Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε τυποι βγηκε το καμενο στο θρεντ του γαυρου και λεει οτι εχει αδικηθει ο οσφπ και δεν δοθηκε φαουλ στον μελμπεργκ.και οτι στο γκολ του κατσουρανη δεν υπηρχε κορνερ,εχει κανεις κανα βιντεο να δουμε αν οντως εχει γινει ετσι;γιατι αν οντως υπαρχει κατι τετοιο,δεν δικαιουται και ο βαζελος να ομιλει.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Tο topic είναι λάθος, παρακαλείται ο αντμιν να το διορθώσει:

[size=14pt]"Ο Ολυμπιακός καταστρέφει είναι το ποδόσφαιρό μας, τηνη κοινωνία μας, τηνη ζωή μας ..."[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Προπαγάνδα 1, περί διαιτησίας: Κάνει φάουλ ο Σίλβα στο Μέλμπεργκ. Ο διαιτητής δίνει κόρνερ από το οποίο προήλθε η φάση του Κατσουράνη.
Και στη φάση της αποβολής του Τοροσίδη, δείτε τι κάνει ο Λέτο. (μετά έκανε και καραγκουνιά και σωριάστηκε)Ο Κατσουράνης τραβάει παρατεταμένα τη φανέλα του Ντουντού. Ο Σίλβα κλωτσάει σε 2 φάσεις τον Μιραλλάς και πιο πριν είχε κάνει φράγμα στον Τζιμπούρ.

Προπαγάνδα 2, περί επεισοδίων: Αυτά που έγιναν ήταν πταίσμα μπροστά σε Ευθυμιάδη, ντου στο ΟΑΚΑ με το Βόλο, αεκ-μπαογκ στο χάντμπολ, επίθεση στον  Ντούσαν στην Καλλιθέα, επεισόδια σε φιλικό του μπαογκ(διορθώστε με στο συγκεκριμένο αν θυμάμαι λάθος), ποτήρι στον Μιραλλάς σε κεκλεισμένων, κομμένα δάχτυλα στο ΟΑΚΑ, αεροβόλα στο μπάσκετ και καφριλίκια γαύρων επίσης στο μπάσκετ. Όλα αυτά -πλην Ευθυμιάδη- τον τελευταίο χρόνο.(μερικά από αυτά λινκ στην υπογραφή μου)

Προπαγάνδα 3, περί συμπεριφοράς: Ντου στα δημοσιογραφικά. Λεωνταρισμοί αγαμίδη στο μαρινάκη 1 μήνα μετά την παραχώρηση του γηπέδου. Για τους Μπόλεκ και Λόλεκ γνωστά...Χαρακτηρισμός των οπαδών του Ολυμπιακού ως "βάρβαρους" από τον Σισσέ. Ξέχασε που κυνηγούσαν τους συμπαίκτες του οι βάζελοι στο ΟΑΚΑ. Ή μάλλον εγώ ξέχασα, τους συμπαίκτες του τους έχει γραμμένους στ'αρχίδια του, με το οποίο προχωράμε στο 4.

Προπαγάνδα 4, περί αποχώρησης του Τσισσέ. Καταρχήν στο καλό και να μας γράφει και καλή τύχη σε πρωτάθλημα της προκοπής όπου θα τον μαρκάρουν και δε θα του δοθούν 7 πέτσινα πέναλτι και άλλα τόσα γκολ δώρο από οφσάιντ ή σκαρφάλωμα πάνω στον αμυντικό για να πιάσει την κεφαλιά. Δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης που πάτησε ποτέ στην Ελλάδα (Ριβάλντο, Τζιοβάννι, Τουρέ οι πιο πρόσφατοι) ούτε καν η μεγαλύτερη μεταγραφή (Τζιοβάννι).
Ο Σισσέ ήθελε να φύγει από το Γενάρη, επειδή στο βάζελο δεν υπάρχει σάλιο και θα παίζει με ακόμα πιο άμπαλους συμπαίκτες του χρόνου.
Αλλά και χρήματα να υπάρχαν, τώρα που βρήκε φόρμα απέναντι σε εύκολους αντιπάλους στην Ελλάδα, ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε σοβαρό πρωτάθλημα, μιας και λόγω των ανατριχιαστικών του τραυματισμών δεν είχε την καριέρα που θα μπορούσε.

ΥΓ: Αναμένουμε δίωξη σε Γκοβού για απρόκλητη επίθεση(ίσως και επικίνδυνη σωματική βλάβη) για την σκαριά που έριξε σε οπαδό που ήταν μέσα, Νίνη & Λέτο για τα καφριλίκια στα αποδυτήρια και το πούλμαν.
[size=12pt]ΥΓ2: Ο αγώνας μας θα είναι ανένδοτος. Αν χρειαστεί θα κάνει απεργία πείνας ο Μαρινάκης και μέχρι το καλοκαίρι (άντε αρχές Φθινοπώρου) θα φέρει αποτέλεσμα. :grin:[/size]
ΥΓ3: Προς τιμήν του Σισσέ, έβαλε φούστα, δείχνοντας πόσο παικταρά θεωρεί το Φουστέραρο και ουσιαστικά τον πρότεινε ως διάδοχό του για το βραβείο του αθλητή της χρονιάς. Και ότι θαύμασε τη γκολάρα του α λα Ρούνεϊ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ετσι μεγαλεφαντε....βαλε τα πραγματα στις σωστες τους διαστασεις.... :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ετσι μεγαλεφαντε....βαλε τα πραγματα στις σωστες τους διαστασεις.... :rockon: :rockon:
Θα ντυθώ και Μουτζαχεντίν στις απόκριες και θα κηρύξω Τζιχάντ!! :rockon:
Μουτζαχεντίν: από τις λέξεις μούτζα και χεντ (κεφάλι), δηλαδή "μούτζα στο κεφάλι" σαν τους Ούρουκ Χάι στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών.
Και τα γκολ στα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΟΑ είναι 118-88 υπέρ μας. Όλο μαζί 11888. Τυχαίο; Δε νομίζω;;;

Lurtz_2.jpg

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Προπαγάνδα 1, περί διαιτησίας: Κάνει φάουλ ο Σίλβα στο Μέλμπεργκ. Ο διαιτητής δίνει κόρνερ από το οποίο προήλθε η φάση του Κατσουράνη.
Και στη φάση της αποβολής του Τοροσίδη, δείτε τι κάνει ο Λέτο. (μετά έκανε και καραγκουνιά και σωριάστηκε)Ο Κατσουράνης τραβάει παρατεταμένα τη φανέλα του Ντουντού. Ο Σίλβα κλωτσάει σε 2 φάσεις τον Μιραλλάς και πιο πριν είχε κάνει φράγμα στον Τζιμπούρ.

Προπαγάνδα 2, περί επεισοδίων: Αυτά που έγιναν ήταν πταίσμα μπροστά σε Ευθυμιάδη, ντου στο ΟΑΚΑ με το Βόλο, αεκ-μπαογκ στο χάντμπολ, επίθεση στον  Ντούσαν στην Καλλιθέα, επεισόδια σε φιλικό του μπαογκ(διορθώστε με στο συγκεκριμένο αν θυμάμαι λάθος), ποτήρι στον Μιραλλάς σε κεκλεισμένων, κομμένα δάχτυλα στο ΟΑΚΑ, αεροβόλα στο μπάσκετ και καφριλίκια γαύρων επίσης στο μπάσκετ. Όλα αυτά -πλην Ευθυμιάδη- τον τελευταίο χρόνο.(μερικά από αυτά λινκ στην υπογραφή μου)

Προπαγάνδα 3, περί συμπεριφοράς: Ντου στα δημοσιογραφικά. Λεωνταρισμοί αγαμίδη στο μαρινάκη 1 μήνα μετά την παραχώρηση του γηπέδου. Για τους Μπόλεκ και Λόλεκ γνωστά...Χαρακτηρισμός των οπαδών του Ολυμπιακού ως "βάρβαρους" από τον Σισσέ. Ξέχασε που κυνηγούσαν τους συμπαίκτες του οι βάζελοι στο ΟΑΚΑ. Ή μάλλον εγώ ξέχασα, τους συμπαίκτες του τους έχει γραμμένους στ'αρχίδια του, με το οποίο προχωράμε στο 4.

Προπαγάνδα 4, περί αποχώρησης του Τσισσέ. Καταρχήν στο καλό και να μας γράφει και καλή τύχη σε πρωτάθλημα της προκοπής όπου θα τον μαρκάρουν και δε θα του δοθούν 7 πέτσινα πέναλτι και άλλα τόσα γκολ δώρο από οφσάιντ ή σκαρφάλωμα πάνω στον αμυντικό για να πιάσει την κεφαλιά. Δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης που πάτησε ποτέ στην Ελλάδα (Ριβάλντο, Τζιοβάννι, Τουρέ οι πιο πρόσφατοι) ούτε καν η μεγαλύτερη μεταγραφή (Τζιοβάννι).
Ο Σισσέ ήθελε να φύγει από το Γενάρη, επειδή στο βάζελο δεν υπάρχει σάλιο και θα παίζει με ακόμα πιο άμπαλους συμπαίκτες του χρόνου.
Αλλά και χρήματα να υπάρχαν, τώρα που βρήκε φόρμα απέναντι σε εύκολους αντιπάλους στην Ελλάδα, ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε σοβαρό πρωτάθλημα, μιας και λόγω των ανατριχιαστικών του τραυματισμών δεν είχε την καριέρα που θα μπορούσε.

ΥΓ: Αναμένουμε δίωξη σε Γκοβού για απρόκλητη επίθεση(ίσως και επικίνδυνη σωματική βλάβη) για την σκαριά που έριξε σε οπαδό που ήταν μέσα, Νίνη & Λέτο για τα καφριλίκια στα αποδυτήρια και το πούλμαν.
[size=12pt]ΥΓ2: Ο αγώνας μας θα είναι ανένδοτος. Αν χρειαστεί θα κάνει απεργία πείνας ο Μαρινάκης και μέχρι το καλοκαίρι (άντε αρχές Φθινοπώρου) θα φέρει αποτέλεσμα. :grin:[/size]
ΥΓ3: Προς τιμήν του Σισσέ, έβαλε φούστα, δείχνοντας πόσο παικταρά θεωρεί το Φουστέραρο και ουσιαστικά τον πρότεινε ως διάδοχό του για το βραβείο του αθλητή της χρονιάς. Και ότι θαύμασε τη γκολάρα του α λα Ρούνεϊ.

συνεχισε να μας διασκευδαζεις  :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
συνεχισε να μας [size=16pt]διασκευδαζεις[/size]  :grin:
Συνέχισε το σχολείο, μπας και το τελειώσεις κάποτε και μάθεις γράμματα.
Σε 4 λέξεις κατάφερες να κάνεις πιο πολλά ορθογραφικά λάθη, απ'ότι εγώ σε 400+.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συνεχισε να μας διασκευδαζεις  :grin:
η πλακα ξερεις ποια ειναι?
κανω επεισοδια?να μας ριξουν κατηγορια
κανεις επεισοδια?ενατξει μωρε μια κακη στιγμη ειναι η φταινε οι αντιεξουσιαστες η μεμονομενο περιστσατκο

παρνω σφυριγμα?παραγκα σαπιλα μποχα βρωμα
παιρνεις σφυριγμα?ζζζζζζζζζζ τιποτα .ααα μερικοι αν μιλησε θα μας απαντησετε με ατακες τυπου κλαψ κλουψ

μιλαει προκλητικα ο προεδρος?να πεθανει να γαμηθει το σπιτι του
ζηταει συγνωμη και ζηταει να βρεθει λυση?εσεις σφυριζετε και κανετε λες και σας συμφερει η ολη κατασταση

μπαινουν οι οπαδοι μου μεσα?να παμε στην ουεφα ρε
μπαινουν οι δικοι σου?ελααα μωρε καημενε με τα παιδια τωρα

κανω λαθος??????????????????????????

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
καλα η φαση που τραβανε την  φανελλα του τορο ειναι καραπεναλταρα...μιλαμε για τον ορισμο της προπαγανδας αυτο το ματς...αφου και εγω ψηθηκα σε καποια φαση και ειπα οτι αδικηθηκανε...φαντασου τωρα για τι προπαγανδα μιλαμε  :grin: :grin: :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
η πλακα ξερεις ποια ειναι?
κανω επεισοδια?να μας ριξουν κατηγορια
κανεις επεισοδια?ενατξει μωρε μια κακη στιγμη ειναι η φταινε οι αντιεξουσιαστες η μεμονομενο περιστσατκο

παρνω σφυριγμα?παραγκα σαπιλα μποχα βρωμα
παιρνεις σφυριγμα?ζζζζζζζζζζ τιποτα .ααα μερικοι αν μιλησε θα μας απαντησετε με ατακες τυπου κλαψ κλουψ

μιλαει προκλητικα ο προεδρος?να πεθανει να γαμηθει το σπιτι του
ζηταει συγνωμη και ζηταει να βρεθει λυση?εσεις σφυριζετε και κανετε λες και σας συμφερει η ολη κατασταση

μπαινουν οι οπαδοι μου μεσα?να παμε στην ουεφα ρε
μπαινουν οι δικοι σου?ελααα μωρε καημενε με τα παιδια τωρα

κανω λαθος??????????????????????????

εχουν χτυπησει ποτε οπαδοι του παναθηναικου αντιπαλους παικτες?εσεις το εχετε κανει 2 φορες οχι μια
την λεξη συγνωμμη δεν την ανεφερε καν στην δηλωση του ο μαρινακης?εχει κανει ποτε προεδρος του παναθηναικου τετοιες δυλωσεις μετα απο ντερμπι?¨σημερα διδαξαμε ηθος"
φετος ο παναθηναικος εχει παιξει 5 παιχνιδια κεκλεισμενων ο ολυμπιακος ουτε ενα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εχουν χτυπησει ποτε οπαδοι του παναθηναικου αντιπαλους παικτες?εσεις το εχετε κανει 2 φορες οχι μια
την λεξη συγνωμμη δεν την ανεφερε καν στην δηλωση του ο μαρινακης?εχει κανει ποτε προεδρος του παναθηναικου τετοιες δυλωσεις μετα απο ντερμπι?¨σημερα διδαξαμε ηθος"
Είπαμε είσαι εκ των 7 μαλάκων* του bourdela. Δε χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις σε κάθε ποστ.
Πέρα από το ότι έχετε κάνει 2 φορές ντου να δείρετε τους δικούς σας, την πέσατε σε Οκκά-Ζεβλάκοβ.
Έχετε πολύ γέλιο όταν τονίζετε το αν έχετε δείρει ποτέ αντίπαλους παίκτες! :2funny: :2funny:

assets_LARGE_t_1041_343190__type11487.jpg

*Θαλής ο Μιλήσιος, μάστερ ο Κωνσταντινουπολίτης, παλέρμο ο Θεσσαλονιγκεϋς,
κόμπε ο Αμαρουσιώτης, δημήτρης_ο_τα_πινει_ολα,
vlachodeutsch o Σερραίος, gastr ο Κορίνθιος.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το πρωταθλημα αρχισε φετος?
δηλαδη αμα σου πω περυσι οτι δεν ειχες κοκκινη και πεναλτι σε βαρος σου?
βια για σενα ειναι να κυνηγας να δειρεις αντιπαλους η γενικα οταν κυνηγας να δειρεις οποιονδηποτε?
ναι η συγνωμη δεν υποθηκε σαν λεξη αλλα αυτο δεν εννοουσε ???
οχι δεν εχει πει προεδρος σου αυτα .εχει πει οτι ειδε ενα πεναλτι το οποιο μονο εκεινος και ο διαιτητης το ειδε.

αλλα εγω εχω την ευτυξια να πω οτι υπαρχουν ενα σωρο μαλακες στην ομαδα μου που θα ηθελα να φυγουν
εσυ ομως τα της βιας της ομαδας μου τα κρινεις ενω της δικης σου τα επικροτεις!!!

κατι δε παει καλα μαν

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλα η φαση που τραβανε την  φανελλα του τορο ειναι καραπεναλταρα...μιλαμε για τον ορισμο της προπαγανδας αυτο το ματς...αφου και εγω ψηθηκα σε καποια φαση και ειπα οτι αδικηθηκανε...φαντασου τωρα για τι προπαγανδα μιλαμε  :grin: :grin: :grin:
Αν πιάσανε εσένα ρε Χρηστίδη να μην είσαι έστω και για μια στιγμή σε εγρήγορση,
φαντάσου τον υπόλοιπο κόσμο, είτε γαύρους είτε αντι-ολυμπιακούς.
Γι'αυτό ο αγώνας μας θα είναι ανέκδοτος ανένδοτος! :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Αν πιάσανε εσένα ρε Χρηστίδη να μην είσαι έστω και για μια στιγμή σε εγρήγορση,
φαντάσου τον υπόλοιπο κόσμο, είτε γαύρους είτε αντι-ολυμπιακούς.
Γι'αυτό ο αγώνας μας θα είναι ανέκδοτος ανένδοτος! :rockon:
ελα ρε...ανθρωπος ειμαι και εγω...μασησα...το ομολογω...αφου τετοια πλυση εγκεφαλου δεν εχει ξαναγινει  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εκει στο μεγκα κανουν επαγγελματικη δουλεια....χρονια στα μπετα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom