Νέα

Ο πιο καβλιάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν έχει smiley με σταυρό και σκόρδα κατά των βρυκολάκων

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Στην Ευρώπη μακράν Ρουμάνες.  Όταν εκπορνεύονται δεν κάνουν αγγαρία, το ζουν, το γουστάρουν, είναι γεννημένες πουτάνες και αυτό το σέβομαι!  Ρουμάνα ίσον εγγύηση για διασκέδαση...  Δεν θα ξεχάσω μια Ρουμάνα σε ένα μασατζήδικο στο Παγκράτι (από αυτά που έκλεισε ο κοντοψώλης εισαγγελέας προ ετών) που πάντα μου έκανε περισσότερες παροχές από όσες είχα πληρώσει και στο τέλος ήθελε να την χύσω και στα βυζιά! gratis!
Γαμιόλη εισαγγελέα...

Επισκέπτης
επ δεν κρινουμε τις δικαστικες αποφασεις 

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
...Ρουμανες....οι καλυτερες.... θυμαμαι απιστευτη ρουμανα σε μασατζιδικο στην αχαρνων ....στο υψος του Αγ. Νικολαου... το εκανε γιατι το αισθανοταν....!!! δυστυχως χαθηκε ενα φεγγαρι....!!!!!

Επισκέπτης
ροθμανεσ και τσεχες πιστευω ειναι απο τα πιο πιτσιλισιμα πουτανιδια!!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Η ποιο καβλιαρα γυναικα που εχω παρει ηταν μια Ουγγαρεζα.
Με ειχε γραψει στο νιμου της κ πηδιοταν για παρτη της. Φοβερη γυναικα. 

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κλείνω προς latin μερία και βρίσκω καβλωτικά τα μελαχρινά τσαχπινοκοντοπούτανα με Μεσογειακό ταμπεραμέντο για ποιοτικό με gfe προεκτάσεις σεξ.
Πολωνέζες κοκκινομάλλες και Ρουμάνες ξανθιές για έκφυλο πισογλέντι και πιτσίλισμα.
Τσέχες (classy) και Ουκρανές (backup).
Πάντως το πιο super-duper (από όλες τις πλευρές) το έχω κάνει με Βενεζουέλα (Θεσσαλονίκη) και Βραζιλιάνα (Βαρκελώνη), το πιο κλασσάτο με Ισπανίδα ΘΕΑ (Βαρκελώνη), το πιο έκφυλο με Ρουμάνα κοντοπούτανο (Χανιά), το πιο proffessional με Γερμανίδα (Αμβούργο). Τις πιο gfe καταστάσεις τις έχω ζήσει με Ουκρανές (Αγ. Πετρούπολη, Λάρνακα, Χανιά, Αλεξανδρούπολη).

Υ.Γ. Καυλιάρη pitsilisti μαζεύω πολεμοφόδια για ηρωική έξοδο μετα πιτσιλίσματος.

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Τσέχες, Ρουμάνες, Ρωσίδες και Ελληνίδες πάνω απο όλα!

Επισκέπτης
σοστοσ ο χιστις!!!ειδικα οι ελλινιδεσ ειναι τα πιο πουτανακια γινεκακια του κοσμου!!!

Επισκέπτης
Ουκρανία, Βενζουέλα, Τσεχία, Ρουμανία και ίσως Γαλλία

Ρε συνάδελφε οι Γαλλίδες είναι μεγάλα μπάζα, μην τρως παπά από τον κινηματογράφο, εγώ όσες γνώρισα όταν ήμουν φοιτητής Αγγλία ήταν όλες ποιό κάτω από τις μέτριες τις δικές μας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε συνάδελφε οι Γαλλίδες είναι μεγάλα μπάζα, μην τρως παπά από τον κινηματογράφο, εγώ όσες γνώρισα όταν ήμουν φοιτητής Αγγλία ήταν όλες ποιό κάτω από τις μέτριες τις δικές μας.

++

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Ισπανίδες.Και οι δικές μας πάντως καλές είναι!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρωσίδες και Τσέχες.

polyoraios

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ελληνίδες κυριολεκτικά και μεταφορικά πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom