loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θές καλοκαιρινή γνωριμιούλα?κουφαλίτσα ελλεινίδα τσάκισες την γραμμή μαζινό των φιλενάδων σου?![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ασε θα παρω τον πεταλουδα!!!
![butterfly-022.gif](http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/butterfly-022.gif)
θές καλοκαιρινή γνωριμιούλα?κουφαλίτσα ελλεινίδα τσάκισες την γραμμή μαζινό των φιλενάδων σου?![]()
ακομα καμμια...(εκτος της βανεσσας αλλα δε πιανεται)
ενεκα συνθηκων...Γιατι δεν πιανεται?
ενεκα συνθηκων...
ειπα ενεκα συνθηκων...Ελα μωρη Πυθια ξηγησου! Μια ερωτηση σου εκανα![]()
ειπα ενεκα συνθηκων...
βρε αντε πιες το χεμο σου...Πολλα ειπες. Πιες και μια γουλια νερο και μετα συνεχιζουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε θα παρω τον πεταλουδα!!!![]()
δελεασε με!!!θές να μας βάλεις να σφαχτούμε για πάρτη σου,ε?μουχρίτσα ελλεεινίδα θα πληρώσεις!
ααααχαχαχαχαχαχαχα...βρε αντε πιες το χεμο σου...
χαμηλος φωτισμος...ικανοποιηθηκες?![]()
βρε αντε πιες το χεμο σου...
χαμηλος φωτισμος...ικανοποιηθηκες?![]()
χαι μπουλινο!!!ααααχαχαχαχαχαχαχα...
Ντρέπεσαι να πεις ότι δουλεύει σε ντελο ωρέ μπιτχαβά...
Μου'μαθες και τον "ένεκα συνθηκών" φλοέρα...
Από μπαχταλέ τι λέει το χαλόν...???
Υ.Γ. την καλησπέρα μου σε όλα τα στράκια και τις τσιούπρες...![]()
χαι μπουλινο!!!
δελεασε με!!!
πες μου κατι ποιητικο!
τι αμαξι εχεις;
τι φκιανς ωρε πασλα να ουμ...μο μαθις κι τ βανεσσα ωρε γκορο...ααααχαχαχαχαχαχαχα...
Ντρέπεσαι να πεις ότι δουλεύει σε ντελο ωρέ μπιτχαβά...
Μου'μαθες και τον "ένεκα συνθηκών" φλοέρα...
Από μπαχταλέ τι λέει το χαλόν...???
Υ.Γ. την καλησπέρα μου σε όλα τα στράκια και τις τσιούπρες...![]()
εγώ δε δελεάζω με υλικά αγαθά,αλλά με το μέγεθος της τσαπού μου.Είμαι ρομαντικός τί να κάνουμε?
Γεια σου Λουκ...χαι μπουλινο!!!
Που τι μάνα μ'????τι φκιανς ωρε πασλα να ουμ...μο μαθις κι τ βανεσσα ωρε γκορο...![]()
![]()
τα τσιτσια τς δεν εινι για σενα ωρε...