ο κοκαλης δεν ειναι τοσο πλουσιος οσο ο αχμετωφ αλλα η περιουσια του υπολογιζεται στο 1τρισ περιπου .μη μου λες μαλακιες τωρα οτι δεν εχει λεφτα..ελεος
δεν θελει να βαλει στην ομαδα άλλα απλουστατα.οχι οτι εβαλε και ιδιαιτερα πολλα, αν και εχει κανει και πραγματα για τον ολυμπιακο.
Κι επειδη εχει 1 τρις περιουσια πρεπει να τα χωνει στον Ολυμπιακο?
Για συνερθετε ρε...
Τι ειναι οι προεδροι δηλαδη των ομαδων? ΜΑΛΑΚΕΣ?
Να κανουν διαφορες επιχειρησεις,να μαζευουν λεφτα,να κανουν περιουσια για να τα χωνουν σε μια ομαδα-χωρις αναλογο προσδοκομενο κερδος?..Ωστε να κανουν το κομματι τους κατι αρρωστοι,αργοσχολοι,αγαμητοι,αγραμματοι και γενικα προβληματικοι-κατακαθια της κοινωνιας που το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφερει ειναι το ποδοσφαιρο και πως θα νικαει η ομαδα τους?
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...Οπως και το μπακαλικο και το κομμωτηριο της γειτονιας..
Και αν κοιταξτε ολες τις επιχειρησεις του Κοκκαλη,"ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ του Ολυμπιακου",ειναι μια τεραστια αποτυχια...
Για να καταλαβετε την αναλογια των αλλων επιχειρησεων του σε σχεση με τον Ολυμπιακο,συμφωνα με τα λεφτα που επενδυει,επρεπε καθε χρονο να εχει τουλαχιστον 200 εκ. ευρω καθαρα κερδη απο τον Ολυμπιακο..Και περνει τα @ρχιδια μου...
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ,η ΠΑΕ Ολυμπιακος ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ επιχειρηση γιατι οχι μονο δεν αφηνει κερδη,αλλα καθε χρονο εμφανιζει ζημιες..ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΗ..
Βεβαια ο Σωκρατης κερδιζει σε αλλα πραγματα..Η ενασχοληση του με τον Ολυμπιακο,του χαριζει αιγλη,φημη,καταξιωση,αναγνωρισιμοτητα και σαν παρεπομενο,εκμεταλευομενος και τις γνωριμιες που εκανε,καταφερε τουλαχιστον να γιγαντωσει τις αλλες του επιχειρησεις...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Κι αν λεμε οτι ο Κοκκαλης δεν "εχει βαλει και ιδιαιτερα πολλα",τοτε αναλογικα οι Βαρδινογιανεοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΟ...
Για συνερθετε,ειδικα οι Ολυμπιακοι,γιατι οποιος βριζει το Κοκκαλη ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ...Δεν εχει ζησει Κοσκωτα και Σαλιαρελη..Και οσοι δε καταλαβαινουν,ας ρωτησουν τους Αεκτζηδες για τη Προ-Ντεμη εποχη και τα λαμογια που λυμαινονταν τη ΠΑΕ,κοιταξτε τα χαλια του ΠΑΟΚ,του Ηρακλη και γενικα το συνολο των αλλων ελληνικων ομαδων και αν βρουν καποιον ΚΑΛΥΤΕΡΟ προεδρο που να ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,εγω ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και λεω ΠΑΠΑΡΙΕΣ..