμε κολοχανειο
American bar ο Stauros to kalo paidiκαλο κλαμπακι το εχετε κανει
ειμαι ο νο1 νωντοτυπος0 3λαλούν ποιος είναι?Έχει ίδιο στυλ με Νώντα. Δίνω 10ευρω για να μάθω. *P
δε σε ειπα και ζμπαουγκ!
το[/URL] παρατράβηξες
Ποιο πολυ σε Αβραμης μου κανει εμενα0 3λαλούν ποιος είναι?Έχει ίδιο στυλ με Νώντα. Δίνω 10ευρω για να μάθω. *P
0 3λαλούν ποιος είναι?Έχει ίδιο στυλ με Νώντα. Δίνω 10ευρω για να μάθω. *P
American bar ο Stauros to kalo paidi
αμα σου πω πως γινεται θα το βουλωσεις για κανα τριμηνο?Αυτό είναι ένα από τα δύο πράγματα που δεν ξέρω να κάνω εδώ μέσα.
Το άλλο είναι να βγάζω τον σκασμό.
Ρε μαλάκα τι φλασιά έφαγες με τον Νώντα κ συ,σε πήδηξε αυτός ή ο Μέμος;;;Πρωτον δεν ασχολουμε με ψιλικατζιδικα. Ακου 10 ευρω
Δευτερον (και κυριότερο) προσεξε τι λες για το Νώντα !
θα του δώσω στοιχεία πάραυτα.Φαντάζομαι να σε πω και ΠΑΣΟΚ δηλαδη! ΠΑΟΚ και ΠΑΣΟΚ! Συνδυασμος απειρου καλλους!
θα με ψαχνουν σε κανα χαντακι μετα...
Πρωτον δεν ασχολουμε με ψιλικατζιδικα. Ακου 10 ευρω
Δευτερον (και κυριότερο) προσεξε τι λες για το Νώντα !
Μπέσα,στην αντρική μου τιμή.αμα σου πω πως γινεται θα το βουλωσεις για κανα τριμηνο?
Φαντάζομαι να σε πω και ΠΑΣΟΚ δηλαδη!
ενας γκαιουλας αριστερος, ουτε αντρας ειναι ουτε εχει τιμηΜπέσα,στην αντρική μου τιμή.
μπουααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαααααααΤότε θ'αρχίσω να ποστάρω κοτόπουλα..
την ποιά;Μπέσα,στην αντρική μου τιμή.
μαρουλι σε πηγαμε αρρωστακιTον παίρνετε ομαδικώς.