Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλώπηξ λιμώττουσα, ως εθεάσατο από τινος αναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ηβουλήθη αυτών περιγενέσθαι και ουκ ηδύνατο. Απαλλαττομένη δε προς εαυτήν είπεν· "Ομφακές εισιν."
Ούτω και των ανθρώπων ένιοι των πραγμάτων εφικέσθαι μη δυνάμενοι δι' ασθένειαν τους καιρούς αιτιώνται.  :woldman:

Όχι, μα το Θεό. Αλήθεια το λέω.  :2funny:

Ποτέ δεν δίνω γλωσσόφιλα σε πουτάνες, πίστεψέ με. Μόνο απλά φιλιά στο στόμα.  ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αλώπηξ λιμώττουσα, ως εθεάσατο από τινος αναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ηβουλήθη αυτών περιγενέσθαι και ουκ ηδύνατο. Απαλλαττομένη δε προς εαυτήν είπεν· "Ομφακές εισιν."
Ούτω και των ανθρώπων ένιοι των πραγμάτων εφικέσθαι μη δυνάμενοι δι' ασθένειαν τους καιρούς αιτιώνται.  :woldman:

έμεινα μαλάκας, είμαι και τρίτη δέσμη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κλασική περίπτωση βλάβης είναι ο τύπος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
δεν είμαι ψυχίατρος ρε παίκτη. εδώ έχουμε περίπλοκη περίπτωση. το αφήνω για τους επιστήμονες.
Μπα, νομίζω ότι στην περίπτωση του Πικερ οι ψυχίατροι
θα σηκώσουν ψηλα τα χερια !  :2funny: :2funny:

Βέβαια αν τους πει ότι...το καλύτερο γαμησι
είναι με 10 ευρώ στο Μετάξι ,
βλεπω τον Πικεράκο..

http://[URL unfurl="true"]www.kourkoutisepoxiaka.gr/images/stories/products/apokriatika/diafores_stoles/diafores_antrikes/10.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο τυπος ειναι για γελια ρε μαν..  :2funny:

Τύπε μήπως είσαι εσύ για γέλια? Εγώ πάντως δεν έχω κάτι μαζί σου, δεν ξέρω γιατί το συνεχίζεις. Μήπως επειδή καταλαβαίνεις ότι αυτό για το οποίο περηφανεύεσαι είναι μια απόλυτη τρύπα στο νερό?  ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Τύπε μήπως είσαι εσύ για γέλια? Εγώ πάντως δεν έχω κάτι μαζί σου, δεν ξέρω γιατί το συνεχίζεις. Μήπως επειδή καταλαβαίνεις ότι αυτό για το οποίο περηφανεύεσαι είναι μια απόλυτη τρύπα στο νερό?  ;)

Αν η Κορίνα γλωσσοφίλιασε τον BMW Power ,και σένα όχι
παρά τους τεμενάδες σου...

Μήπως υπάρχει θέμα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εμείς λέμε τα δικά μας αλλά εδώ μπορεί να παίζεται ένα δράμα.

φαντάζεσθε σκηνές μέσα σε ένα δωμάτιο μπουρδέλου με δια της βίας, ή έστω "κλεφτά" φιλιά και την πουτάνα να απαντάει με σφαλιάρες?

και αν κάποιος από τους δυό τους χάσει την ψυχραιμία του?

για να μην μιλήσω για καταστάσεις obsession, stalking, Fatal Attraction κι έτσι.

Επισκέπτης
Δε περιφανευομαι για κατι ρε ανθρωπε...  :idiot:
Απλα αν διαβασεις τα ποστ σου, πιστευω και συ ο ιδιος θα γελασεις μαυτα που γραφεις...  :grin:

Τι δεν καταλαβαίνεις? Το έγραψα ξεκάθαρα πολλές φορές ότι η σχέση μου με μια πουτάνα θέλω να περιορίζεται μέσα στο μπουρδέλο. Ποτέ δεν θα γούσταρα να έχω "σχέση" με πουτάνα εκτός μπουρδέλου. Έκανα φοβερό σεξ με το Κορινάκι και ομολογώ ότι είμαι καψούρης μαζί της αλλά ΠΟΤΕ δεν θα έκανα "σχέση" μαζί της εκτός μπουρδέλου όσο κάνει αυτή τη δουλειά. Θεωρώ ότι είναι τελείως ανόητο εκ μέρους της να κρατάει τα φιλιά στο στόμα μόνο για τον εκάστοτε "γκόμενο". Έτσι το μόνο που κάνει είναι να χάνει πελάτες, όπως έγινε με μένα. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?  :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
εμείς λέμε τα δικά μας αλλά εδώ μπορεί να παίζεται ένα δράμα.

φαντάζεσθε σκηνές μέσα σε ένα δωμάτιο μπουρδέλου με δια της βίας, ή έστω "κλεφτά" φιλιά και την πουτάνα να απαντάει με σφαλιάρες?

και αν κάποιος από τους δυό τους χάσει την ψυχραιμία του?

για να μην μιλήσω για καταστάσεις obsession, stalking, Fatal Attraction κι έτσι.

:2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
F080724AH02.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Γιατι να σου δωσει γλωσσοφιλα ρε τυπε??
Σου χε καμια υποχρεωση?? Η μηπως το ανακοινωνει στο προγραμμα και δεν το κανει??

Βαλε τον καμμενο σου εγγεφαλο να δουλεψει λιγο και μπες στη θεση της κοπελας.
Ειναι δυνατον να ΑΠΑΙΤΕΙΣ γλωσσοφιλα απο μια κοπελα που αμοιβεται με λιγοτερο απο 5ευρω ανα πελατη??
Ποσο μαλλον με εναν πελατη που αρεσκεται στο να γλυφει βρωμικες πατουσες...  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Λες το στόμα του Πικερ να μυρίζει ποδαρίλα ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η φωτό του picker που είναι ρε τύποι :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny:

Πικερ μην παρεξηγείσαι ,πλάκα κάνουμε !  :2funny:

Είναι δεδομένο ότι είσαι καθαρός και μοσχομυριστός !

Αυτές τις πατούσες με καλους ,πως τις αντέχεις
να τις ασπάζεσαι ,αδερφέ ;  :2funny:

sommarfotter.jpg

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Picker την επόμενη φορά προτείνω να κατέβεις Μεταξουργείο και να στηθείς έξω απ το ρδελο της Κορίνας με τέρμα στο τουτού Μ.Αγγελόπουλο <Τα φιλιά σου είναι φωτιά>.Η άκαρδη θα ενδώσει σίγουρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom