tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ποτε θα πεθανεις να διορθωθει το"λαθος"?
η διόρθωση των ατυχημάτων προηγείται αυτής των λαθών... και ο νοών νοείτω..
Ποτε θα πεθανεις να διορθωθει το"λαθος"?
Εμειναν μειονοτητες εκατερωθεν,κυριος.
Πςςς...Λες να γινει ετσι?Λες να κλασεις τιποτε αρχιδια?η διόρθωση των ατυχημάτων προηγείται αυτής των λαθών... και ο νοών νοείτω..
Για αυτο το ζητημα θα σας χορεψει καλυτερα ο ΠΠ.βεβαίως.. ελληνική στην τουρκία και μουσουλμανική στην Ελλάδα...
Για αυτο το ζητημα θα σας χορεψει καλυτερα ο ΠΠ.
Βλεπε Turkiki enosi και τα λοιπα.
Την κανω πουστρογερε,βαλε να στειλουνε κολυβα σε τιποτε αλλα εθνικια στο μπου οταν διορθωθει το"λαθος".καλά καλά.. φοβηθήκαμε τώρα...
Την κανω πουστρογερε,βαλε να στειλουνε κολυβα σε τιποτε αλλα εθνικια στο μπου οταν διορθωθει το"λαθος".
Εγω καμμια μπυριτσα με βλεπω να ανοιγω.
πιθανολογώ..
εξάλλου δύο λόγους μποορώ να σκεφτω για να μην την λές
(1) ότι δεν την ξέρεις
(2) ότι ντρέπεσαι γιαυτήν...
Την κανω πουστρογερε,βαλε να στειλουνε κολυβα σε τιποτε αλλα εθνικια στο μπου οταν διορθωθει το"λαθος".
Και πάνω που θα μας έλεγες για τους Τούρκους της Ελλάδος.
Στη Δωδεκάνησο και τη Δυτική θράκη έχει μουσουλμάνους που ακόμη παραμένουν. Οι πρώτοι διότι όταν έγινε η ανταλλαγή ήταν εκτός επικρατείας και οι δε διότι εξαιρέθηκαν ως αντάλλαγμα να μην αποχωρήσουν οι χριστιανοί της Κωνσταντινούπολης
Γιατί, εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος για τη δική σου ελληνική καταγωγή;
Έχεις κάνει τεστ DNA δέκα γενιές πίσω στο σόι σου;
Σε μέρη όπου υπάρχουν υψηλά ποσοστά μειονοτικών, εγώ θα κρατούσα και κάποιες επιφυλάξεις, αν ήμουν στη θέση σου.
Ότι και να λες, στη Θράκη έχει ΤΟΥΡΚΟΥΣ μειονοτικούς και στη Μακεδονία ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μειονοτικούς.
Αν δε σ αρέσει, άλλαξε χώρα.
οι Μακεδονες ειναι μειονοτητα στην Μακεδονια?Ότι και να λες, στη Θράκη έχει ΤΟΥΡΚΟΥΣ μειονοτικούς και στη Μακεδονία ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μειονοτικούς.
Αν δε σ αρέσει, άλλαξε χώρα.
μια μικρη διορθωση απ'το γιατρο
Γιατί, εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος για τη δική σου ελληνική καταγωγή;
Έχεις κάνει τεστ DNA δέκα γενιές πίσω στο σόι σου;
Σε μέρη όπου υπάρχουν υψηλά ποσοστά μειονοτικών, εγώ θα κρατούσα και κάποιες επιφυλάξεις, αν ήμουν στη θέση σου.
γιατι;Ή αυτό, ή μπορεί να μας φέρει φάτσα με πράγματα που δεν θέλουμε να ξέρουμε...
Για αυτο το ζητημα θα σας χορεψει καλυτερα ο ΠΠ.
Βλεπε Turkiki enosi και τα λοιπα.
τωρα που γραφεις εισαι μπρουμυτα;