pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Mην του μιλάς έτσι ρε...είναι στην ευαίσθητη ηλικία κ πληγώνεται.ναι, παίζω και κιθάρα
βασάνισε το πουλάκι σου τώρα
Σε εμένα μόνο να μιλάς που γουστάρω.
Mην του μιλάς έτσι ρε...είναι στην ευαίσθητη ηλικία κ πληγώνεται.ναι, παίζω και κιθάρα
βασάνισε το πουλάκι σου τώρα
Φπούλη εσύ ξέρεις από Solun κ Istanbul???![]()
Μη φας κ προπαντός μην χύσεις.Ξέρω από εικοσιτετράμηνη θητεία μετά από επιφυλακή-επιστράτευση και μετά δωδεκάμηνο λευκό φύλλο πορείας να είναι σφιχτός ο κωλαρίνος σου.
Εκεί να δεις Ψώλουν και Ειστονκωλ.
Ναι, ξέρει.Μπα; Ξε'ς και τον Αχέροντα;
Εκπλήττομαι...
Ο Ταμτακος τουλαχιστον το εβγαλε το δημοτικοΝαι, ξέρει.
Τον είχαμε διδαχθεί μέχρι τη δ'δημοτικού μου σταματήσαμε το σχολείο..
Ναι, ξέρει.
Τον είχαμε διδαχθεί μέχρι τη δ'δημοτικού μου σταματήσαμε το σχολείο..
Παππου 7 χρονια ερωτας μαζι σου σου προσφερω αυτα τα ανθη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ που ήσουν όλο το πρωί?πω αηδια κατηντησε το θρεντ ηρθε και ο φπ ααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
εσύ που ήσουν όλο το πρωί?![]()
Να μπαίνεις πιο συχνά καύλα μου να μαθαίνουμε τέτοια ωραία κουτσομπολάκιαΗ φωτο του ΣταυροΝταρια51 στο κοτερο με την γυαλιστερη καραφλα ΝΑΑΑΑΑΑ παιζει σε κανα σκληρο? Εστω καμμια περιγραφ απο τοτε που τον μαυρισανε στο ξυλο να γελασουμε λιγο εδω σε αυτο το θρεντ που μας αφηνει να κανουμε οτι θελουμε?
Και για την ιστορια, να πω οτι οι μοντερειτορς εβλεπαν IP, αλλα με τις παπαριες που Νταρια51 που τον εκαναν τσακωτο να το παιζει πουτανα και να ζητα φωτο απο μελη, το σταματησαν αυτο και ο μοντερειτορ που το ανακαλυψε εξοστρακιστηκε απο το σαιτ.
Α,ρε Παραγωγος που του χρειαζεται.
μη ξηγιέσαι έτσιΜαχαιριτσα και Θηβαιου.
μη ξηγιέσαι έτσι
τους πιο σιχαμένους πήγες και είπες
Καλα με συγχωρεις.μη ξηγιέσαι έτσι
τους πιο σιχαμένους πήγες και είπες
συγνωμημένοςΚαλα με συγχωρεις.
Breaking News:
Ο Φιντελ και ο μοσχος ο σητευτος της Β. Κορεας απεστειλαν συγχαρητηρια τηλεγραφηματα,
στα εγγονια του Βελουχιωτη και Ζαχαριαδη.
παντως κι αυτο δεν μου αρεσε....το γουορν ο γουλφακης πχ το φοραγε για εναμιση χρονο ναουμε....το ειχε σαν παρασημο πολεμου......Ο αγωνας δικαιωθηκε. Το καθεστως ηρε τις απαγορευσεις στα μαχητικα μελη του bou.
Ο αγωνας δικαιωθηκε. Το καθεστως ηρε τις απαγορευσεις στα μαχητικα μελη του bou.
ΛΑΘΟΣ ο αγωνας ποτε δεν δικαιώνεται
ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Αλλά το καλό ειναι οτι οι χρυσαλητες μαζευτικαν κάπως και είχαν και μια σοβαρη απωλεια.
Ο ηρωας μοντ Σταυρακης, έπεσε στο πεδίο της τιμής
Επνηγει απο τις ρωχάλες
και κανεις "συντροφος του χρυσαλητης" (πλην μοντ) δεν τον υπερασπιστηκε
(να τον προσταταυσει κατω απο μια ομπρελα - έστω αυτο)
Τωρα κοιματε στα Ηλισια Πεδία![]()
![]()
ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ
αιωνια σου η μνημη αξιομακαρηστε αδελφε ημων![]()
![]()
![]()
παντως κι αυτο δεν μου αρεσε....το γουορν ο γουλφακης πχ το φοραγε για εναμιση χρονο ναουμε....το ειχε σαν παρασημο πολεμου......