Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
πανε ψοφα πουστρονι...Καλημερα παιδιααα!!!
πανε ψοφα πουστρονι...Καλημερα παιδιααα!!!
πανε ψοφα σεξουαλικα στερημενο ασχημο πουστρονι...
χθες επεσα πανω σε πικεριστη με καπελακι για αποκρυψη καραφλας
περπατουσε και ειχε τη κατωθι γκριματσα χωρις καποιον εμφανη λογο ζορισματος
Βρε πως κάνετε όλοι με τον Πίκερ!...Μήπως είδε κανείς τον Πικερ?
Καλησπέρα κύριε nik1410, αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο και να σας ρωτήσω επίσης.αυτος τα ομολογησε και αυτος τα ποσταρε, εγω αναδημοσίευση των δικων του ποστ κανω με επιπλέον εικονες γιατι δεν τολμησε ο υπερήφανος ξευτιλισμένος να βαλει και φωτο που του γαμανε τον κωλο.
αρκεστηκε να το ομολογησει και να βαλει φωτο σκετο τον κωλο του.
οι πουτανες που πηγαινει φαινεται ειχαν περισσοτερη αξιοπρεπεια και δεν δεχτηκαν να φωτογραφηθεί το επιμαχο δακτυλακι τους μαζι του.
όχι εβρισε την οικογενεια μου και θα τον ξευτιλίζω οσο ζω το πουσταριοΚαλησπέρα κύριε nik1410, αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο και να σας ρωτήσω επίσης.
Το μένος σας κατά του κυρίου Πίκερ υπερέβη προ πολλού τα λογικά όρια και πλέον βρίσκεται σταθερά στα όρια του ιδικού σας ψυχαναγκασμού.
Ο κύριος Πίκερ είπε ποτέ οτι είσθε πούστης και τον παίρνετε;
Μην τα ρωτάς.Να μην σου τύχει,φίλε μου.Ρε μαλακες ζουμε μια βιβλικη καταστροφη και τραγωδια και εσεις εκει με τον Πικερ....τοσο καμμενα τα μυαλα σας ειναι;
picker γύρνα πίσω!!! τα λαμόγια πονάνε και σε ζητάνεεεεεεεεε
Γιατι καλε? φαινομαστε να εχουμε καμμενο μυαλο εμεις?Ρε μαλακες ζουμε μια βιβλικη καταστροφη και τραγωδια και εσεις εκει με τον Πικερ....τοσο καμμενα τα μυαλα σας ειναι;