You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Ολυμπιακός φέτος θα πάρει το ΟΥΕΦΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα otopikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ωραίο βιντεάκι απο αξέχαστο παιχνίδι του Δαφνοστεφανωμένου
Να σαι καλά φίλε με το θρεντάκι που άνοιξες γελάσαμε πάλι...........
[youtube=425,350]yYH6Rne01DY&feature=related[/youtube]
Να σαι καλά φίλε με το θρεντάκι που άνοιξες γελάσαμε πάλι...........
[youtube=425,350]yYH6Rne01DY&feature=related[/youtube]
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
έχεις δύναμή σου Ολυμπιλαγέ, τον πύρινο σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ… Ολυμπί, Ολυμπί, Ολυμπιλαγέ ομάδα ομαδάρα μου, μεγάλη μου πουτάνα Ολυμπιακάρα μου…
Κλασικός κομπλεξικός μμμμμμμμμμμμΠαοοογγγγγκττττσσσσήςςςς...ΝOKIA πολυ ρομαντικος εισαι φιλε,θα περιμενω εγω να κερδιζει ο γαυρος για να αιστανθω περηφανος.Ο γαυρος ο οποιος μου εχει στερησει πανω απο 5 κυπελλα(ειτε απο διατησια ειτε επειδη επρεπε να γινουν στην εδρα μου.)ο γαυρος ο οποιος μου στερει την ελπιδα να προσπαθησω να παρω ενα καλο αποτελεσμα.ο θρηνος δεν εχει κανει τπτ καλο για αυτην τη χωρα κ ολη η γυμνια του φαινεται εξω που ειναι απο πιπα σε πιπα.Κοιτα τα φρεσκα κουλουρια,τι συμπεριφορα υπηρχε στα παοκια στη κρητη και τη στους γαυρους,οι επιστημονες αρχοντες κ τα παοκια γαμα τα και εννοω τα γεγονοτα με τα πλοια κ τα συναφη να μη το κουραζω αυτα τα ξερουν και οι πετρες και εσεις τωρα βγαινετε κ μας λετε για ουεφα,χειροτερο παραμυθιασμα και απο τα ερπετα τρωτε.ακουστε και αυτο καλα αθηνα ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑκαι ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ!!!
Γεια σου ρε Σαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλόνικα..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Διοτι δεν βρισκω καμμια επικαιρη αιτια να νιωθω υπερηφανος που ειμαι Ελληνας..
Με εξαιρεση τους παρα-ολυμπιονικες μας και αυτα τα 2 παιδια-σαινια των κομπιουτερς που προσφατα ειδαμε στις ειδησεις να παιρνουν διακριση..
Αυτα..
Τωρα μαλιστα σε παραδεχομαι .....
ειδικα γιαυτο που γραφεις
Βεβαια ο ολυμπιακος σου στερησε το δικαιωμα για μια καλυτερη ζωη.Επειδη ο μπαοκ δεν πηρε κυπελλα.ο γαυρος ο οποιος μου στερει την ελπιδα να προσπαθησω να παρω ενα καλο αποτελεσμα.ο θρηνος δεν εχει κανει τπτ καλο για αυτην τη χωρα
Εσυ εχεις κανει κατι καλο για αυτη τη χωρα?
Εαν οχι τοτε πως περιμενεις απο τους αλλους?
Τη καλο εκανε ο Ζαγορ για τη χωρα σαν προεδρος του Μπαοκ?
Ποσα κονομαει απο την ομαδα η μηπως ειναι στο τζαμπα?
Α και μην ξεχασω αμα δειτε κανα αμαξι με αθηναϊκες πινακιδες μην ξεχαστειται και δεν το σπασετε
Βεβαια ο ολυμπιακος σου στερησε το δικαιωμα για μια καλυτερη ζωη.Επειδη ο μπαοκ δεν πηρε κυπελλα.
Εσυ εχεις κανει κατι καλο για αυτη τη χωρα?
Εαν οχι τοτε πως περιμενεις απο τους αλλους?
Τη καλο εκανε ο Ζαγορ για τη χωρα σαν προεδρος του Μπαοκ?
Ποσα κονομαει απο την ομαδα η μηπως ειναι στο τζαμπα?
Α και μην ξεχασω αμα δειτε κανα αμαξι με αθηναϊκες πινακιδες μην ξεχαστειται και δεν το σπασετε
Μπα οχι μαλλον λογω προφοραςγιατι Μπαοκ?? Μ=μαλακες??
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καταρχην καλημερα,παλι βρε επισημοι παλιατσοι!!του ch. καποια στιγμη και πολυ συντομα κιολας θα βγουν τα ξωτικα και τα φαντασματα και θα παρετε το μπουλο πολυ γρηγορα ΓΕΛΟΤΟΠΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣοσο για αυτο που λες για τα αμαξια,αυτα ειναι μεγαλες μαλακιες,τα κατακρινω εντελως,αλλα μη μου λες εσυ για τετοια γιατι αυτο το σκηνικο που εγινε με τουσ βαζελους δεν εχει προηγουμενο και μετα ηρθαν να σας καλυψουν οι μεγαλυτεροι δικηγοροι της χωρας,απο εκει κ περα τη να πουμε.Τα ξερετε και τα καταλαβαινετε κ εσεις ολα αυτα αλλα δεν σας αφηνει το κομπλεξ που εχετε να τα παραδεχτειτε.Τωρα οσο για τον αλλον τον επιστημονα που ειπε για την μπουγατσα,1000 φορες η μπουγατσα και οτι εχουμε εμεις εδω πανω παρα τις μαλακιες που τρωτε εσεις,τουλαχιστον στο φαι γαματα αστο,αλλα δε μπαινω σε αυτην τη διαδικασια δε θα βγαλει πουθενα.
Τωρα φιλε μου την εκανες.Τωρα οσο για τον αλλον τον επιστημονα που ειπε για την μπουγατσα,1000 φορες η μπουγατσα και οτι εχουμε εμεις εδω πανω παρα τις μαλακιες που τρωτε εσεις,τουλαχιστον στο φαι γαματα αστο,αλλα δε μπαινω σε αυτην τη διαδικασια δε θα βγαλει πουθενα.
Καταρχας να πω οτι οντως μπουγατσα εχετε καλυτερη. Εδω να φανταστεις βαζουν τη ζαχαρη απο εξω και αμα τους πεις τιποτα σε κοιτανε και περιεργα.
Εκτος απο μπουγατσα και πατσα τη αλλο εχετε καλυτερο?
Αντε και το σουβλακι με πιτα.
Αντε και κανα βρωμικο αλλα οχι παντα.
Ισως και τιποτα ψητα.
Τωρα που το σκεφτωμαι ειχα φαει και κατι τρυγωνα.....
Και σε καποια φαση ειχα φαει κατι μαγειρευτα
τωρα που το καλοσκεφτωμαι Κερνας τιποτα να ανεβω?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
παρτε και τι πιστευουν τα bookια για το ποιος θα περασει πρωτος στον ομιλο
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008
Κύπελλο UEFA - 2ος Όμιλος, Ευρώπη
Κύπελλο UEFA - 2ος Όμιλος - 9:45 μμ
1
Νικητής ομίλου
Ολυμπιακός 3.05
Μπενφίκα 3.50
Γαλατασαράι 3.80
Χέρτα 5.00
Μέταλιστ Κάρκιβ 13.00
BWIN.COM
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008
Κύπελλο UEFA - 2ος Όμιλος, Ευρώπη
Κύπελλο UEFA - 2ος Όμιλος - 9:45 μμ
1
Νικητής ομίλου
Ολυμπιακός 3.05
Μπενφίκα 3.50
Γαλατασαράι 3.80
Χέρτα 5.00
Μέταλιστ Κάρκιβ 13.00
BWIN.COM
Μπα οχι μαλλον λογω προφορας
αφου δεν εχει λ (λαμδα) μεσα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
δυσκολος ομιλος για φετινο ολυμπιακο,για περσινο θα ηταν πιο απλα τα πραματα.Πιστευω οτι εχει σχεδον σιγουρη ήττα ή ισοπαλια(στην καλυτερη περιπτωση) στην μεταλλιστ.Οπότε δεν πρεπει να χασει στην τουρκια με τιποτα..θελει ενα χ με την γαλατα και μια νικη και ενα χ με χερτα και μπενφικα...αμα πιασει τους 5 ποντους ειναι 3ος λογικα.Πιστευω πως η μονη ομαδα που θα κερδισει θα ειναι η χερτα.
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
CALVIN ανεβα εσυ παληκαρι μου και ολα θα γινουν μη στεναχωριεσαι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να τα γράψεις αυτά.Καταρχην καλημερα,παλι βρε επισημοι παλιατσοι!!του ch. καποια στιγμη και πολυ συντομα κιολας θα βγουν τα ξωτικα και τα φαντασματα και θα παρετε το μπουλο πολυ γρηγορα ΓΕΛΟΤΟΠΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣοσο για αυτο που λες για τα αμαξια,αυτα ειναι μεγαλες μαλακιες,τα κατακρινω εντελως,αλλα μη μου λες εσυ για τετοια γιατι αυτο το σκηνικο που εγινε με τουσ βαζελους δεν εχει προηγουμενο και μετα ηρθαν να σας καλυψουν οι μεγαλυτεροι δικηγοροι της χωρας,απο εκει κ περα τη να πουμε.Τα ξερετε και τα καταλαβαινετε κ εσεις ολα αυτα αλλα δεν σας αφηνει το κομπλεξ που εχετε να τα παραδεχτειτε.Τωρα οσο για τον αλλον τον επιστημονα που ειπε για την μπουγατσα,1000 φορες η μπουγατσα και οτι εχουμε εμεις εδω πανω παρα τις μαλακιες που τρωτε εσεις,τουλαχιστον στο φαι γαματα αστο,αλλα δε μπαινω σε αυτην τη διαδικασια δε θα βγαλει πουθενα.
ποιος εχει κόμπλεξ ρε συ; Εμείς που μας αρέσει και η Θεσσαλονίκη και όλα τα καλά όλης της Ελλάδος ή εσείς που έξω από τη Σαλλλλόνικα δεν βλέπετε τίποτα;
Μια ζωή στην κλάψα. Για όλα σας φταίει η Αθήνα. Και για το οτι δεν βγαίνετε Ευρώπη σας φταίει ο Ολυμπιακός και όχι οι πρόεδροί σας που χρεώνουνε την ομάδα σας και δεν πληρώνουνε ποτέ.
Για το οτι δεν κάνετε ΠΟΤΕ όποτε και να βγειτε στην Ευρώπη μια πορεία έστω μέχρι προημιτελικά ποιός σας φταίει; Πάλι η διαιτησία; Πάλι ο Ολυμπιακός; Πάλι η γκαντεμοτύχη σας;
Η περηφάνια της Μακεδονίας πάντως σίγουρα δεν είναι οι κακομοίρηδες κλαψομούνηδες Μ-Παοκτζήδες της.
Και είναι κρίμα μια τέτοια πόλη τόσο όμορφη και τόσο ιστορικοί να έχει κατοίκους της τέτοιους ηλίθιους οπαδούς σαν του Μ-ΠΑΟΚ. Ασταδιάλα...τα είπα και ηρέμησα...
πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να τα γράψεις αυτά.
ποιος εχει κόμπλεξ ρε συ; Εμείς που μας αρέσει και η Θεσσαλονίκη και όλα τα καλά όλης της Ελλάδος ή εσείς που έξω από τη Σαλλλλόνικα δεν βλέπετε τίποτα;
Μια ζωή στην κλάψα. Για όλα σας φταίει η Αθήνα. Και για το οτι δεν βγαίνετε Ευρώπη σας φταίει ο Ολυμπιακός και όχι οι πρόεδροί σας που χρεώνουνε την ομάδα σας και δεν πληρώνουνε ποτέ.
Για το οτι δεν κάνετε ΠΟΤΕ όποτε και να βγειτε στην Ευρώπη μια πορεία έστω μέχρι προημιτελικά ποιός σας φταίει; Πάλι η διαιτησία; Πάλι ο Ολυμπιακός; Πάλι η γκαντεμοτύχη σας;
Η περηφάνια της Μακεδονίας πάντως σίγουρα δεν είναι οι κακομοίρηδες κλαψομούνηδες Μ-Παοκτζήδες της.
Και είναι κρίμα μια τέτοια πόλη τόσο όμορφη και τόσο ιστορικοί να έχει κατοίκους της τέτοιους ηλίθιους οπαδούς σαν του Μ-ΠΑΟΚ. Ασταδιάλα...τα είπα και ηρέμησα...
Λοιπον επειδη το μονο σιγουρο που θα παρει ο Ολυμπιακος ειναι τα παπαρια μου/μας, παρτε κει ενα βιντεακι που αναλυει εκτενεστερα αυτον τον ευσεβη ποθο των Γαυρων
Περαστικα !!!!
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ξεφυγες γατακι LAST !με ολα αυτα που γραφεις δειχνεις ποσο μεγαλος μαλλλλλλλακας εισαι!δεν ειχεις ιδεα τι θα πει λαος του ΠΑΟΚ,δεν υπαρχει πιο περηφανος και πιο αφοσιωμενος λαος.Αλλα τι κανω ο βλακας ειμαι πολυ μικρος για να γραφω για το μεγαλειο αυτης της ομαδας,προσπαθω να εξηγησω σε ενα ΤΑΓΑΡΑΚΙ τωρα για το φαινομενο ΠΑΟΚ.ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!!!
MΠΑΟΚΑΡΑ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.Ξεφυγες γατακι!με ολα αυτα που γραφεις δειχνεις ποσο μεγαλος μαλλλλλλλακας εισαι!δεν ειχεις ιδεα τι θα πει λαος του ΠΑΟΚ,δεν υπαρχει πιο περηφανος και πιο αφοσιωμενος λαος.Αλλα τι κανω ο βλακας ειμαι πολυ μικρος για να γραφω για το μεγαλειο αυτης της ομαδας,προσπαθω να εξηγησω σε ενα ΤΑΓΑΡΑΚΙ τωρα για το φαινομενο ΠΑΟΚ.ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!!!