memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οπως παντα, με αξιοκρατικα κριτηρια δλδα ναι ρε θυμηθηκα. Ε ειχα σταβοξυπνησειΣε περναγα και για χανουμι ( νατσο σκοκο )
![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οπως παντα, με αξιοκρατικα κριτηρια δλδα ναι ρε θυμηθηκα. Ε ειχα σταβοξυπνησειΣε περναγα και για χανουμι ( νατσο σκοκο )
![]()
Χωριάτες....παρακμιακοί...τς τς τς
αλλος κωλοχαρακτηρας αυτός....α ναι ρε θυμηθηκα. Ε ειχα σταβοξυπνησειΣε περναγα και για χανουμι ( νατσο σκοκο )
![]()
Μη φας έχω κ γω χωριά.Καλά καλλιτέχνη.
Σε κανα μήνα που θα δίνεις κώλο (άλλο που δε θες) για 2 μελιτζάνες έλα να μας το ξαναπείς..
εδω και 6 μηνες δινει, και χωρις τις μελιτζανεςΚαλά καλλιτέχνη.
Σε κανα μήνα που θα δίνεις κώλο (άλλο που δε θες) για 2 μελιτζάνες έλα να μας το ξαναπείς..
Ντάξει απολογήθηκες μας έπεισες,πέσε στα γόνατα τώρα φίλα του τα χέρια κ ζήτα του συγγνώμη.
Δεν σε θυμάμαι ρε γμτ...μάλλον μπροστά μου θα σε είχαεδω και 6 μηνες δινει, και χωρις τις μελιτζανες![]()
αλλος κωλοχαρακτηρας αυτός....
πάλι ανάμεσα σε γαμωμάνες (πρωτότυπο για πέρσυ και πλε![]()
![]()
![]()
![]()
)
ο ιπποτης κάνει εκκλίσεις για εγκράτεια.
μια δυό τρεις κάποια στιγμή του ρίχνει ενας κλώνος γαμωμάνες.
έξαλλος ο ιπποτης ποστάρει το εξής αυταρχικό-φασιστικό ποστ
"λοιπόν αρχίζει το καθάρισμα. μετά απο αυτό όποιος συνεχίσει θα γίνει γουόρνντ"
μπουαααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχα
Ντάξει απολογήθηκες μας έπεισες,πέσε στα γόνατα τώρα φίλα του τα χέρια κ ζήτα του συγγνώμη.
ισως να ειχες την ΠαΠια, σε τραινακια εγω δε μπαινωΔεν σε θυμάμαι ρε γμτ...μάλλον μπροστά μου θα σε είχα.
![]()
Ε όχι ρε φίλε..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ..
Το μούσκεψες το βρακάκι σου;;;
Μέχρι τις 18 που θα φύγω ρίξε σύρμα για μπυρόνια..αρχής γενομένης απο τη γιορτη της Μεγαλόχαρης και για 15 ημέρες εκει θα τον βρέχω![]()
σκασε μωρη αρτισταΤο μούσκεψες το βρακάκι σου;;;
γάματα...Εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα δλδ![]()
αλλος κωλοχαρακτηρας αυτός....
πάλι ανάμεσα σε γαμωμάνες (πρωτότυπο για πέρσυ και πλε![]()
![]()
![]()
![]()
)
ο ιπποτης κάνει εκκλίσεις για εγκράτεια.
μια δυό τρεις κάποια στιγμή του ρίχνει ενας κλώνος γαμωμάνες.
έξαλλος ο ιπποτης ποστάρει το εξής αυταρχικό-φασιστικό ποστ
"λοιπόν αρχίζει το καθάρισμα. μετά απο αυτό όποιος συνεχίσει θα γίνει γουόρνντ"
μπουαααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχα
Εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα δλδ![]()
ζηλευεις που κανω παρεα με νωνταδε σε χαλασε