Νέα

Ο Νέρι Καστίγιο είπε το «ναι»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα guard22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Νερι Νερι γαμησε τους Νερι!!!
Μονο η Θυρα 7 πιστεψε στον ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!
Που ειναι ο Ιτς και ο Νορβηγος που τον διωξανε???
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Έλεος  ρε παιδιά...λίγη  σοβαρότητα!
Λέτε  να  προτιμάμε  να  πέσουμε  με  Βαλένθια , Άρσεναλ , Λίβερπουλ , κλπ  για  να  αποφύγουμε  τον  σούπερ  παιχταρά  Νέρι??????????????????????????????????????????????????????
Δεν  λέω  ότι  η  Σαχτάρ  είναι  εύκολη  αντίπαλος , είναι  πολύ  πιθανό  να  αποκλειστούμε (άλλωστε  έσείς  έχετε και  κάποια  εμπειρία  με  τη  συγκεκριμένη  ομάδα  :2funny: )
Υ.Γ.  Έχει  αεροπλάνα  από  το  Ντόνετσκ!!!!!!!!
Ρε φίλε εγώ σου απάντησα για τα καλτσόν και το κολόπαιδο που σου τα τάισε κι εσύ το έριξες στην Σαχταρ και στο ...μπαγλαμαδάκι?
Εσύ την ζήτησες για αντίπαλο .... απλά εγω σου θύμησα τι μπορει να σου κάνει ο Νέρι αν τον υποδεχτείς με σοκολατάκια .... μακαρι να μην τον έχει σκληρό !!!
Υ.Γ. Αν το Ντονετσκ έχει αεροπλάνα η Ραφήνα έχει Αεροδρόμιο ????
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
καλα πιπινομανιακ εσυ αγορι μου αν δεν δουλευεις σε επιχειρηση του κοκαλη τοτε σε δουλευει ο ιδιος!
τον κοκαλη οποιος τον βριζει ειναι ασχετος και αχαριστος?γιατι τετοια προσωπολατρεια?ολυμπιακος εισαι η κοκαλιακος?μαλλον το δευτερο.δεν ειπε κανενας οτι οι ομαδες δεν ειναι επιχειρηση, αλλα αν ησουν μαγγας επιχειρηματιας θα ειχες κερδοφορα επιχειρηση οπως οι μεγαλες ομαδες του τσαμπιονς λιγκ, η οπως ο μαγγας μπακαλης της γειτονιας.που θα επενδυσει λεφτα στο μαγαζι του και μετα θα καρπωθει των ωφεληματων αυτων.εσυ τι θες δηλαδη?με κλανιες να εχει κερδος ο ολυμπιακος και δικαιολογεις τον κοκαλη που δεν κανει επενδυσεις επειδη με αυτες τις κλανιες δεν εχει θετικο ισολογισμο????αν ηταν μαγγας θα ειχε χωσει και θα ειχε κανει τον ολυμπιακο κερδοφορα επιχειρηση οπως και οι υπολοιπες που εχει,κατα βαση βεβαια κρατικοδιαιτες..και οποιος γουσταρει να βλεπει την ομαδα του να νικαει, δηλαδη ο καθε υγιης οπαδος δεν ειναι ολα αυτα τα κοσμιτικα επιθετα που του προσαπτεις,απλα ενας απο τους κυριοτερους χορηγους του αγαπημενου σου κοκαλη.και επισης υπαρχουν και ατομα σαν τον αγγελοπουλο στο μπασκετ που χωνουν οχι για να καβλωσουν οι καθε λογης αγαμητοι ανεραστοι και ανοργασμικοι οπως υποστηριξες, αλλα επειδη σκεφτονται μακροπροθεσμα επενδυτικα και επιδη γουσταρουν αυτο που κανουν απλα και θελουν και δοξα απο τοιν κοσμο.
για το νερι τη στοιχειωδη μπαλα να ηξερες αυτα δεν θα τα ελεγες.εμενα ως γαβρο με ενδιεφερε η μπαλα που επαιζε το παιδι κει τιποτα αλλο.τετοιο ποδοσφαιριστη δεν ξαναχαμε και λεει τα πραγματα οπως τα βλεπει αυτος απο την δικια του πλευρα και καλα κανει.δεν θα του τα χωνουν μια ζωη και αυτος θα καθεται...
για τζολε εχω πει την γνωμη μου στο θρεντ των ολυμπιακων,δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαι..αν ειχε λιγο φιλοτιμο ο μονιμος κατοικος των ξενυχταδικων και της τσιγαροποσιας επρεπε να ειχε φυγει μονος του τουλαχιστον απο το αγωνιστικο ποδοσφαιρικο τμημα του θρυλου..αλλα ειναι πολλα τα λεφτα τζολεεεε.....και ο προεδρος χρειαζεται φυσικα τον ρουφιανο του στα αποδυτηρια...ααα ξεχασα..και το παπαγαλακι τους οι δημοσιογραφοι...
Εσύ σεπτικ πρέπει να έχεις χοντρό πρόβλημα με τον Κόκκαλη και τον Τζόλε ...εμεις πάλι οι υπόλοιποι Ολυμπιακοί τους προτιμούμε από τον Σαλιαρέλη και τον Τσιαντάκη.... αν θες όμως κάνε μια επιστολή στον Αμπράμοβιτς και πες του να μας αναλάβει ... και να φέρει και τον Ντρογκμπα μαζί του
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Και  είπαμε  οι  2  πρώτοι  προκρίνονται,ο  τρίτος  συνεχίζει  στο  Ουέφα  και  ο  τέταρτος  επιστρέφει  στο  ΛΙΜΑΝΙ!!!!
Αντε  καληνύχτα  vangog!!!!
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή κάποιοι κατηγόρησαν τον πρόεδρο της Σαχταρ ότι ξεπλένει χρήματα μέσω της ομάδας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει έστω και ένας, μα ένας πρόεδρος ομάδος, σε Ελλάδα και εξωτερικό που δεν το κάνει? Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Νικολαίδης, Μπέος, Καρράς, Κούγιας και όλοι οι άλλοι, είναι δυνατόν νοήμων ανθρώποι να πιστεύουμε ότι κρατάνε ομάδες από αγάπη στην φανέλα? Ότι μπαίνουνε 15.000.0000 στο ταμείο Ολυμπιακό (όσα τέλος παντων είναι) είναι δεδομένο ότι είναι ξέπλυμα του Προέδρου της Σαχτάρ ή είναι του Κόκκαλη?? Εγω λυπάμαι ειλικρινά που βλέπω άτομα να τσακώνονται για του προέδρους, τους παίκτες και όχι για κάκιστη ποιότητα πρωταθλήματος, τη βία γήπεδα, και τα άδεια γήπεδα. Εγω πιτσιρικάς πήγαινα Θύρα 7, μαθητής Λυκείου (έως τον χαμό των παιδιων της Θύρας 7). Τότε και εγω τσακωνόμουνα… για κάθε μαλάκα ΚΟσκωτά… Τωρα ντρέπομαι για αυτά που έλεγα και έκανα. Έκτοτε παρακολουθούσα Φωστήρα Ταύρου, Θρίαμβο Νέου Κόσμου, που πιστέψτε με είναι πιο ωραία πρωταθλήματα και βρίσκεσαι πιο κοντά στην ομάδα. Ευχηθείτε στο παιδι τον Καsτίγιο καλή σταδιοδρομία, είναι πιτσιρικάς, ας πάει τα κονομήσει, χαλάλι του, από την τσέπη σας βγαίνει τίποτε? Αντε να δουμε τι θα πει και στην συνέντευξη Τύπου (εύχομαι να μην θίξει την αγνή Προεδράρα, το Θεό, τον Αρχηγό τον Κόκκαλη, αυτόν τον αγνό φίλαθλο)

 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Και  είπαμε  οι  2  πρώτοι  προκρίνονται,ο  τρίτος  συνεχίζει  στο  Ουέφα  και  ο  τέταρτος  επιστρέφει  στο  ΛΙΜΑΝΙ!!!!
Αντε  καληνύχτα  vangog!!!!
Καληνύχτα φίλε μου ....βάρυνε η ταμπακιέρα του "Παγκρήτιου" για αυτό δεν λες κουβέντα ...μάλλον
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Σας  είπε  άμπαλους  το  αγαπημένο σας  παιδί???
Χαχα  κάτι  θα  ξέρει!!!!
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
""Δεν μπορώ να ξεχάσω κανέναν και τίποτα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους συμπαίκτες μου για όσα πέρασα, αλλά και τους συμπαίκτες μου. Εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη, στον Ολυμπιακό δεν ξέρει κανείς άλλος από ποδόσφαιρο και κοιτάζουν όλοι να εκμεταλλευτούν την ομάδα. Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπρεπε να είναι στις τοπ και στις καλύτερες της Ευρώπης, αλλά αν δεν φύγουν αυτοί που διοικούν, εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη, στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει ποτέ τίποτα".

Τα καρφιά του Μεξικάνου συγκέντρωσε κυρίως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, για τον οποίο ο Καστίγιο είπε: "Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο και δεν θα έπρεπε να είναι στη διοίκηση".
Τι να πει το παληκάρι ... γλύφει τον πρόεδρο γιατι κανείς δεν βρίζει την "μάνα" του
        Βρίζει τον Πέτρο γιατί όλοι έχουμε διαφορές με τα "αδέλφια" μας
        Και ψάχνει "μπαμπά" ....αν ο Αλέφαντος είναι ο "μπαμπας" του τότε φταίει η "μάνα¨(Κόκκαλης) που κάποτε έμπλεξε και μ' αυτόν (τον Αλέφαντο)
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Σας  είπε  άμπαλους  το  αγαπημένο σας  παιδί???
Χαχα  κάτι  θα  ξέρει!!!!
Αυτός ότι και να ξέρει είναι δικό του θέμα ....εσύ ξέρεις κάτι για το "Παγκρήτιο" και το σύστημα 3-3-3-1 ή ακόμα δεν ενημερώθηκες ???
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
Μ' αυτά που κάνει και λέει ο Νέρι μόνο ένα αποδεικνύει: ότι κάναμε πολύ καλά που τον πουλήσαμε. Άι σιχτίρ.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς από εσάς δεν ξέρει για το ξέπλυμα χρήματος που κάνει το Λόττο του Κόκκαλη, με τις πλαστές βεβαιώσεις κερδών? Κανείς δεν είδε τις καταστάσεις των κερδισμένων όπου βάλανε κάτι τύπους τις θύρας 7 (μέσα και ο Τάκης Τσουκαλάς) ότι τάχα κερδίσανε εκατομμύρια. Δεν χαίρεστε ρε που ο πιτσιρικάς τα κανόμησε , δεν τον ζηλεύει κανείς που 23 χρονών τους τα πήρε χονδρά? Δίνει σε κανέναν από εσάς έστω ένα Ευρώ ο Βαρδινογιάννης ή ο Κόκκαλης? Δεν σας ενοχλεί ρε που πήραν τόσα λεφτά από κρατική τηλεόραση να δείχνει τους πανάθλιους αγώνες τους? Εσείς δεν πληρώνετε και οι γονείς σας την ΕΡΤ που τους τα έχωσε? Γιατι ο ΟΠΑΠ διαφημίζεται μέσω αυτών ? Έχει ανάγκη διαφήμισης? (άλλο ποσοστά από ΠΡΟΠΟ που δικαίως παίρνουνε). Σας φλομώνουν με πρωταθλήματα και κύπελλα σε ένα αναξιόπιστο (ανέκαθεν) πρωτάθλημα, όλο παράγκες (είπαμε ανέκαθεν). Κοιτάξτε ρε να έχετε ένα ωραίο γκομενάκι, καλούς φίλους, να πηγαίνετε σε καμιά αλάνα με την παρέα  να κλωτσάτε ένα τόπι και γράψτε τους στα αρχίδια σας. Κοιτάξτε τι εσείς κάνετε για πάρτι σας, διότι αυτοί ξέρουν τι κάνουν για πάρτι τους.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Όχι ρε  φίλε  δεν  με  απασχολεί  το παγκρήτιο!!!!
Θα  έπρεπε????
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Δηλώσεις Καστίγιο - απο ναυτεμπορική

«Δεν μπορώ να ξεχάσω κανέναν και τίποτα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους συμπαίκτες μου για όσα πέρασα, αλλά και τους συμπαίκτες μου. Εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη, στον Ολυμπιακό δεν ξέρει κανείς άλλος από ποδόσφαιρο και κοιτάζουν όλοι να εκμεταλλευτούν την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος επιθετικός και πρόσθεσε για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο και δεν θα έπρεπε να είναι στη διοίκηση».

Επίσης ο Καστίγιο υποστήριξε πως ο Νίκος Αλέφαντος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στον Ολυμπιακό.

«Η ομάδα έπρεπε να είναι στις τοπ και στις καλύτερες της Ευρώπης, αλλά αν δεν φύγουν αυτοί που διοικούν, εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη, στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει ποτέ τίποτα», παρατήρησε ο παίκτης -πλέον- της Σαχτάρ.
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
Αντίο με βολές

Ευχαριστίες προς όλους… πλην του Πέτρου Κόκκαλη και ορισμένων άλλων συνεργατών του Σωκράτη Κόκκαλη στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιελάμβανε η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Νέρι Καστίγιο. Ο 23χρονος άσος μιλώντας στα ισπανικά (και χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους) εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ξέρει τίποτε από ποδόσφαιρο. Παράλληλα τόνισε πως ήταν δική του απόφαση να πάρει μεταγραφεί, εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου, των φιλάθλων της ομάδας και των συμπαικτών του, ενώ έκανε ειδική μνεία σε πρόσωπα που τον βοήθησαν στα επτά χρόνια της καριέρας του στο λιμάνι. Τέλος, έκλεισε εκφράζοντας την ευχή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό στο μέλλον.

«Ευχαριστώ τον κόσμο και τη Θύρα 7 για την υποστήριξή τους στις καλές και τις κακές στιγμές. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, ειδικά τους κύριους Λούβαρη και Μαντζουράκη. Ευχαριστώ επίσης τους κύριους Λάμπρο Παπακώστα και Γιώργο Γλου για τη συμπαράστασή τους τις τελευταίες αυτές μέρες. Σε αυτές τις στιγμές καταλαβαίνεις ποιος είναι κοντά σου και ποιος όχι, εκεί μετράς τους φίλους σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και ανδρώθηκα ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που ήταν το σπίτι μου και με βοήθησε να γίνω επαγγελματίας παίκτης. Χωρίς όλους αυτούς δεν θα γινόμουν αυτός που είμαι σήμερα. Ελπίζω και πιστεύω πως και στο νέο σταθμό της καριέρας μου θα βρω ανθρώπους σαν κι αυτούς που συνάντησα στον Ολυμπιακό και τους οποίους πάντα θα σέβομαι», δήλωσε αρχικά ο Μεξικανός άσος φτάνοντας στη συνέχεια στο… ψητό.

«Ευχαριστώ τον κύριο Σωκράτη Κόκκαλη. Ήταν ένα μεγάλο στήριγμα για μένα και την οικογένειά μου, ειδικά στο πρόβλημα υγείας που είχε η μητέρα μου. Εύχομαι την καλύτερη τύχη στον ίδιο και την ομάδα. Θα ήθελα να πω τα πράγματα αυτά και στον ίδιο. Ελπίζω να αποκτηθούν οι καλύτεροι δυνατοί παίκτες με τα λεφτά από τη μεταγραφή μου και αυτοί να δώσουν τη χαρά που τόσα χρόνια περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, να κάνουν μία σπουδαία πορεία στο Champions League και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να φτάσουν στην κορυφή του Champions League γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας», τόνισε και… άρχισε την επίθεση λέγοντας: «Αυτή η ομάδα πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή, αλλά εξαιτίας κάποιων ανθρώπων στη διοίκηση γύρω από τον πρόεδρο δεν γίνεται αυτό, αφού αυτοί δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο. Αυτοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομα του Ολυμπιακού. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης. Δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υποχρεώθηκε από κανέναν να πάρει μεταγραφή. «Η απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στη Σαχτάρ είναι καθαρά δική μου και αν κάποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό, κάνει λάθος», είπε ξεκάθαρα ο Νέρι.

Συνεχίζοντας τις ευχαριστίες ο Νέρι Καστίγιο στάθηκε στον Νίκο Αλέφαντο. «Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον καλύτερο προπονητή που είχα στον Ολυμπιακό τα τελευταία επτά χρόνια, τον Νίκο Αλέφαντο, με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Πάντα πίστευε σε μένα και είχε προβλέψει την εξέλιξή μου».

Ακολούθως εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα δικαιώσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την επιλογή της να τον αποκτήσει και να δαπανήσει τόσα χρήματα για την απόκτηση του. «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο της Σαχτάρ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και είμαι βέβαιος πως θα την ανταποδώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Σαχτάρ, γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα πετύχω τους στόχους μου. Λυπάμαι που φεύγω από την Αθήνα που είναι σπίτι μου, αλλά ελπίζω να πετύχω μεγάλα πράγματα στην καριέρα μου».

Τέλος, έκλεισε ευχαριστώντας τους συμπατριώτες του, τους οικείους του και εξέφρασε την ελπίδα να… ξαναπιάσει λιμάνι. «Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου στο Μεξικό, που μου έδειξαν την αγάπη τους και να ξέρουν πως θα είμαι πάντα περήφανος για την πατρίδα μου. Τέλος ευχαριστώ τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, τη σύντροφό μου, Μαριάννα και την οικογένειά της, και τον μάνατζέρ μου. Ευχαριστώ και όλους τους δημοσιογράφους για όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Πάντα θα έχω την ελπίδα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να ξαναφορέσω τη φανέλα του. Αυτό που παίρνω μαζί μου με το αντίο είναι η υποστήριξη και η αγάπη των ανθρώπων».

ολη η συνεντευξη απο το
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Όχι ρε  φίλε  δεν  με  απασχολεί  το παγκρήτιο!!!!
Θα  έπρεπε????
Όσο σε απασχολεί Καστίγιο τόσο πρέπει να σε απασχολεί και το Παγκρήτιο αυτά δυστυχώς για τα ΑΕΚακια πάνε πακέτο !!!!!!!!!!!!!!!!!
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Νέρι  Νέρι  Γ......  τους  Νέρι!!!!!!!!!
Αντε  γεια  φιλαράκο!!!!
Χαχαχα
 

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Μηνύματα
122
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις συγγαβροι τι ασχολιστε με τους πελατες.???


τοσα χρονια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: μονο απο τον νερι και την παρεα του βαρεθηκαν τουσ ιδιουσ και τουσ ιδιους.
γ'ιαυτο λοιπον ο προεδρος φερνει καινουργιους.

και μην ξεχνατε


Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ρε σεις συγγαβροι τι ασχολιστε με τους πελατες.???


τοσα χρονια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: μονο απο τον νερι και την παρεα του βαρεθηκαν τουσ ιδιουσ και τουσ ιδιους.

γ'ιαυτο λοιπον ο προεδρος φερνει καινουργιους.

και μην ξεχνατε


Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
Φίλε βουνό το δίκιο σου αλλά γλωσσίτσα τον Αύγουστο δεν επιτρέπεται .... ούτε από πελάτη
 

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Μηνύματα
122
Like
0
Πόντοι
1
ασους ρε φιλε vangong.

τωρα που κερδιζουν εστω και καφετεριες-καφε μπαρ-πιτσαριες.

αφου σκεφτονται να δινουν στις αντιπαλους τους φανελες του θρυλου να αισθανθουν οτι κερδιζουν και καμια φορα εμας.

ασε που την γλωσσα την δουλεβουν στην διαρκεια του πρωταθληματος για αλλους λογους.....



το πιασες το υπονοουμενο ετσιιιι????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom