Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαλωστε καποιος με τον 5χρονο γιατι βαριεμαι

Ναι ρε μεγαλε εσυ...

Πρωτον φιλε ειμαι σχεδον 30 χρονων,δευτερον σε τι απο αυτα που λεω εχω αδικο?

Το παλικαρι ειπε δεν εχει χτυπησει ποτε οπαδος παιχτη του ολυμπιακου,και λεει μαλακιες και του το εδειξα,και οταν του το εδειξα αρχισε τα νεωπα γιατι πολυ απλα δεν ειχε κατι αλλο να πει!

Και οσο για το δευτερο κομματι,2 χρονια που το διαβαζω το site δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω καποιον που εχει πολλα ποστ να λεει σε καποιον αλλον με λιγα νεωπα και αλλα τετοια,και ειναι μεγαλη μαλακια και μου την δινει στα νευρα!Πρωτη φορα το κανουν σε μενα αλλα με εκνευριζε και οταν το εβλεπα να το κανουν σε αλλα παιδια εδω μεσα!
Δεν ηρθα να την πω σε κανεναν για πουτανες γιατι πολυ απλα μια φορα εχω παει την τελευταια 5ετια και αυτο απο σποντα επειδη περναγα εξω απο μαγαζι που δουλευε η Πενυ και ημουν περιεργος με οσα ειχα διαβασει εδω μεσα,δεν ξερω και πολλα ,δεν λεω και πολλα.
Δεν ανεχομαι ομως να μου λενε βουλωσε το εσυ επειδη δεν εχεις πολλα ποστ σε ενα θεμα ειδικα που δεν εχει σημασια αυτο,και ακομα περισσοτερο οταν ο αλλος εχει αδικο!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε μεγαλε εσυ...

Το παλικαρι ειπε δεν εχει χτυπησει ποτε οπαδος παιχτη του ολυμπιακου,και λεει μαλακιες και του το εδειξα,και οταν του το εδειξα αρχισε τα νεωπα γιατι πολυ απλα δεν ειχε κατι αλλο να πει!

Και οσο για το δευτερο κομματι,2 χρονια που το διαβαζω το site δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω καποιον που εχει πολλα ποστ να λεει σε καποιον αλλον με λιγα νεωπα και αλλα τετοια,και ειναι μεγαλη μαλακια και μου την δινει στα νευρα!Πρωτη φορα το κανουν σε μενα αλλα με εκνευριζε και οταν το εβλεπα να το κανουν σε αλλα παιδια εδω μεσα!
Δεν ηρθα να την πω σε κανεναν για πουτανες γιατι πολυ απλα μια φορα εχω παει την τελευταια 5ετια και αυτο απο σποντα επειδη περναγα εξω απο μαγαζι που δουλευε η Πενυ και ημουν περιεργος με οσα ειχα διαβασει εδω μεσα,δεν ξερω και πολλα ,δεν λεω και πολλα.
Δεν ανεχομαι ομως να μου λενε βουλωσε το εσυ επειδη δεν εχεις πολλα ποστ σε ενα θεμα ειδικα που δεν εχει σημασια αυτο,και ακομα περισσοτερο οταν ο αλλος εχει αδικο!

καλυτερα να τον βρισεις παρα να μιλας ετσι με τετοια επιχειρηματα
προτιμω τα μπινελικια :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε μεγαλε εσυ...

θες να σου πω που λες μαλακίες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αιγίδα ρίξε μια ματιά στις διώξεις.....
μέχρι και ο Αρειος πάγος μπήκε στο παίγνιο....
πες μου κλάψε πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
πες μου κλάψε πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

παψε μωρη λουγκρα και εσυ...!
κανεις δεν μπορει να τα βαλει με το 50% του ελληνικου λαου!
αίντε!

xxonetos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Eπίσης ο Oλυμπιακός είναι υπεύθυνος για το ΔΝΤ,το φενομενο του θερμοκυπίου,της παγοσμιοπίησης,του ρατσισμού,για τον ιό του ΑΙΔΣ,του Ν11,του καρκίνου,της αντρικής ανικανότητας,της πρόωρης εξπερματωσης,της αυξήσεις του ΦΠΑ,της πτώσης του χρηματιστηρίου,τους σισμούς,τις πλημιρες,την πίνα,για τα γεγονότα στην Αίγυπτο...και τέλος γιατί εδώ και χρόνια δεν μου κάθετε μια πιτσιρικά που έξω βάλει στο μάτι!!!!

Terrell Davis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Μήπως είναι bot; Σαν λαμπτήρας πυρακτώσεως σκέφτεται... ;)
warnban.gif
 [/color[/URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παψε μωρη λουγκρα και εσυ...!
κανεις δεν μπορει να τα βαλει με το 50% του ελληνικου λαου!
αίντε!

τι μαλάκας είσαι....
εδώ τα χει βάλει ο γαπ με το 70.......
κλάαααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πουστάκια τελειώσαν τα παραμύθια ένθεν κακείθεν.
ο καιρός γαρ εγγύς.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα έκτροπα του ντέρμπι

Τη διενέργεια έρευνας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των “αιωνίων”, το Σάββατο (19/02), ζήτησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο αντισαγγελές του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ζήτησε ειδικότερα, την έρευνα για τα επεισόδια του αγώνα της “ντροπής” να την αναλάβει αυτοπροσώπως εισαγγελέας.

Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση φεύγει πια από την αρμοδιότητα της Αστυνομίας και αναλαμβάνει δικαστικός λειτουργός.

Ακόμη, ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε όλα τα αμοντάριστα πλάνα, να ληφθούν αναφορές από τους παριστάμενους στο γήπεδο εισαγγελείς, αλλά και καταθέσεις από παράγοντες του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και να ερευνηθεί ο τρόπος εισαγωγήςτων καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πρωί της Τρίτης (22/02), ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Π. Μπιτσαξής, προειδοποίησε τη Σούπερλιγκα, για “κλείσιμο της στρόφιγγας” των χρηματοδοτήσεων, σε περίπτωση που συνεχιστούν τα φαινόμενα βίας.

“Η Σούπερλιγκα δεν είναι σε θέση να διοργανώνει πρωταθλήματα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Ο κανονισμός είναι ανεπαρκέστατος”, τόνισε όσον αφορά στην είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπογράμμισε πως “θα έπρεπε να υπάρχει ποινή μηδενισμού της ομάδας. Ζητάμε την τροποποίηση κανονισμών της ΕΠΟ ως προς αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
πουστάκια τελειώσαν τα παραμύθια ένθεν κακείθεν.
ο καιρός γαρ εγγύς.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα έκτροπα του ντέρμπι

Τη διενέργεια έρευνας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των “αιωνίων”, το Σάββατο (19/02), ζήτησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο αντισαγγελές του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ζήτησε ειδικότερα, την έρευνα για τα επεισόδια του αγώνα της “ντροπής” να την αναλάβει αυτοπροσώπως εισαγγελέας.

Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση φεύγει πια από την αρμοδιότητα της Αστυνομίας και αναλαμβάνει δικαστικός λειτουργός.

Ακόμη, ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε όλα τα αμοντάριστα πλάνα, να ληφθούν αναφορές από τους παριστάμενους στο γήπεδο εισαγγελείς, αλλά και καταθέσεις από παράγοντες του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και να ερευνηθεί ο τρόπος εισαγωγήςτων καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πρωί της Τρίτης (22/02), ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Π. Μπιτσαξής, προειδοποίησε τη Σούπερλιγκα, για “κλείσιμο της στρόφιγγας” των χρηματοδοτήσεων, σε περίπτωση που συνεχιστούν τα φαινόμενα βίας.

“Η Σούπερλιγκα δεν είναι σε θέση να διοργανώνει πρωταθλήματα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Ο κανονισμός είναι ανεπαρκέστατος”, τόνισε όσον αφορά στην είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπογράμμισε πως “θα έπρεπε να υπάρχει ποινή μηδενισμού της ομάδας. Ζητάμε την τροποποίηση κανονισμών της ΕΠΟ ως προς αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Ειναι ο αδερφος του θαναση κανελοπουλου πρωην προεδρου της επαε. για να δουμε τι σκατα θα κανουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειναι ο αδερφος του θαναση κανελοπουλου πρωην προεδρου της επαε. για να δουμε τι σκατα θα κανουν
δεν έχουν τύχη. η δημοσιότητα και το κοινό περί δικαίου αισθημα είναι ασφυκτικά.
το ίδιο νόμιζαν και οι κορκονέες ότι θα τη σκαπουλάρουν όπως όλοι οι προηγούμενοι.

απλά λυπάμαι γιατί έχω αμφιβολίες εάν ο Μαρινάκης είχε γνώση όσων συνέβησαν μετά την είσοδο δλδ εάν είχε με το τέλος πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια.
Γενικά νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να θεωρήσει ότι με νίκη στο 92 και με τέτοιο τρόπο υπήρχε περίπτωση να γίνιυν αυτά που επακολούθησαν.
ούτε γω θα το πίστευα εάν μου το λεγαν ότι ο γάβρος κέρδισε και μπούκαραν και πλάκωναν βαζέλια.
αμα δεν το δεις ΔΕΝ το πιστεύεις.
από την άλλη από μια μαλακία που δεν περιμένουν έχουν πέσει στη φάκα άλλοι κι άλλοι μάγκες. Ο Ξηρός πχ σε τέτοια περίπτωση ανήκει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Ηθικολογοι του κωλου.

:thumbsup:

Eτσι φιλε! σε μια χωρα του κώλου η υποκρισία και ο φαρισαισμός περισέυει....
τίποτα δεν προκειται να γίνει!
ο περσόνας νομιζει οτι βρίσκεται στην Αγγλία ή την Γερμανια, εχει παθει συγχυση και αποπροσανατολισμό!!.
θα τον επαναφερω εγώ... :zfuck:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τα επεισοδια ηταν προβοκατσια βαζελων...
Ειχαν παρεισφρησει στο Καραισκακη και ειχαν ρητη εντολη,αν ο βαζελος χασει,να δημιουργησουν επεισοδια.
Μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο,δηθεν για να πανηγυρισουν οπως οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου και σε ανυποπτο χρονο,αρχισαν τα κλωτσιδια στους παικτες τους...
Τη συνεχεια τη ξερετε...Η δυναμικη του "οχλου",οδηγησε στα γνωστα πεπραγμενα...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΜΕ

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο Ολυμπιακός το μόνο που είμαι σίγουρος ότι έχει καταστρέψει είναι Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ!
:s&m_1:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom