Νέα

Ο Ολυμπιακός φέτος θα πάρει το ΟΥΕΦΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα otopikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οσο θασαστε λαγοι θα ειμαστε....κυνηγοι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ωραίο βιντεάκι απο αξέχαστο παιχνίδι του Δαφνοστεφανωμένου :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σαι καλά φίλε με το θρεντάκι που άνοιξες γελάσαμε πάλι...........

[youtube=425,350]yYH6Rne01DY&feature=related[/youtube]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

έχεις δύναμή σου Ολυμπιλαγέ, τον πύρινο σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ… Ολυμπί, Ολυμπί, Ολυμπιλαγέ ομάδα ομαδάρα μου, μεγάλη μου πουτάνα Ολυμπιακάρα μου…
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

m_b34467d69ad104625a78b33efec736f8.jpg

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ΝOKIA πολυ ρομαντικος εισαι φιλε,θα περιμενω εγω να κερδιζει ο γαυρος για να αιστανθω περηφανος.Ο γαυρος ο οποιος μου εχει στερησει πανω απο 5 κυπελλα(ειτε απο διατησια ειτε επειδη επρεπε να γινουν στην εδρα μου.)ο γαυρος ο οποιος μου στερει την ελπιδα να προσπαθησω να παρω ενα καλο αποτελεσμα.ο θρηνος δεν εχει κανει τπτ καλο για αυτην τη χωρα κ ολη η γυμνια του φαινεται εξω που ειναι απο πιπα σε πιπα.Κοιτα τα φρεσκα κουλουρια,τι συμπεριφορα υπηρχε  στα παοκια στη κρητη και τη στους γαυρους,οι επιστημονες αρχοντες κ τα παοκια γαμα τα  και εννοω τα γεγονοτα με τα πλοια κ τα συναφη να μη το κουραζω αυτα τα ξερουν και οι πετρες και εσεις τωρα βγαινετε κ μας λετε για ουεφα,χειροτερο παραμυθιασμα και απο τα ερπετα τρωτε.ακουστε και αυτο καλα αθηνα ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑκαι ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ!!!
Κλασικός κομπλεξικός μμμμμμμμμμμμΠαοοογγγγγκττττσσσσήςςςς...

Γεια σου ρε Σαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλόνικα..  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Διοτι δεν βρισκω καμμια επικαιρη αιτια να νιωθω υπερηφανος που ειμαι Ελληνας..

Με εξαιρεση τους παρα-ολυμπιονικες μας και αυτα τα 2 παιδια-σαινια των κομπιουτερς που προσφατα ειδαμε στις ειδησεις να παιρνουν διακριση..

Αυτα..

Τωρα μαλιστα σε παραδεχομαι .....
ειδικα γιαυτο που γραφεις

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο γαυρος ο οποιος μου στερει την ελπιδα να προσπαθησω να παρω ενα καλο αποτελεσμα.ο θρηνος δεν εχει κανει τπτ καλο για αυτην τη χωρα
Βεβαια ο ολυμπιακος σου στερησε το δικαιωμα για μια καλυτερη ζωη.Επειδη ο μπαοκ δεν πηρε κυπελλα.
Εσυ εχεις κανει κατι καλο για αυτη τη χωρα?
Εαν οχι τοτε πως περιμενεις απο τους αλλους?
Τη καλο εκανε ο Ζαγορ για τη χωρα σαν προεδρος του Μπαοκ?
Ποσα κονομαει απο την ομαδα η μηπως ειναι στο τζαμπα?
Α και μην ξεχασω αμα δειτε κανα αμαξι με αθηναϊκες πινακιδες μην ξεχαστειται και δεν το σπασετε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γιατι Μπαοκ??  :think: :think:  Μ=μαλακες??

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βεβαια ο ολυμπιακος σου στερησε το δικαιωμα για μια καλυτερη ζωη.Επειδη ο μπαοκ δεν πηρε κυπελλα.
Εσυ εχεις κανει κατι καλο για αυτη τη χωρα?
Εαν οχι τοτε πως περιμενεις απο τους αλλους?
Τη καλο εκανε ο Ζαγορ για τη χωρα σαν προεδρος του Μπαοκ?
Ποσα κονομαει απο την ομαδα η μηπως ειναι στο τζαμπα?
Α και μην ξεχασω αμα δειτε κανα αμαξι με αθηναϊκες πινακιδες μην ξεχαστειται και δεν το σπασετε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η κατσαρολα στον ΘΡΥΛΟ [size=10pt][size=10pt]λεμε,δικεφαλες κιτρινες και μαυρες κοτες,πρασινοι λαγοι και λοιπα ερπετα  :grin:[/size][/size]

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καταρχην καλημερα,παλι βρε επισημοι παλιατσοι!!του ch. καποια στιγμη και πολυ συντομα κιολας θα βγουν τα ξωτικα και τα φαντασματα και θα παρετε το μπουλο πολυ γρηγορα ΓΕΛΟΤΟΠΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣοσο για αυτο που λες για τα αμαξια,αυτα ειναι μεγαλες μαλακιες,τα κατακρινω εντελως,αλλα μη μου λες εσυ για τετοια γιατι αυτο το σκηνικο που εγινε με τουσ βαζελους δεν εχει προηγουμενο και μετα ηρθαν να σας καλυψουν οι μεγαλυτεροι δικηγοροι της χωρας,απο εκει κ περα τη να πουμε.Τα ξερετε και τα καταλαβαινετε κ εσεις ολα αυτα αλλα δεν σας αφηνει το κομπλεξ που εχετε να τα παραδεχτειτε.Τωρα οσο για τον αλλον τον επιστημονα που ειπε για την μπουγατσα,1000 φορες η μπουγατσα και οτι εχουμε εμεις εδω πανω παρα τις μαλακιες που τρωτε εσεις,τουλαχιστον στο φαι γαματα αστο,αλλα δε μπαινω σε αυτην τη διαδικασια δε θα βγαλει πουθενα.

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα οσο για τον αλλον τον επιστημονα που ειπε για την μπουγατσα,1000 φορες η μπουγατσα και οτι εχουμε εμεις εδω πανω παρα τις μαλακιες που τρωτε εσεις,τουλαχιστον στο φαι γαματα αστο,αλλα δε μπαινω σε αυτην τη διαδικασια δε θα βγαλει πουθενα.
Τωρα φιλε μου την εκανες.
Καταρχας να πω οτι οντως μπουγατσα εχετε καλυτερη. Εδω να φανταστεις βαζουν τη ζαχαρη απο εξω και αμα τους πεις τιποτα σε κοιτανε και περιεργα.
Εκτος απο μπουγατσα και πατσα τη αλλο εχετε καλυτερο?
Αντε και το σουβλακι με πιτα.
Αντε και κανα βρωμικο αλλα οχι παντα.
Ισως και τιποτα ψητα.
Τωρα που το σκεφτωμαι ειχα φαει και κατι τρυγωνα.....
Και σε καποια φαση ειχα φαει κατι μαγειρευτα

τωρα που το καλοσκεφτωμαι Κερνας τιποτα να ανεβω?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
παρτε και τι πιστευουν τα bookια για το ποιος θα περασει πρωτος στον ομιλο

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008

Κύπελλο UEFA - 2ος Όμιλος, Ευρώπη
Κύπελλο UEFA - 2ος Όμιλος - 9:45 μμ

1
Νικητής ομίλου
Ολυμπιακός 3.05
Μπενφίκα 3.50
Γαλατασαράι 3.80
Χέρτα 5.00
Μέταλιστ Κάρκιβ 13.00
BWIN.COM

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δυσκολος ομιλος για φετινο ολυμπιακο,για περσινο θα ηταν πιο απλα τα πραματα.Πιστευω οτι εχει σχεδον σιγουρη ήττα ή ισοπαλια(στην καλυτερη περιπτωση) στην μεταλλιστ.Οπότε δεν πρεπει να χασει στην τουρκια με τιποτα..θελει ενα χ με την γαλατα και μια νικη και ενα χ με χερτα και μπενφικα...αμα πιασει τους 5 ποντους ειναι 3ος λογικα.Πιστευω πως η μονη ομαδα που θα κερδισει θα ειναι η χερτα.

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
CALVIN ανεβα εσυ παληκαρι μου και ολα θα γινουν μη στεναχωριεσαι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταρχην καλημερα,παλι βρε επισημοι παλιατσοι!!του ch. καποια στιγμη και πολυ συντομα κιολας θα βγουν τα ξωτικα και τα φαντασματα και θα παρετε το μπουλο πολυ γρηγορα ΓΕΛΟΤΟΠΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣοσο για αυτο που λες για τα αμαξια,αυτα ειναι μεγαλες μαλακιες,τα κατακρινω εντελως,αλλα μη μου λες εσυ για τετοια γιατι αυτο το σκηνικο που εγινε με τουσ βαζελους δεν εχει προηγουμενο και μετα ηρθαν να σας καλυψουν οι μεγαλυτεροι δικηγοροι της χωρας,απο εκει κ περα τη να πουμε.Τα ξερετε και τα καταλαβαινετε κ εσεις ολα αυτα αλλα δεν σας αφηνει το κομπλεξ που εχετε να τα παραδεχτειτε.Τωρα οσο για τον αλλον τον επιστημονα που ειπε για την μπουγατσα,1000 φορες η μπουγατσα και οτι εχουμε εμεις εδω πανω παρα τις μαλακιες που τρωτε εσεις,τουλαχιστον στο φαι γαματα αστο,αλλα δε μπαινω σε αυτην τη διαδικασια δε θα βγαλει πουθενα.
πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να τα γράψεις αυτά.
ποιος εχει κόμπλεξ ρε συ; Εμείς που μας αρέσει και η Θεσσαλονίκη και όλα τα καλά όλης της Ελλάδος ή εσείς που έξω από τη Σαλλλλόνικα δεν βλέπετε τίποτα;
Μια ζωή στην κλάψα. Για όλα σας φταίει η Αθήνα. Και για το οτι δεν βγαίνετε Ευρώπη σας φταίει ο Ολυμπιακός και όχι οι πρόεδροί σας που χρεώνουνε την ομάδα σας και δεν πληρώνουνε ποτέ.
Για το οτι δεν κάνετε ΠΟΤΕ όποτε και να βγειτε στην Ευρώπη μια πορεία έστω μέχρι προημιτελικά ποιός σας φταίει; Πάλι η διαιτησία; Πάλι ο Ολυμπιακός; Πάλι η γκαντεμοτύχη σας;
Η περηφάνια της Μακεδονίας πάντως σίγουρα δεν είναι οι κακομοίρηδες κλαψομούνηδες Μ-Παοκτζήδες της.
Και είναι κρίμα μια τέτοια πόλη τόσο όμορφη και τόσο ιστορικοί να έχει κατοίκους της τέτοιους ηλίθιους οπαδούς σαν του Μ-ΠΑΟΚ. Ασταδιάλα...τα είπα και ηρέμησα...

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να τα γράψεις αυτά.
ποιος εχει κόμπλεξ ρε συ; Εμείς που μας αρέσει και η Θεσσαλονίκη και όλα τα καλά όλης της Ελλάδος ή εσείς που έξω από τη Σαλλλλόνικα δεν βλέπετε τίποτα;
Μια ζωή στην κλάψα. Για όλα σας φταίει η Αθήνα. Και για το οτι δεν βγαίνετε Ευρώπη σας φταίει ο Ολυμπιακός και όχι οι πρόεδροί σας που χρεώνουνε την ομάδα σας και δεν πληρώνουνε ποτέ.
Για το οτι δεν κάνετε ΠΟΤΕ όποτε και να βγειτε στην Ευρώπη μια πορεία έστω μέχρι προημιτελικά ποιός σας φταίει; Πάλι η διαιτησία; Πάλι ο Ολυμπιακός; Πάλι η γκαντεμοτύχη σας;
Η περηφάνια της Μακεδονίας πάντως σίγουρα δεν είναι οι κακομοίρηδες κλαψομούνηδες Μ-Παοκτζήδες της.
Και είναι κρίμα μια τέτοια πόλη τόσο όμορφη και τόσο ιστορικοί να έχει κατοίκους της τέτοιους ηλίθιους οπαδούς σαν του Μ-ΠΑΟΚ. Ασταδιάλα...τα είπα και ηρέμησα...

Λοιπον επειδη το μονο σιγουρο που θα παρει ο Ολυμπιακος ειναι τα παπαρια μου/μας, παρτε κει ενα βιντεακι που αναλυει εκτενεστερα αυτον τον ευσεβη ποθο των Γαυρων
Περαστικα !!!!

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ξεφυγες γατακι LAST :bigdick:!με ολα αυτα που γραφεις δειχνεις ποσο μεγαλος μαλλλλλλλακας εισαι!δεν ειχεις ιδεα τι θα πει λαος του ΠΑΟΚ,δεν υπαρχει πιο περηφανος και πιο αφοσιωμενος λαος.Αλλα τι κανω ο βλακας ειμαι πολυ μικρος για να γραφω για το μεγαλειο αυτης της ομαδας,προσπαθω να εξηγησω σε ενα ΤΑΓΑΡΑΚΙ τωρα για το φαινομενο ΠΑΟΚ.ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ξεφυγες γατακι!με ολα αυτα που γραφεις δειχνεις ποσο μεγαλος μαλλλλλλλακας εισαι!δεν ειχεις ιδεα τι θα πει λαος του ΠΑΟΚ,δεν υπαρχει πιο περηφανος και πιο αφοσιωμενος λαος.Αλλα τι κανω ο βλακας ειμαι πολυ μικρος για να γραφω για το μεγαλειο αυτης της ομαδας,προσπαθω να εξηγησω σε ενα ΤΑΓΑΡΑΚΙ τωρα για το φαινομενο ΠΑΟΚ.ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!!!
MΠΑΟΚΑΡΑ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom