Νέα

Ο Πάγκαλος έχει κάποιο δίκιο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε τι σκοπευουν οι δηλωσεις Παγκαλου?

• Να κανει αριστερο ανοιγμα προς το Συριζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να προσφερει ατου στους Αμερικανους

Ψήφοι: 6 14,0%
  • Τιποτα, οι γνωστες μαλακιες του ..

Ψήφοι: 37 86,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
>:(

Συνημμένα

• 547911_10151000134178753_1221775446_n.jpg
    547911_10151000134178753_1221775446_n.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 13

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αυτό με το πετρέλαιο που έγραψες το έγραψες για να υποστηρίξεις το 90% φορολογίας εισοδήματος ! Μη πας να τη γλυτώσεις τώρα!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ 90%

Ένα ακραίο αλλά απλό παράδειγμα του πόσο απαράδεκτη είναι η φορολογική επιβάρυνση στη χώρα μας.
Από τα 1,75 (περίπου) ευρώ που πληρώνουμε το λίτρο βενζίνας, τα 0,45 πάνε: Στον Άραβα + το τάνκερ + το διυλιστήριο + το βυτίο + το πρατήριο και τα υπόλοιπα (1,30 περίπου) πάνε στο δημόσιο.

Έστω λοιπόν ότι είμαι ένας υδραυλικός, ή ηλεκτρολόγος, ή γιατρός (αναφέρομαι στις «φοροδιαφεύγουσες» κατηγορίες) αλλά τα κάνω όλα με το σταυρό στο χέρι. Δεν κρύβω τίποτα, τα κόβω όλα αποδείξεις και πληρώνω όλες τις επιβαρύνσεις και φόρους.
Με φωνάζεις σπίτι σου:
«Η βρύση στάζει».
«Μάλιστα, 100 ευρώ, και ΦΠΑ, σύνολο 123 ευρώ».
«Εν τάξει, προχώρα»
(Θα μπορύσε να είναι και επίσκεψη γιατρού. Έξοδα μηδέν (το πετσάκι της βρύσης κάνει 0,05).
Πληρώνεις 123.
Τα παίρνω, και αμέσως δίνω τα 23 στο δημόσιο.
Στο τέλος του χρόνου, τα δηλώνω.
Φόρος 45% = 45 ευρώ.
Μου μένουν για ξόδεμα τα 55.
(Αν βάλουμε και της εισφορά αλλυλεγγύης μένουν 51-52, αλλά ασ’ την αυτήν. Ας πούμε ότι είναι έκτακτη. Κάτι σαν «για τον πόλεμο» ένα πράμα).
Πάω στο βενζινάδικο.
55 ευρώ = 31,43 λίτρα.
Όμως, τα λίτρα που αγόρασα ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 31,43 x 0,45 = 14,14 ευρώ.
Άρα με τα 123 ευρώ που έβγαλες εσύ από την τσέπη για να μου δώσεις, εγώ τελικά πήγα και αγόρασα ένα πράμα που κάνει 14,14.  Τα υπόλοιπα?  «Στο δημόσιο».
Αυτό είναι φορολογία 88,5%.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
περιμενω συγγραφεα μου

VIDEO:"Πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ"

Τη γνωστή δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, συνεχίζει να υποστηρίζει...

ο Θ. Πάγκαλος. Aνακοίνωσε μάλιστα ότι θα γράψει βιβλίο σχετικά με το θέμα και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1985 χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε τα παραπάνω σε παρέμβασή του μέσω βίντεο στο συνέδριο-συζήτηση IQ2 με θέμα «Μαζί τα φάγαμε;», που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε σθεναρά τη δήλωσή του και εμφανίζεται έκπληκτος από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

«Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, άλλα σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε ότι  [size=20pt]η ρίζα του κακού φύτρωσε το 1985[/size], [size=30pt]όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών[/size]».

Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος «αναγνωρίσαμε, τότε την φαυλοκρατία που ήταν ενδημικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας».

Με πληροφορίες από theinsider.gr

Τζώνηηηηηηηηηη μπανάναααααααααααα!!!!!

Εκτός αν ψεύδεται κ ο δικός σας!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Τη γνωστή δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, συνεχίζει να υποστηρίζει...

ο Θ. Πάγκαλος. Aνακοίνωσε μάλιστα ότι θα γράψει βιβλίο σχετικά με το θέμα και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1985 χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε τα παραπάνω σε παρέμβασή του μέσω βίντεο στο συνέδριο-συζήτηση IQ2 με θέμα «Μαζί τα φάγαμε;», που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε σθεναρά τη δήλωσή του και εμφανίζεται έκπληκτος από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

«Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, άλλα σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

[flash=200,200]]

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε ότι  [size=20pt]η ρίζα του κακού φύτρωσε το 1985[/size], [size=30pt]όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών[/size]».

Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος «αναγνωρίσαμε, τότε την φαυλοκρατία που ήταν ενδημικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας».

Γιατι του απαντας?
Πρεπει σε λιγο να αποδεικνυουμε και οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατι του απαντας?
Πρεπει σε λιγο να αποδεικνυουμε και οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη?
Μετά το '81 στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ "έγινε κοσμογονία". Τέσσερα χρόνια μετά ο Ελληνικός λαός ήταν δυσαρεστημένος με το ΠΑΣΟΚ. Εντούτοις, το ΠΑΣΟΚ έσωσε τον πλανημένο Ελληνικό λαό κερδίζοντας τις εκλογές του '85 [size=30pt]"χάρη σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών"[/size].

Θέλω να δω τι θα γράψει τώρα ο πούστης...θα βγάλει ψεύτη τον Πάγκαλο,τί;;; :2funny: :2funny: :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Ρε συ την παλεύεις; Αυτός λέει πως το ΠΑΣΟΚ διόρισε κόσμο για να βγει στην εξουσία. Αυτό λέμε και εμείς, πως και αυτοί (πολιτικοί) φάγανε και εμείς (λαός) έφαγε. Συμφωνείς μαζί μας λοιπόν.......

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε συ την παλεύεις; Αυτός λέει πως το ΠΑΣΟΚ διόρισε κόσμο για να βγει στην εξουσία. Αυτό λέμε και εμείς, πως και αυτοί (πολιτικοί) φάγανε και εμείς (λαός) έφαγε. Συμφωνείς μαζί μας λοιπόν.......
Όταν δεν παρακολουθεί κανείς την συζήτηση καλό είναι να μην πετάγεσαι σαν καυλωμένη ψωλή λέγοντας άσχετα.

Υπήρξε αμφισβήτηση παρά πίσω των διορισμών του πασόκ από σεσημασμένο πρασινολοβοτομημένο μέλος του site.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν παρακολουθεις.
Προσπαθουμε να πεισουμε τον Γιαννη οτι το ΠΑΣΟΚ του 1981-1989 εκανε φαύλους διορισμους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Αυτή τη στιγμή, κατηγορούμε όλοι τον Παπανδρέου για την κατάσταση της χώρας. Μας διαφεύγει όμως κάτι σημαντικό: Ότι όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι αποτέλεσμα κυβερνήσεων, παρατάξεων ή κομμάτων αλλά αποτέλεσμα νοοτροπίας και του παλαιοκομματικού κατεστημένου σαν ολότητα.

Η Ελλάδα δεν έφτασε στο χάλι αυτό σε μια νύχτα. Προηγήθηκαν τουλάχιστον 30 χρόνια σπατάλης και κακοδιαχείρισης, απάτης και παρανομιών που οι διάφορες κυβερνήσεις εφάρμοσαν σε αγαστή συμφωνία με τους συνεργάτες τους, τον ελληνικό λαό! Και το κατάφεραν γιατί η κατάσταση αυτή μας βόλευε όλους:

- αυτούς από μας που έπιασαν δουλειά στο δημόσιο με μόνο προσόν το σημείωμα του βουλευτή

- αυτούς από μας που μας διόρισαν σε οργανισμούς που έφτιαξαν μόνον και μόνο για να δημιουργηθούν θέσεις, χωρίς αυτοί να έχουν αντικείμενο εργασίας.

- αυτούς από μας που μας εμπιστεύτηκαν δημόσιο χρήμα και μεις υπερχρεώναμε τα τιμολόγια για να καλύψουμε κι άλλες "ανάγκες" (σάμπως δικά μας ήταν;)

- αυτούς από μας που όταν μας ρωτούσε η Υπηρεσία "πόσους δασκάλους χρειάζεστε στο σχολείο" εμείς σαν διευθυντές λέγαμε "5" ενώ στην πραγματικότητα μας περίσσευε κι ένας

- αυτούς από μας που πήραμε σύνταξη, από το ελληνικό δημόσιο όντες Ελληνοαμερικανοί, χωρίς να δώσουμε ούτε μια δραχμή σαν εισφορά και με πλαστά δικαιολογητικά, επειδή "ήταν παράκληση και επιθυμία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής" και οι πολιτικοί θέλουν να τα έχουν καλά με την εκκλησία.

Και όλα αυτά με δανεικά χρήματα. Γιατί εκτός από βολεψάκηδες, γίναμε και τεμπέληδες και προτιμούσαμε να ξερριζώσουμε τις ελιές για 10.000 δρχ τη ρίζα και να παίζουμε στο καφενείο πρέφα, παίρνοντας επιδοτήσεις, αντί να καλλιεργούμε τη γη και να είμαστε αυτάρκεις σαν κράτος...

Δεν ήθελα να το παραδεχτώ αλλά ίσως η φράση "μαζί τα φάγαμε" που είπε ο Πάγκαλος, κρύβει μέσα μια πολύ πικρή αλήθεια. Τόσο πικρή που δεν θέλουμε ούτε να τη σκεφτόμαστε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τζώνυ πού χάθηκες λατρεία...έλα να αμφισβητήσεις κ τον Πάγκαλο τώρα.... :boobies: :boobies: :boobies:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
LOL OK κατάλαβα τι λέτε για τον Πάγκαλο. Πάντως εγώ τον πάω πολύ, μεγάλη μορφή. Έχει πρόβλημα συμπεριφοράς βέβαια αλλά είναι ίσως από τους πιο έξυπνους πολιτικούς.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

μαζί τα φάγαμε... χώρια πεινάμε...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
μαζί τα φάγαμε... χώρια πεινάμε...
Πεινάει αυτός που δεν έφαγε αρκετά, έφαγε όμως.
Πιο συγκεκριμένα, εγώ δεν έχω σπίτι (στην Ελλάδα, που έχουμε το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην ΕΕ), η μάνα μου και αυτή στο νοίκι, ο αδερφός το ίδιο. Δουλειά; Παπάρια, έπεσα κάτω από 1000.

Δε μπορώ να πω πως ο πατέρας μου πριν πεθάνει έφαγε πολλά, αλλά είμαι σίγουρος πως έκλεβε την εφορία με κάποιον τρόπο και νομίζω ξέρω πως.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κόψει απόδειξη άπειρες φορές και έχω πάρει μαύρα χρήματα για υπηρεσίες πάρα πολλές φορές. Το ότι είναι λιγότερα από έναν πολιτικό δε μειώνει την ευθύνη μου.

Αυτό που με εκνευρίζει είναι που βλέπω κάτι κακομαθημένους αριστερούς με δυο εξοχικά και ένα σπίτι και δυο αμάξια που κλαίγονται και βρίζουν ενώ εγώ που πραγματικά δεν έχω τίποτα παρά μόνο τη μηχανή μου καταλαβαίνω και βλέπω πιο ψύχραιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom