erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Καλα του εκαναν. Ειναι παλιοχαρακτηρας που πειραζει αθωα και αγνα τρανς.
σταματα πια να μας καβλωνεις παλιοαλητη
Καλα του εκαναν. Ειναι παλιοχαρακτηρας που πειραζει αθωα και αγνα τρανς.
κορτσαρα??σταματα πια να μας καβλωνεις παλιοαλητη
κορτσαρα??
Θα ειμαι η πιο κοντη χοντρη με καμπουρα που θα μπει στο μαγαζι να ξες... κανω και για σκαμποθα τα πουμε απο κοντα; εχω αρχισει ηδη προπονηση για να μαι φιτ χαχαχχαχαχαχ
Θα ειμαι η πιο κοντη χοντρη με καμπουρα που θα μπει στο μαγαζι να ξες... κανω και για σκαμπο
Εσυ με ξεπερασες μωρηεγω η αξυριστη με το ταγαρι φυσικα... τα πατομπουκαλα τα γενια, τον κωλο σαν την περιμετρο του καταυτζογλειου και σκεμπε αχχαχαχααχαχχαχαχααχα
παντως κι αυτο δεν μου αρεσε....το γουορν ο γουλφακης πχ το φοραγε για εναμιση χρονο ναουμε....το ειχε σαν παρασημο πολεμου......
Ο αγωνας δικαιωθηκε. Το καθεστως ηρε τις απαγορευσεις στα μαχητικα μελη του bou.
Τραβατε τωρα σε κανα μεζεδοπωλειο να εξιστορησετε τους αγωνες σας, υπο τους ηχους Μαχαιριτσα και Θηβαιου.
Θα σας δωθει και επιδομα αντικαθεστωτικου οταν ερθει ο μανταμ Μερκελ στην εξουσια.
εγω η αξυριστη με το ταγαρι φυσικα... τα πατομπουκαλα τα γενια, τον κωλο σαν την περιμετρο του καταυτζογλειου και σκεμπε αχχαχαχααχαχχαχαχααχα
για το μοναδικο που στεναχωριεμαι ειναι που δεν θα ναι ο λακης33 μαζι μας να του δειξω το νεο μου ταγαριΕσυ με ξεπερασες μωρη
Πάλι θα ξεπορτίσεις??
Και μαντεψε ποιος του το βγαλε
εμεις θελουμε να σκεφτομαστε ευχαριστα πραγματα ..πχ ποιος θα μας τον βαλλει μικρε (?) μου σεβαλιε
Υποτροπιαζεις διαρκως με ειρωνικα σχολιακια
Φυλάξου.
Έρχονται οι μπολσεβίκοι..
Θα γαλουμε φοτο μωρη σκασεγια το μοναδικο που στεναχωριεμαι ειναι που δεν θα ναι ο λακης33 μαζι μας να του δειξω το νεο μου ταγαρι
Ω ΝΑΙ!!!εμεις θελουμε να σκεφτομαστε ευχαριστα πραγματα ..πχ ποιος θα μας τον βαλλει μικρε μου σεβαλιε
:o
Μικρο είναι το μάτι σου μορη καρακάξα! Που θα με πεις εμενα μικρο!
Ανήθικα πορνίδια που προκαλούν τη δημόσια αιδώ εδώ..
ποιος θα του το ξαναβαλει ειναι το θεμα......Και μαντεψε ποιος του το βγαλε