Νέα

Ο ορισμόs των τέλειων γυναικείων ποδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και να ξερετε οι γυναικεs αυτεs στην πλειοψηφια ειναι ρωσιδεs δεν ειναι τυχαιο αυτο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί βρίσκετε σε όλες αυτές ρε...σαβουρογάμηδες;Κοιτάξτε και κανά "παπούτσι (ή μάλλον παντόφλα) από τον τόπο σας"...Παλιοσαβούρηδες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό το www.footsie babes.com] babes.com [/url]  πολύ γνωστό καυλο-site, πράγματι αδιανόητες γκόμενες :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Νομίζω, πολλές από αυτές είναι Τσέχες και Ουγγαρέζες, δηλαδή κρυόκωλες, ψυχρές, μπλα μπλα μπλα μπούρου μπούρου μπούρου...(γνώμη που εκφέρουν Ελληνίδες γνωστές μου)

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εδω θα βρειτε τελεια ψιλοτακουνα,γοβεs  και φοβερα καλσον.οσοι ασχολειστε με ποδόλαγνεια κλπ,καντε τα δωρο στιs δικιεs σαs και θα νιωσουν ωραια για τα ποδια τουs και θα πιασουν και το νοημα!!

Επισκέπτης
Εγώ έχω ήδη πει και το άλλο: Αυτό το μουνάκι που παίζει στο διαφημιστικό του STAR "Βλέπε διασκέδαση, βλέπε πρώτη μετάδοση, κτλ", αυτό με το μαλλί-αφάνα, έχει καταπληκτικά πόδια! Δεν συμφωνείτε?

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ έχω ήδη πει και το άλλο: Αυτό το μουνάκι που παίζει στο διαφημιστικό του STAR "Βλέπε διασκέδαση, βλέπε πρώτη μετάδοση, κτλ", αυτό με το μαλλί-αφάνα, έχει καταπληκτικά πόδια! Δεν συμφωνείτε?

Θα συμφωνήσω.
Όντως έχει απο τις πιο καταπληκτικές-καλοσχηματισμένες- ίσως και γυμνασμένες γάμπες που έχω δει ποτέ μου....

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τιs gallery τιs ειδατε?μην τιs χασετε.ανανεωνονται καθημερινα με το καλυτερο υλικο.καλη διασκεδαση!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα τελειοτερα γυναικεια ποδια ανηκουν φυσικα σε ελληνιδα!!!

Συνημμένα

• garbi5.jpg
    garbi5.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 136

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ποια πουτανα εχει τα καλυτερα πόδια??

Εδω χανομαστε μαλλον

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Απο τα πιο καλα ποδια στην πιατσα εχει περα απο αλλες και η Μαρκετα στο Αφροδιτη / πολυ γυμνασμενο και σφιχτο / επισης μου αρεσουν παρα πολυ οταν τα ποδια των στριπερ ειναι κρυα - πραμα δυσκολο να το βρεις ......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πραγματι η γαρμπη εχει ωραια ποδια (φυσικα οχι τα ωραιοτερα εβερ σιγα) αλλα εμενα μου τη δινει η φατσα της σορρυ
Τί βρίσκετε σε όλες αυτές ρε...σαβουρογάμηδες;Κοιτάξτε και κανά "παπούτσι (ή μάλλον παντόφλα) από τον τόπο σας"...Παλιοσαβούρηδες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό το www.footsie babes.com] babes.com [/url]  πολύ γνωστό καυλο-site, πράγματι αδιανόητες γκόμενες :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Νομίζω, πολλές από αυτές είναι Τσέχες και Ουγγαρέζες, δηλαδή κρυόκωλες, ψυχρές, μπλα μπλα μπλα μπούρου μπούρου μπούρου...(γνώμη που εκφέρουν Ελληνίδες γνωστές μου)

ασε μας μωρε... με τα μπαζα τις κρυες *P *P *P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πραγματι η γαρμπη εχει ωραια ποδια (φυσικα οχι τα ωραιοτερα εβερ σιγα) αλλα εμενα μου τη δινει η φατσα της σορρυ
ασε μας μωρε... με τα μπαζα τις κρυες *P *P *P
βγάλε ρε φλες 2 από το ψυγείο να ξεπαγώσουν..... Εχω διψάσει..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom