Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγώ δε συμψήφισα τίποτα. Όσες αγωνιστικές έφαγε ο βάζελος για τα πανομοιότυπα
επεισόδια με το Βόλο, τόσες να φάμε και εμείς. Σου φαίνεται δίκαιο, ναι ή όχι;

Και κλήση σε απολογία, αν όχι ποινική δίωξη,
στο Γκοβού που έριξε απρόκλητα πισώπλατη σκαριά σε οπαδό.
Λαθος το θετεις.
Δεν ειναι λογικη "τοσα εφαγε ο βαζελος, τοσα να φαω κι εγω".
Εγω λεω "κακως εφαγε τοσα ο βαζελος, κακως θα φας τοσα κι εσυ".
Μετρο συγκρισης ειναι το δικαιο, οχι το ποσο παρανομησε ο διπλανος σου.
Ειναι σαν να παει ενας κλεφτης στο δικαστηριο και να πει "δεν δεχομαι να μου βαλετε πανω απο 5 μηνες φυλακη, γιατι σε εναν γνωστο μου κλεφτη τοσο βαλατε".
Για τον γκοβου συμφωνουμε οτι αρμοζει εξοντωτικη τιμωρια.
Στην Αγγλια βεβαια ο Καντονα ειχε φαει αρκετους μηνες τιμωρια νομιζω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγώ δε συμψήφισα τίποτα. Όσες αγωνιστικές έφαγε ο βάζελος για τα πανομοιότυπα
επεισόδια με το Βόλο, τόσες να φάμε και εμείς. Σου φαίνεται δίκαιο, ναι ή όχι;

Και κλήση σε απολογία, αν όχι ποινική δίωξη,
στο Γκοβού που έριξε απρόκλητα πισώπλατη σκαριά σε οπαδό.
τελειωσε το θεμα με τον βαζελο...δεν καλουνε κανενα σε απολογια...καλουνε αυτον που αμυνθηκε (μαρινακη) και οχι αυτον που επιτεθηκε...
και εξηγουμαι...
οταν κατεβαινεις απο το πουλμαν για να δειρεις επιτιθεσαι...σωστα;;;
οταβ εισαι στην αιθουσα αντιντοπιγκ και ερχονται και σου βαρανε τις πορτε και σου λενε βγες να σε γαμισω αμυνεσαι...σωστα;; ;) ;) ;)

georgemits10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στα 23 είμαι..Όταν ακούω βλακείες με βλακείες θα απαντώ!!Πως να απαντήσω σε θέμα με τιτλο ότι ο Ολυμπαικός καταστρέφει το ποδόσφαιρο την κοινωνία και τη ζωή;;Ο ΠΑΟ δηλαδή είναι το φτωχό και τιμιο σωματείο;;Ο ΠΑΟ δηλαδή τι είναι ομάδα του στυλ η απόδραση των 11 που τους ρίχνουν μπυνιές και κλωτσιές και όμως εκείνοι στο ύψος τους;

Αφήστε τις μαλακίες και πείτε κάτι σοβαρό

Φιλέ μου επειδή και εγώ βρίσκομαι κοντά στην ηλικία σου αλλά έχω κάτσει και το έχω ψάξει λίγο το ζήτημα
1ον όταν ο παναθηναϊκός είχε την κυριαρχία στη Ελλάδα δεκαετία ’80 ,‘90
(το επαγγελματικό πρωτάθλημα ξεκίνησε το ’77) ο παναθηναϊκός μέχρι το ‘96
Είχε πάρει 6 πρωταθλήματα ο ολυμπιακός 5 και 4 η ΑΕΚ….
Ακόμα είχαν πάρει πρωταθλήματα παοκ και Λάρισα
2ον όσο ο ολυμπιακός είναι δυνάστης του ελληνικού πρωταθλήματος δηλαδή ’96 μέχρι σήμερα έχει 14 και μόλις 2 ο παναθηναϊκός εκ τον οποίον το ένα το θεωρείτε και κλεμμένο….
Πως μπορείς λιπών να λες εσύ και οι υπόλοιποι φίλαθλοι άλλον ομάδων πως και ο παναθηναϊκός έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ως εδώ…πως γίνετε ο παναθηναϊκός να ευνόητε απ’ τους διαιτητές και πάντα το πρωτάθλημα να το παίρνει ο ολυμπιακός?????
Όταν λιπών φίλοι μου ολυμπιακοί μάθετε πώς σε κάθε αθλημα εκτος απ την νικη υπαρχει και η ητα πους σας ποναει παρά πολύ τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ανθήσει…δεν γίνετε να κερδίζετε συνεχεία sorry που το λέω αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οταν ο νικοπολιδης εριξε καρετια στον παοκτζη ηταν μαγκας ο γκοβου ειναι αλητης!
με το βολο δεν νομιζω να χτυπηθηκε κανενας παικτης ουτε να υπηρξε και κανενα κρουσμα ρατσισμου στο γηπεδο
ρε συ τι θα πει απογονος;;;θα μου πεις;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Φιλέ μου επειδή και εγώ βρίσκομαι κοντά στην ηλικία σου αλλά έχω κάτσει και το έχω ψάξει λίγο το ζήτημα
1ον όταν ο παναθηναϊκός είχε την κυριαρχία στη Ελλάδα δεκαετία ’80 ,‘90
(το επαγγελματικό πρωτάθλημα ξεκίνησε το ’77) ο παναθηναϊκός μέχρι το ‘96
Είχε πάρει 6 πρωταθλήματα ο ολυμπιακός 5 και 4 η ΑΕΚ….
Ακόμα είχαν πάρει πρωταθλήματα παοκ και Λάρισα
2ον όσο ο ολυμπιακός είναι δυνάστης του ελληνικού πρωταθλήματος δηλαδή ’96 μέχρι σήμερα έχει 14 και μόλις 2 ο παναθηναϊκός εκ τον οποίον το ένα το θεωρείτε και κλεμμένο….
Πως μπορείς λιπών να λες εσύ και οι υπόλοιποι φίλαθλοι άλλον ομάδων πως και ο παναθηναϊκός έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ως εδώ…πως γίνετε ο παναθηναϊκός να ευνόητε απ’ τους διαιτητές και πάντα το πρωτάθλημα να το παίρνει ο ολυμπιακός?????
Όταν λιπών φίλοι μου ολυμπιακοί μάθετε πώς σε κάθε αθλημα εκτος απ την νικη υπαρχει και η ητα πους σας ποναει παρά πολύ τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ανθήσει…δεν γίνετε να κερδίζετε συνεχεία sorry που το λέω αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις!!!!

Ωπα, ωπα. Το επαγγελματικο πρωταθλημα ξεκινησε το 1981.
Το Πρωταθλημα α εθνικης ξεκινησε το 1959.
Ειναι αληθεια οτι την εικοσαετια 1960-1980 ο ολυμπιακος ειχε παρει μονο 5 πρωταθληματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οταν ο νικοπολιδης εριξε καρετια στον παοκτζη ηταν μαγκας ο γκοβου ειναι αλητης!
με το βολο δεν νομιζω να χτυπηθηκε κανενας παικτης ουτε να υπηρξε και κανενα κρουσμα ρατσισμου στο γηπεδο

Συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Ο Νικοπολιδης αμυνθηκε, και πολυ καλα εκανε, ενω τον Γκοβου δεν τον πειραξε κανενας πριν κλωτσησει τον οπαδο.
Με τον Βολο δεν χτυπησατε κανεναν, γιατι απλα δεν προλαβατε.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ρε συ τι θα πει απογονος;;;θα μου πεις;;;;
URL]]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking:

Ο Νικοπολίδης ήταν σε νόμιμη άμυνα καθώς το πρεζόνι τον κυνηγούσε 50 μέτρα πριν τις αρπάξει.
Και αν πρόσεξες ο Νικοπολίδης κάνει άλμα προς τα πίσω και ο πρέζονας με τη φόρα που έχει πέφτει στο πόδι του.
Αυτό που λέμε "πάρε φόρα και έλα να μου κλάσεις τ'αρχίδια".

Ο Γκοβού ρίχνει ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ και πισώπλατα σκαριά σε οπαδό.
Ο οπαδός λοιπόν θα μπορούσε να αμυνθεί απέναντι στον Γκοβού και να ανατποδώσει.

Κρούσματα ρατσισμού δυστυχώς υπάρχουν και κατά ΕΛΛΗΝΩΝ, βλ με Σχορτσιανίτη στο ΟΑΚΑ.
Εγώ είμαι κατά, πρέπει να είμαι και ο μοναδικός οπαδός στην Ελλάδα που σιχαίνεται να αποκαλούν τον Τζιμπούρ "τρομοκράτη".

georgemits10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ωπα, ωπα. Το επαγγελματικο πρωταθλημα ξεκινησε το 1981.
Το Πρωταθλημα α εθνικης ξεκινησε το 1959.
Ειναι αληθεια οτι την εικοσαετια 1960-1980 ο ολυμπιακος ειχε παρει μονο 5 πρωταθληματα.

sorry 79 ηθελα να πω
link
www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=102]http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=102[/url]

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
τελειωσε το θεμα με τον βαζελο...δεν καλουνε κανενα σε απολογια...καλουνε αυτον που αμυνθηκε (μαρινακη) και οχι αυτον που επιτεθηκε...
και εξηγουμαι...
οταν κατεβαινεις απο το πουλμαν για να δειρεις επιτιθεσαι...σωστα;;;
οταβ εισαι στην αιθουσα αντιντοπιγκ και ερχονται και σου βαρανε τις πορτε και σου λενε βγες να σε γαμισω αμυνεσαι...σωστα;; ;) ;) ;)
Αναλυτικά, η δίωξη που άσκησε ο κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκης σε βάρος του προέδρου της αυτής και της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Εγκαλούνται πειθαρχικά, διότι, στον Πειραιά, στις 19-2-2011, ο πρώτος τούτων, Ευάγγελος Μαρινάκης πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αφενός μεν, δεν ετήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το καταστατικό, τους κανονισμούς, τις οδηγίες και εγκυκλίους της ΕΠΟ, αφετέρου δε, δεν επροστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου, ως είχε υποχρέωση, αλλά το εδυσφήμησε με ενέργειες και πράξεις που δημιουργούν στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα.

Ειδικότερα, κατά τον ανωτέρω τόπο και χρόνο, μετά τη λήξη του αγώνα της εγκαλουμένης ομάδας (της οποίας είναι πρόεδρος) με την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο στάδιο Καραϊσκάκη, αφενός μεν, μετέβη στον χώρο των αποδυτηρίων και συνεπικουρούμενος από φίλα προσκείμενα προς αυτόν άτομα, επετέθη φραστικώς και υβριστικώς, και με απειλητικές διαθέσεις κατά ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και ιδιαίτερα κατά των Σωτ. Νίνη, τον οποίον έσπρωξε βιαίως, του Σισέ και του Τζόρβα, στον οποίον μάλιστα είπε «Τζόρβα, φύγε

από εδώ, εμείς απόψε σας γαμήσαμε», αφετέρου δε, δημόσια, δηλ. παρουσία πολλών τρίτων προσώπων, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφων, που δημοσίευσαν τις σχετικές δηλώσεις, απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τζιμπρίλ Σισέ του είπε: «Δεν πειράζει Τζιμπρίλ. Θα τα πούμε του χρόνου πάλι. Σήμερα σας πηδήξαμε, σας γαμήσαμε…». Προς δε, με δηλώσεις που έκανε στον Τύπο και τις οποίες εδημοσίευσαν οι εφημερίδες, αναφερόμενος κατά τρόπο ειρωνικό και προσβλητικό για τον ως άνω ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ εδήλωσε και τα εξής: «Αν θέλει να φύγει ο κ. Σισέ χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει». Οι πράξεις δε αυτές του εγκαλουμένου ενέχουν ιδιαίτερη απαξία, δοθέντος ότι ούτος τυγχάνει και πρόεδρος της Super League.

Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 5, 13, 14 παρ. 2, 3 και 4 εδ. ζ’ και άρθρο 26 παρ. 1, 2, 3 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.»

μιλαμε για τρελη αμυνα  :2funny: :2funny:

πες και τπτ για την μολοτοφ ρε μαγκα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

georgemits10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
:jerking: :jerking: :jerking:

Ο Νικοπολίδης ήταν σε νόμιμη άμυνα καθώς το πρεζόνι τον κυνηγούσε 50 μέτρα πριν τις αρπάξει.
Και αν πρόσεξες ο Νικοπολίδης κάνει άλμα προς τα πίσω και ο πρέζονας με τη φόρα που έχει πέφτει στο πόδι του.
Αυτό που λέμε "πάρε φόρα και έλα να μου κλάσεις τ'αρχίδια".

Ο Γκοβού ρίχνει ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ και πισώπλατα σκαριά σε οπαδό.
Ο οπαδός λοιπόν θα μπορούσε να αμυνθεί απέναντι στον Γκοβού και να ανατποδώσει.

Κρούσματα ρατσισμού δυστυχώς υπάρχουν και κατά ΕΛΛΗΝΩΝ, βλ με Σχορτσιανίτη στο ΟΑΚΑ.
Εγώ είμαι κατά, πρέπει να είμαι και ο μοναδικός οπαδός στην Ελλάδα που σιχαίνεται να αποκαλούν τον Τζιμπούρ "τρομοκράτη".
για το χρωμα μου το ποτε ποτε δεν εβρισε κανεις τον σχορτσιανιτη ποτε!
οταν εχεις τετοια ενταση μετα το τελος ενος ντερμπι και βλεπεις 300 ατομα να προσπαθουν και ορισμενοι να το καταφερνουν να χτυπανε συμπαικτες σου ε οχι δεν θα καθεσε να κοιτας βαρας οπου βρεις ειτε αριστερα ειτε δεξια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ασε φίλε μου είναι μέσα ο alex που ξέρει τίς ημερομηνίες από έξω και ανακατοτά την έβαψες αν κάνεις λάθος  :2funny:
Είναι ημι-αυτιστικός;;; :2funny: :2funny:
Ή όπως εγώ είμαι "Grammar Nazi", αυτός είναι "Date Nazi";;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
για το χρωμα μου το ποτε ποτε δεν εβρισε κανεις τον σχορτσιανιτη ποτε!
Δε βγάζει νόημα η πρόταση, αλλά υποθέτω ότι εννοείς πως δεν
έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς λόγω του χρώματός του, σωστά;

Έκαναν ήχους μαϊμούδων στο ΟΑΚΑ. Μετά άρχισαν και τα εμετικά συνθήματα για τη μάνα του.
Μπατίστ και Νίκολας πως λες να ένοιωσαν εκείνη τη στιγμή...;

Αν βρω το βίντεο, θα το ανεβάσω.

georgemits10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Με τις ημερομηνιες εχω οντως ψυχωση, θυμαμαι τα παντα.

EΠAΓΓEΛMATΙKO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1979-80
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1980-81
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1981-82
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1982-83
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1983-84
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1984-85
ΠΑΟΚ

1985-86
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1986-87
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1987-88
ΛΑΡΙΣΑ

1988-89
ΑΕΚ

1989-90
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1990-91
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1991-92
ΑΕΚ

1992-93
ΑΕΚ

1993-94
ΑΕΚ

1994-95
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1995-96
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1996-97
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1997-98
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1998-99
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1999-00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2000-01
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2001-02
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2002-03
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2003-04
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2004-05
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2005-06
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2006-07
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2007-08
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2008-09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2009-10
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ρε μιλαμε για το απολυτο ξεβρακωμα και μιλανε τα προβατα?τα γαμησαμε αγωνιστικα,μας επαιξε 90/10 ο πουστης ο καλοπουλος και μιλανε ακομα?.οποιος βρει αναλογο ακυρωθεν γκολ με 4 καλυπτομενους απο οποιοδηποτε πρωταθλημα θα τον παραδεχτω.
ασε τις φαπες που φαγανε εξω αλλα ειδικα μεσα απο τη φυσουνα.πηγε ο σεμπα και εψαχνε τον τοροβλαχο και ειχε κρυφτει μεσα στις ντουλαπες ο κουραδομαγκας ο λεκες της κοινωνιας.και βγηκανε μπροστα οι μπραβοι του δυσλεκτου να καθαρισουν.
ΡΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΑΣ.
σε ολο το β ημιχρονο ενα ουουουου ακουγοταν απο ενα μικροφωνο ρεεεεεε.
για αυτα που ειπε ο μωραλης περι ριζουπολης θα μιλησει κανεις απο σας?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ???ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ.1000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom