Επισκέπτης
Άσ'τα σάπια.Την ποια? δε ξερω δε πηρα χαμπαρι κατι τετοιο... ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΙΚΡΟ ΤΑ ΠΗΡΑ
Αν δεν ήσουν νεολαίος αλλα ντούντουλο θα έχεζες τα βρακιά σου τώρα..
Άσ'τα σάπια.Την ποια? δε ξερω δε πηρα χαμπαρι κατι τετοιο... ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΙΚΡΟ ΤΑ ΠΗΡΑ
εμεις θελουμε να σκεφτομαστε ευχαριστα πραγματα ..πχ ποιος θα μας τον βαλλει μικρε μου σεβαλιε
ποιο πιπινοειδές ρε με τον καραφλό σπυριάρη;γερος εισαι; δεν εισαι πιπινοειδες ;κακως μου το ειπες αυτο, μου χαλασε η εικονα :S
Καναμε και σεξ........................Η απόγνωση εχει χτυπήσει κοκκινα πάλι, ε;
Ερι-έρι με το μουνι στο χέρι...
ΥΓ: Πάντως θεωρώ πως το σεξ θα σου κάνει καλό. (κάποιος πρέπει να θυσιαστεί βέβαια...)
μεταξυ σας ή ητο παρτουζα;Καναμε και σεξ........................
Την ποια? δε ξερω δε πηρα χαμπαρι κατι τετοιο... ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΙΚΡΟ ΤΑ ΠΗΡΑ
νομιζουν θα γινουν σαν εμενα που στα 46 δειχνω 24.....δεν ξερουν οτι με το γονιδιο που εχουν θα ειναι φαφουτηδες και δεν θα τους σηκωνεται και το εργαλειο σε λιγα χρονια.....Aφού είσαι.
Τι διάολο βιάζεστε να μεγαλώσετε όλοι.
ελα ρε με τον παππού τωρα τον τελειωμένο.Aφού είσαι.
ελα ρε με τον παππού τωρα τον τελειωμένο.
νομιζουν θα γινουν σαν εμενα που στα 46 δειχνω 24.....δεν ξερουν οτι με το γονιδιο που εχουν θα ειναι φαφουτηδες και δεν θα τους σηκωνεται και το εργαλειο σε λιγα χρονια.....
μαν πως μιλας ετσι για τον σταυρο;λιγος σεβασμος στους μοντςελα ρε με τον παππού τωρα τον τελειωμένο.
Aφού είσαι.
θα ναι απο την πολλη τεστοστερονη ρε γυναικα....ντοντ γουορι......ο σεβαλιε εχει καραφλα οου σιτ!
ο σεβαλιε εχει καραφλα οου σιτ!
:o τι ειπες ρε νιανιαρο?
πες του να σε χρεωνει μιση τιμη μαν....αμαρτια ειναι....Εγω ρε παιδια να κουρευτω θελω να παω αυριο ο ανθρωπος...
α - π - ο - κ - λ - ε - ι -ε τ - α- ιθα ναι απο την πολλη τεστοστερονη ρε γυναικα....ντοντ γουορι......
για να κανει παρεα με τον νωντα φαλακρος θα ειναι.......α - π - ο - κ - λ - ε - ι -ε τ - α- ι
εγω αυτο το νικ το εχω στο μυαλο μου ενα γλυκο παιδι δεν παιζει να χει καραφλα..ΤΕΛΟΣ
κοιτα συζυγε.. αν δεν δω δε πιστευωγια να κανει παρεα με τον νωντα φαλακρος θα ειναι.......
κοιτα συζυγε.. αν δεν δω δε πιστευω