barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Σας ετσουξε ολους η πρωτιά του Ντάνου στο Σερβαιβορ προ διετίας
Πιο πολύ μας πείραξε που έφτυσε το Ευρυδικάκι.
Σας ετσουξε ολους η πρωτιά του Ντάνου στο Σερβαιβορ προ διετίας
τι άλλο θα δούμε τον Ντάνο να βγάζει βιβλίο. Εδώ έγινε ηθοποιός συγγραφέας δεν θα γινόταν. Από την άλλη εβδομάδα θα γίνει θεραπευτής η κάτι τέτοιο
τον σφυριζε στον παναρα
Ρωτά τον Troubakhs που φημολογείται οτι έχει το γνωστό βίντεο με την δυνατή Παρτουζα στο κότεροθα βγάλουν και βίντεο στο κότερο?
Λιακοπουλο εχεις διαβασει?Εγώ πάντως αγόρασα με 3,50 ευρώ τα άπαντα του Μπογδάνου με τίτλο "ΟΝ".
Ψωλιά στο φευγιό κλπ. Σπαμάρω κόσμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και της Παγκόσμιας ημέρας ποίησης.
Λιακοπουλο εχεις διαβασει?
Εχει καποιο βαθυτερο νοημα η κλανια του νερουντα, γιατι με απολυτηριο λυκειου ειμαι??? :Sόχι,αλλά θέλεις να σου απαγγείλω το "Όταν έκλασε ο Νερούντα" από τον Κωνσταντίνο μας;
O Βασάλος έβγαλε περιοδικό...Φανταστείτε και να βγάλει και κανένας άλλος παίχτης του Survivor βιβλίο.
Π.χ. κανένας Βασάλος(αλλά δεν θα ξέρει να γράψει αυτός,τόσο στόκος που είναι),ή καμιά Βαλαβάνη.
Έκανε που έκανε ο Ντάνος την αρχή...
Εχει καποιο βαθυτερο νοημα η κλανια του νερουντα, γιατι με απολυτηριο λυκειου ειμαι??? :S
Και ο Σφάχτης της καρύδας (Mr 4000) έχει δώσει ένα σωρό συνεντεύξεις σε περιοδικά,Φανταστείτε και να βγάλει και κανένας άλλος παίχτης του Survivor βιβλίο.
Π.χ. κανένας Βασάλος(αλλά δεν θα ξέρει να γράψει αυτός,τόσο στόκος που είναι),ή καμιά Βαλαβάνη.
Έκανε που έκανε ο Ντάνος την αρχή...
Και ο Σφάχτης της καρύδας (Mr 4000) έχει δώσει ένα σωρό συνεντεύξεις σε περιοδικά,
περιμένω και από αυτόν
Το περιοδικό του Βασάλου το είχα δει στο ψιλικατζιδικο της γειτονιάς, κανείς δεν το πήρε
Ο Νερούντα έκλανε ποιητικά, ο Μπογδάνος ήθελε να γράψει κάτι του στιλ "Όταν έκλαψε ο Νίτσε" και βρήκε την παπαρίτσα αυτή.