Επισκέπτης
Το φαντάζομαι φίλε. Από μια μεριά όμως λέω "καλύτερα που δεν μου έδινε", όταν σκέφτομαι ότι κάποτε τη χύνανε στο στόμα ένα κάρο Πακιστανοί. :-*
ηθελε να σε προφυλαξει τυπε και εσυ το πηρες στραβα
Το φαντάζομαι φίλε. Από μια μεριά όμως λέω "καλύτερα που δεν μου έδινε", όταν σκέφτομαι ότι κάποτε τη χύνανε στο στόμα ένα κάρο Πακιστανοί. :-*
Αλώπηξ λιμώττουσα, ως εθεάσατο από τινος αναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ηβουλήθη αυτών περιγενέσθαι και ουκ ηδύνατο. Απαλλαττομένη δε προς εαυτήν είπεν· "Ομφακές εισιν."
Ούτω και των ανθρώπων ένιοι των πραγμάτων εφικέσθαι μη δυνάμενοι δι' ασθένειαν τους καιρούς αιτιώνται.
Αλώπηξ λιμώττουσα, ως εθεάσατο από τινος αναδενδράδος βότρυας κρεμαμένους, ηβουλήθη αυτών περιγενέσθαι και ουκ ηδύνατο. Απαλλαττομένη δε προς εαυτήν είπεν· "Ομφακές εισιν."
Ούτω και των ανθρώπων ένιοι των πραγμάτων εφικέσθαι μη δυνάμενοι δι' ασθένειαν τους καιρούς αιτιώνται.
Να το !
Γκατσμπυ ,πως ονομάζεται αυτός ο μηχανισμός αμύνης του εγώ ;
Ο τυπος ειναι για γελια ρε μαν..
Μπα, νομίζω ότι στην περίπτωση του Πικερ οι ψυχίατροιδεν είμαι ψυχίατρος ρε παίκτη. εδώ έχουμε περίπλοκη περίπτωση. το αφήνω για τους επιστήμονες.
Ο τυπος ειναι για γελια ρε μαν..
Κλασική περίπτωση βλάβης είναι ο τύπος.
Τύπε μήπως είσαι εσύ για γέλια? Εγώ πάντως δεν έχω κάτι μαζί σου, δεν ξέρω γιατί το συνεχίζεις. Μήπως επειδή καταλαβαίνεις ότι αυτό για το οποίο περηφανεύεσαι είναι μια απόλυτη τρύπα στο νερό? ;)
Δε περιφανευομαι για κατι ρε ανθρωπε...
Απλα αν διαβασεις τα ποστ σου, πιστευω και συ ο ιδιος θα γελασεις μαυτα που γραφεις...
εμείς λέμε τα δικά μας αλλά εδώ μπορεί να παίζεται ένα δράμα.
φαντάζεσθε σκηνές μέσα σε ένα δωμάτιο μπουρδέλου με δια της βίας, ή έστω "κλεφτά" φιλιά και την πουτάνα να απαντάει με σφαλιάρες?
και αν κάποιος από τους δυό τους χάσει την ψυχραιμία του?
για να μην μιλήσω για καταστάσεις obsession, stalking, Fatal Attraction κι έτσι.
Γιατι να σου δωσει γλωσσοφιλα ρε τυπε??
Σου χε καμια υποχρεωση?? Η μηπως το ανακοινωνει στο προγραμμα και δεν το κανει??
Βαλε τον καμμενο σου εγγεφαλο να δουλεψει λιγο και μπες στη θεση της κοπελας.
Ειναι δυνατον να ΑΠΑΙΤΕΙΣ γλωσσοφιλα απο μια κοπελα που αμοιβεται με λιγοτερο απο 5ευρω ανα πελατη??
Ποσο μαλλον με εναν πελατη που αρεσκεται στο να γλυφει βρωμικες πατουσες...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]
[/quote]
[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-gg8p7axzowo4iEM0a2avHJxVOMbN1UWqXl_vo8pvItkdlTIW