τι αμαρτίες πληρώνω ο οικογενειάρχηςτη λεξη δεν γουσταρει...τη Λ-Ε-Ξ-Η,τοσο απλα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τι αμαρτίες πληρώνω ο οικογενειάρχηςτη λεξη δεν γουσταρει...τη Λ-Ε-Ξ-Η,τοσο απλα
Οι λέξεις έχουν μια σημασία...η σημασία πηγάζει από κάποια γεγονότα.τη λεξη δεν γουσταρει...τη Λ-Ε-Ξ-Η,τοσο απλα
μη το βριζεις ρε,χειροτερευει ετσιοκ είσαι πραγματικά ηλίθιος
δίκιο έχεις, δες τι απάντησε το τραγί, δεν το βάζει κάτωμη το βριζεις ρε,χειροτερευει ετσι![]()
Μπα δεν σκιάζομαι,όταν κανείς πέφτει στην εξύβριση σημαίνει πως έχεις δίκιο,καθώς δεν έχει άλλον τρόπο να καταρρίψει τα επιχειρήματά σου.μη το βριζεις ρε,χειροτερευει ετσι![]()
απ'το ΠΩΣ ερμηνευονται τα γεγονοτα προκυπτει η σημασια της καθε λεξηςΟι λέξεις έχουν μια σημασία...η σημασία πηγάζει από κάποια γεγονότα.![]()
σταμάτα μωρή ταραντούλα, θα σου ρίξω φλιτΜπα δεν σκιάζομαι,όταν κανείς πέφτει στην εξύβριση σημαίνει πως έχεις δίκιο,καθώς δεν έχει άλλον τρόπο να καταρρίψει τα επιχειρήματά σου.![]()
παραιτουμαι φιλαρακιδίκιο έχεις, δες τι απάντησε το τραγί, δεν το βάζει κάτω
Έστω,άρα πώς γίνεται κανείς να σιχαίνεται απλά την λέξη κ όχι τα γεγονότα;;;απ'το ΠΩΣ ερμηνευονται τα γεγονοτα προκυπτει η σημασια της καθε λεξης
δεν γράφει και ο νατσο να συζητήσουμε για την αγαπημένη του μέραπαραιτουμαι φιλαρακι![]()
Άσε τον μικροαστικό εγωισμό σου κ παραδέξου το false σου.σταμάτα μωρή ταραντούλα, θα σου ρίξω φλιτ
Παρασκευούλα ζάχαρη, παρασκευούλα μέλι
το πόσο θα με κλάσεις, καθόλου δεν με μέλλει
Άσε τον μικροαστικό εγωισμό σου κ παραδέξου το false σου.![]()
εμένα ξεκινάει η άδεια μου από σήμεραΜωρή κάργια 9 μέρες είναι.
Πατόκορφα θα σε πάω γαμιώντΑ..
2 ειναι λεμεΜωρή κάργια 9 μέρες είναι.
Πατόκορφα θα σε πάω γαμιώντΑ..
Μου χρωστάς απάντηση.2 ειναι λεμε
να τον αφησεις να σου πιασει το κωλο να του φυγει το απωθημενο![]()
Έστω,άρα πώς γίνεται κανείς να σιχαίνεται απλά την λέξη κ όχι τα γεγονότα;;;
Γεγονός είναι πως για να γίνει κανείς οικογενειάρχης πάει: Γάμος->οικογένεια.
Το κάνατε εγκεφαλικά δηλαδή;;;Λοιπον επειδη λεγονται ανακριβειες θα βαλλω τα πραγματα στην θεση τους. δεν υπηρξε καμμια επαφη μου με την κουαρ τα βγαζετε ολα απο το μυαλο σας![]()
![]()
Το κάνατε εγκεφαλικά δηλαδή;;;
Της έλεγες βρωμόλογα κ φτιάχνονταν;;;