Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το να σου λένε ότι κάνεις λάθος σημαίνει ότι σου κάνουν επίθεση ή ότι έχουν κάτι
προσωπικό μαζί σου  :2funny:
όσο για τα χαπάκια, δεν είμαι εγώ αυτή που δείχνει να μην έχει ακούσει τη φράση "όχι, δεν είναι έτσι"  :boobies:
και εσυ warned?
τελικα θα μας πεις γιατι μπαναραν τον παπαζολη;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναικαλαντάξ' μας έπεισες.

Προσέβαλλες ανθρώπους για την καταγωγή τους και προσπάθησες να θίξεις άλλο μέλος με τη λέξη "τουρκόσπορος".

Το ότι υπονοεί ότι τον έπαιρνες στις ΚΟΒ δεν το βάζω σε καμμία περίπτωση ίδιο με τα του τόπου καταγωγής. Εκτός εάν το βάζεις εσύ...

Είσαι απλά θλιβερός.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είσαι απλά θλιβερός.

Και δεν είμαι επιλεκτικός.

Απλά μάλλον ΕΣΥ θίγεις πράγματα που με εκνευρίζουν. Και μάλλον ΞΕΡΕΙΣ το τί κάνεις. Δεν είναι εκνευριστικό να θίγεις αυτό το ευαίσθητο θέμα και να λες Τούρκους κάποιους που θέλουν να λέγονται Έλληνες; Και να ρωτάς κάποιον εάν τον νευρίαζε να τον αποκαλούν τουρκόσπορο ενώ είναι σίγουρο ότι θα τον έκανε ΤΟΥΡΜΠΟ κάτι τέτοιο;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Απλά μάλλον ΕΣΥ θίγεις πράγματα που με εκνευρίζουν. Και μάλλον ΞΕΡΕΙΣ το τί κάνεις. Δεν είναι εκνευριστικό να θίγεις αυτό το ευαίσθητο θέμα και να λες Τούρκους κάποιους που θέλουν να λέγονται Έλληνες; Και να ρωτάς κάποιον εάν τον νευρίαζε να τον αποκαλούν τουρκόσπορο ενώ είναι σίγουρο ότι θα τον έκανε ΤΟΥΡΜΠΟ κάτι τέτοιο;

Αποκάλεσα ΕΓΩ κάποιον "τουρκόσπορο";
Που και πότε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

φίλε αστο. .δεν εκνευρίζομαι με ηλιθίους. και ειδικά έχω πάψει πλέον να εκνευρίζομαι με "ανθρώπους" που βρίζουν την καταγωγή μου ενώ αυτοί πιθανόν να μην ξέρουν την δικη τους (για πολλούς και διαφορους λόγους εναν από τους οποίους πιθανολογώ)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φίλε αστο. .δεν εκνευρίζομαι με ηλιθίους. και ειδικά έχω πάψει πλέον να εκνευρίζομαι με "ανθρώπους" που βρίζουν την καταγωγή μου ενώ αυτοί πιθανόν να μην ξέρουν την δικη τους (για πολλούς και διαφορους λόγους εναν από τους οποίους πιθανολογώ)

Αμ δεν φταις εσύ.
Κάποιος άλλος φταίει, που δεν "τραβήχτηκε" εγκαίρως.
Δυστυχώς.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το τρίτο πληθυντικό παραπάνω σου διαφεύγει μαλάκα Φυλήςηχε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φστ, άσε τις δικολαβίες σε εμένα. Δεν έγραψα ότι απεκάλεσες κάποιον τουρκόσπορο. Δες το ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ για να ξαναδιαβάσεις το τί έγραψα. Να ΡΩΤΑΣ λέω εάν τον εκνευρίζει να τον αποκαλούν έτσι...

Επισκέπτης
frappe_and_tavli.jpg

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φστ, άσε τις δικολαβίες σε εμένα. Δεν έγραψα ότι απεκάλεσες κάποιον τουρκόσπορο. Δες το ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ για να ξαναδιαβάσεις το τί έγραψα. Να ΡΩΤΑΣ λέω εάν τον εκνευρίζει να τον αποκαλούν έτσι...

Ενώ αυτά που έλεγε αυτός για μένα (δηλαδή οτι είμαι αγνώστου καταγωγής κλπ) ούτε καν τα είδες και φυσικά ΔΕΝ ήτανε προσβλητικά, ε;
Πόσο ανάρχιδο πουστράκι είσαι τελικά!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δλδ τι  μπορει να παθει;
να τον διωξουν απο το μπουρδελα κομ;

άσε ρε είναι επικίνδυνοι εδώ, με το παραμικρό κινδυνεύεις να βρεθείς με σπασμένα κόκαλα
τέτοια ευθιξία ούτε βασανισμένη έφηβη με τη μάνα της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom